עכביש כתב:תודה רבה לכל המברכים והמאחלים!!
אני מאחל לכולללכם גלישה מלאה עניין עד שנזכה לבשר בחדשות כי בא לציון גואל!
(אגב, אחד, תתחדש על התמונה)
אחד כתב:בלע"ה מזל"ט על ההודעה 1200!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
סבא קשישא כתב:
בתקופת 'בין-הזמנים' נהגתי היתר לעצמי לבקר כאן בתכיפות רבה והשתדלתי להחיות את הפורום קדישא (גם בשיחות משמימות כהגדרתו של חוזר ידידי...).
סבא קשישא כתב:האמת שכתבתי נאום ארוך חוצב להבות כנגדך...
ברם, דא עקא, ובסופו של דבר החלטתי מטעם הכמוס עמדי על גניזתו ובכך להתעלם כליל מדבריך. מחילה.
סבא קשישא כתב:השתדלתי שלא. אבל ידוע המגבלות שלי בזה (viewtopic.php?f=1&t=10925&start=80#p294228)...
סבא קשישא כתב:אם השיקול היה רק כבודך בוודאי שהייתי מעלה את שכתבתי.
חוזר בתשובה כתב:סבאלה'
לא חושב שהגזמת קצת???
שם משתמש :סבא קדישא
תחומי עניין:לוגיקה, פילוסופיה (אנליטית וסינטתית), אפיסטמולוגיה, מדע ומחקר (בנוסף כמובן ליהדות על כל חלקיה וענפיה).
סבא קשישא כתב:השיקולים כמוסים...
חוזר, זהירות! אל תחזור על קונספירציה יאיר קשישא!...
סבא קשישא כתב:חחח.... אתה בסדר גמור!
אגב, מצאתי כעת סרט תחקיר שערכו באחד מערוצי הטלוויזיה על רון אדר - חפץ בזה?
סבא קשישא כתב:יאשר, סמוך עלי...
חוזר בתשובה כתב:![]()
![]()
![]()
ובהזדמנות זו
עכשיו אחזתי באיזה אשכול בכלל מתנהל הדו-שיח הזה
מזל''ט ענק ממני לרגל ההודעה ה4000 שלך
תזכה לעוד הודעות רבות ומעניינות
חוזר בתשובה כתב:מנאי
חויזר המתמיד
סבא קשישא כתב:
לא חושב ש... - viewtopic.php?f=1&t=10302&start=20#p297089
סבא קשישא כתב:בתקופת 'בין-הזמנים' נהגתי היתר לעצמי לבקר כאן בתכיפות רבה והשתדלתי להחיות את הפורום קדישא (גם בשיחות משמימות כהגדרתו של חוזר ידידי...).
סבתא כתב:ונכון שהאתר בפיקוח- אבל מי מבטיח שהמנהלים היקרים תואמים בדיוק נמרץ להשקפות שלנו?
סבתא כתב:סבא קדישא כתב:בתקופת 'בין-הזמנים' נהגתי היתר לעצמי לבקר כאן בתכיפות רבה והשתדלתי להחיות את הפורום קדישא (גם בשיחות משמימות כהגדרתו של חוזר ידידי...).
אבל אתה חובב פילוסופיה,
אז באמת שאני רוצה להבין- מה עומד מאחורי דחף של בן אדם לדבר, להתכתב, להתווכח וכו'-עם אדם שהוא בכלל לא מכיר?
יותר מזה: הזהות בה הזדהה מוטלת בספק.
למשל: רשום שאני "סבתא", אולי אני דווקא "סבא"? "חוזר בתשובה"- יש סיכוי שחרדי מלידה... וכד'
ועדיין יש מתמכרים, ועדיין יש כאלו שחשוב להם להחיות את האתר- למה? מה מהנה את הנפש שלנו כאן?
סבתא כתב:ועדיין יש מתמכרים, ועדיין יש כאלו שחשוב להם להחיות את האתר- למה? מה מהנה את הנפש שלנו כאן?
סבא קשישא כתב:סבתא כתב:סבא קדישא כתב:בתקופת 'בין-הזמנים' נהגתי היתר לעצמי לבקר כאן בתכיפות רבה והשתדלתי להחיות את הפורום קדישא (גם בשיחות משמימות כהגדרתו של חוזר ידידי...).
אבל אתה חובב פילוסופיה,
אז באמת שאני רוצה להבין- מה עומד מאחורי דחף של בן אדם לדבר, להתכתב, להתווכח וכו'-עם אדם שהוא בכלל לא מכיר?
יותר מזה: הזהות בה הזדהה מוטלת בספק.
למשל: רשום שאני "סבתא", אולי אני דווקא "סבא"? "חוזר בתשובה"- יש סיכוי שחרדי מלידה... וכד'
ועדיין יש מתמכרים, ועדיין יש כאלו שחשוב להם להחיות את האתר- למה? מה מהנה את הנפש שלנו כאן?
שאלה יסודית ומעניינית אבל שייכת יותר לתחום הנפשי פסיכולוגי של האדם (ולא לפילוסופיה).
סבא קדישא כתב:
לגבי הזדהות - טעות לחשוב ששם הניק הוא התגלמות של האדם שמאחוריו, לדגומה, שמי שחושב שאני סבא קשיש בגלל שכך שם הניק שלו - טועה טעות מוחלטת. שם הניק אינו אלא שם עט ('פסבדונים') שבד"כ הבוחר בחר אותו בגלל שהוא מבטא איזה תכונה שלדעת הבוחר היא היא מגלמת אותו או שכך הוא רוצה שיתפסו את כתיבותיו השונות בפורום (אבל לא לש זיהוי שטחי מוחלט).
סבתא כתב:במחילה, בהווה זה נכון. אבל בתקופות הקודמות פילוסופיה ופסיכולוגיה היו ביחד. (למשל: אריסטו הפילוסוף- התעסק בתורת הנפש)
יאיר כתב:כנראה שכן...
כך היא נפש האדם (שוב, כנראה).
סבא קשישא כתב:חוזר תחזור בך... כתבתי 1000 הודעות בתוך יומיים...
ותודה כמובן על הברכות, אבל מה לי ולפיזקאים מהארץ ומהעולם?.... אתמהה!
חויזר כתב:אגב,ראיתי שמסופר על הגרמ''י לפקוביץ זצ''ל שהגיעו אליו בחורים מהישיבה באחד מימי עשי''ת לבקש ממנו כסף ע''מ לשלם על שמחת בית השואבה
באותו רגע זעק הגרמ''י
ע-כ-ש-י-ו??
עכשיו שמחת בית השואבה מי מסוגל לחשוב משהו אחר חוץ מתורה תפילה ותשובה??
הדובדבן שבקצפת כתב:חויזר כתב:אגב,ראיתי שמסופר על הגרמ''י לפקוביץ זצ''ל שהגיעו אליו בחורים מהישיבה באחד מימי עשי''ת לבקש ממנו כסף ע''מ לשלם על שמחת בית השואבה
באותו רגע זעק הגרמ''י
ע-כ-ש-י-ו??
אתה די מפליל את עצמך, לא?
חויזר כתב:צודק
עכשיו שמתי לב..
אז מה אתה כן רוצה
בליווי תזמורת מפורסמת?
אגב,ראיתי שמסופר על הגרמ''י לפקוביץ זצ''ל שהגיעו אליו בחורים מהישיבה באחד מימי עשי''ת לבקש ממנו כסף ע''מ לשלם על שמחת בית השואבה
באותו רגע זעק הגרמ''י
ע-כ-ש-י-ו??
חויזר כתב:הדובדבן שבקצפת כתב:חויזר כתב:אגב,ראיתי שמסופר על הגרמ''י לפקוביץ זצ''ל שהגיעו אליו בחורים מהישיבה באחד מימי עשי''ת לבקש ממנו כסף ע''מ לשלם על שמחת בית השואבה
באותו רגע זעק הגרמ''י
ע-כ-ש-י-ו??
אתה די מפליל את עצמך, לא?
כן בהחלט
כשנגיע לדרגה של ר' מיכל יהודה זצ''ל
דבר איתי
סבא קשישא כתב:חוזר,
מנלן למר (וכן לעוד חברים דכאן) שרק אדם אחד יושב מאחורי הניק ס"ק? כלומר שמא וייתכן ואני כותב את ההודעות ב'חרדים לדעת' ונכדי הק' משרבט את ההודעות ב'לדעת לראות'?
סבא קשישא כתב:היה יותר מניק 'אחד'...
סבא קשישא כתב:למותר לציין שההחלפות שעשיתי עם הניקים היו בהסכמה מלאה.
גאליציינער כתב:סבא קשישא כתב:למותר לציין שההחלפות שעשיתי עם הניקים היו בהסכמה מלאה.
כן כן 'למותר לציין'....
אחד כתב:גאליציינער כתב:סבא קשישא כתב:למותר לציין שההחלפות שעשיתי עם הניקים היו בהסכמה מלאה.
כן כן 'למותר לציין'....
אחד כתב:מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב!
מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב!
מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב!
מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב!
מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב!
מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב!
מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב! מזל-טוב!
----------להרה"ג רבי סבא קשישא בהגיעו לראש הרשימה בשעטו"מ
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
סבא קשישא כתב:תארגן לי משהו לכבוד חגיגות ה-10000...
סבא קשישא כתב:בעז"ה בעוד כ-5 דקות אהיה ב-10000.
הדובדבן שבקצפת כתב:סבא קשישא כתב:בעז"ה בעוד כ-5 דקות אהיה ב-10000.
סליחה שלא הערכתי מספיק..![]()
אבל איך בדיוק?![]()
עם כל הניקים הכפולים? או שמא בעזרת הנכדים?
המשוטט כתב:הדובדבן שבקצפת כתב:סבא קשישא כתב:בעז"ה בעוד כ-5 דקות אהיה ב-10000.
סליחה שלא הערכתי מספיק..![]()
אבל איך בדיוק?![]()
עם כל הניקים הכפולים? או שמא בעזרת הנכדים?
עם עוד כמה תגובות שהדובדבן שבקצפת יגיב
וסבא קשישא יגיב לתגובות תגיעו ל20000
יאיר כתב:המערכת לא יציבה...![]()
סתם. הסברתי לעיל שזה נובע מבעיית סניכרון במערכת.
חד ברנש כתב:יאיר כתב:המערכת לא יציבה...![]()
סתם. הסברתי לעיל שזה נובע מבעיית סניכרון במערכת.
לא נראה לי שזה בגלל זה. אלא בגלל שמחת לו את 10 ההודעות שהיו כאן - viewtopic.php?f=12&t=10821#p287282
וע"כ הוא נאלץ לכתוב חדשות...
יאיר כתב:כי הוא בעצמו ביקש שאמחק...
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], אני פה, מתלמידיו של אהרון ו־76 אורחים