משולש כתב:בשביל למצוא סתירה אינך צריך לחפש לפני 20 שנה. מספיק שתפתח את העיתון של אתמול.
משולש כתב:בדבריו דיבר הבחור על "ההשקופה הטהורה והאמיתית" שבשמה הוא מוכן לשבת בכלא.
מה שמזכיר את הסיפור הידוע:
סאטמר נלחמו בתוקף נגד העירוב בויליאמסבורג בטענה שהוא פסול לחלוטין. שבת אחת אשה הולכת ברחוב עם עגלה, עוצר לידה רכב בחריקה והנהג צועק עליה: "שאבעס!!!"
משולש כתב:משולש כתב:בשביל למצוא סתירה אינך צריך לחפש לפני 20 שנה. מספיק שתפתח את העיתון של אתמול.
ואכן, אתמול התראיין "אסיר עולם המועדונים" וסיפר שהוא לא התייצב לשום צו ושום דיחוי כהוראת הרב אוירבך, זאת בניגוד לדבריו הנלהבים של וויין שמדובר בבחור דגל שהתייצב חוץ מבדיקות רפואיות "כמו שדורשים בצד השני". ודגל הפקירו אותו לנפשו...
משולש כתב:משולש כתב:בדבריו דיבר הבחור על "ההשקופה הטהורה והאמיתית" שבשמה הוא מוכן לשבת בכלא.
מה שמזכיר את הסיפור הידוע:
סאטמר נלחמו בתוקף נגד העירוב בויליאמסבורג בטענה שהוא פסול לחלוטין. שבת אחת אשה הולכת ברחוב עם עגלה, עוצר לידה רכב בחריקה והנהג צועק עליה: "שאבעס!!!"
מזכיר לי את הזקנה בקיבוץ שהזדעזעה בליל הסדר לראות במרק מבין האטריות מבצבץ קניידל, וצעקה שבקעבוץ שלי יגישו געברוקט?!
משולש כתב:מועדון האלפנט באילת שמח להשיק ליין מסיבות 'סיום מסכת' הנלמדים בדיבוק חברים ע"י 'אסירי עולם התורה'.
תחבורה למקום - מוניות (ניתן לקבל הנחה של 5 שקלים).
ג'ינס קרוע יהלום את האירוע.
במהלך האירוע יושמעו הלהיטים 'אשרך שנתפסת' ו'מרדכי לא יכרע'.
בכל מהלך האירוע שתיה חריפה כדורים ומשיכת זנבות חופשי.
משולש כתב:חוזר בתשובה כתב:חברים
אני לא חושב שיש מישהו שחושד בי בשייכות כל שהיא למפלגת ''בני תורה'' בכלל ולסניף אילת בפרט
אבל בכ''ז אני חושב שרמת השיח בנושא הזה הידרדרה פה מאד
ועל כן אני קורא לכם
ידידי ורעי אנא משכו את ידיכם מהתעסקות בנושא המביש הזה
אני אישית לא הולך להתבטאות פה בנושא הזה בכל צורה שהיא
בתקווה להבנה
חויזר הלמדן הלמדן
מצטרף. הגזמתי.
נקווה שבקרוב נוכל לדון עליהם באשכול הנוסטלגיה.
משולש כתב:תודה רבה לכל המעירים, אני אוהב אתכם אהבת נפש. כמש"כ אהב את המוכיחים ושנא את המשבחים. (הרב 'זה הוא' אני לא שונא אותך)
עם זאת אני חושב שעדיין מוטלת על כ"א החובה למחות על כבוד שמיים שמחולל ע"י העדה הרעה הזאת, והרי הם ממש בכלל "כת אויבי השם" אשר דינם מבואר בשערי תשובה שער ג' אות קנט.
ועל כן, היות ורובם (ובפרט מנהיגיהם הלבלרים) אינם נזהרים במצווה אחת המפורסמת בכל כלל ישראל, והיא כבוד ת"ח, (אשר אפי' חילונים מכבדים את גדולי ישראל יותר מהם רח"ל). הרי מצווה לשפוך בוז עליהם ולהכלימם ברבים עד שישובו ומפרסמים את החנפים מפני חילול השם, וכל הנ"ל מבואר גם שם באות ריט.
וכשהבטחתי למשוך ידי חשבתי שמרוב הפאדיחה הם יפסיקו את ההפגנות למען המועדון. אבל מתברר שהם לא יכלו לרדת מהעץ, על כן המשכתי לרדת עליהם.
בברכה ובתפילה למען כבוד שמים ות"ח
עבדכם המשולש
משולש כתב:תודה רבה לכל המעירים, אני אוהב אתכם אהבת נפש. כמש"כ אהב את המוכיחים ושנא את המשבחים. (הרב 'זה הוא' אני לא שונא אותך)
עם זאת אני חושב שעדיין מוטלת על כ"א החובה למחות על כבוד שמיים שמחולל ע"י העדה הרעה הזאת, והרי הם ממש בכלל "כת אויבי השם" אשר דינם מבואר בשערי תשובה שער ג' אות קנט.
ועל כן, היות ורובם (ובפרט מנהיגיהם הלבלרים) אינם נזהרים במצווה אחת המפורסמת בכל כלל ישראל, והיא כבוד ת"ח, (אשר אפי' חילונים מכבדים את גדולי ישראל יותר מהם רח"ל). הרי מצווה לשפוך בוז עליהם ולהכלימם ברבים עד שישובו ומפרסמים את החנפים מפני חילול השם, וכל הנ"ל מבואר גם שם באות ריט.
וכשהבטחתי למשוך ידי חשבתי שמרוב הפאדיחה הם יפסיקו את ההפגנות למען המועדון. אבל מתברר שהם לא יכלו לרדת מהעץ, על כן המשכתי לרדת עליהם.
עבדכם המשולש
עובדיה כתב:משולש כתב:תודה רבה לכל המעירים, אני אוהב אתכם אהבת נפש. כמש"כ אהב את המוכיחים ושנא את המשבחים. (הרב 'זה הוא' אני לא שונא אותך)
עבדכם המשולש
מה שבטוח שאם כוונתך אך ורק לשם שמים.....
גאליציינער כתב:רבינו משולש, אני מבין אותך ביותר, אני גם יש לי פעמים שאני רוצה להפגיז ולהשמיץ איזה חוג או קהילה מסויימת ופעמים שאכן אני לא מתאפק ו'מפגיז' אותם, אבל, מצד שני צריך לזכור שאפילו אם נאמר שזהו לש"ש, ואני מאמין שאתה מתכוון לעשות זאת לש"ש, הסגנון, הניסוח הזה לא צריך להיות כ"כ בוטה בזה, ומספיק הערה אחת ליום כדי לצאת יד"ח מחאה על ביזוי כבוד התורה ומרנן ורבנן גדו"י...
אתה צריך לזכור שהדברים שאתה כותב כאן מגיעים לעיני אלפי אנשים שאני מאמין שרובם לא מעוניינים להתערב במחלוקת הגדולים הזאת, ומספיק להם גם ככה...
ומש"כ על אוי לי מיצרי אוי לי וכו' שהינך משוכנע שאתה מחויב לבזותם בכל אופן ששייך, נראה לי שאם תשאל רב מור"ה אם הינך מחויב בדבר - דהיינו, לבזותם בכל אופן שהוא מעל גבי האתר הלז, לא נראה לי שהוא יחייבך, ואם הנך סובר שאם תשתוק - תיענש, הלא די בזה שפעם אחת ביום תצא יד"ח מצוות מחאה ודי בזה.
[מספיק מה שהם עצמם עושים להם, הם לא צריכים עזרה בלהשמיץ ולהשניא את עצמם...]
כן נראה לי, וסבורנו שכן חושבים פה עוד רבים אשר אינם רוצים להזדהות.
בידידות ובהערכה: גאליציינר.
1010, ראה פרטי, תודה רבה.
משולש כתב:גאליציינער כתב:]
א. "לשפוך בוז עליהם" זה מתפרש גם בבוטות.
ב. מה שכתבת על "הערה אחת ליום" לשמור הערות כאלו לעוד יומיים זה כמו אתרוגים לאחרי סוכות. כשהנושא על הפרק מדברים עליו, כשהוא יורד לא. ראית שכמה חודשים לא כתבתי כאן כלום.
ג. לכתוב בשביל "לצאת חובת מחאה" משיג את התוצאה ההפוכה. כי כשמצד אחד עומדים בעלי לשון חלקלקה כקורח, ומצד שני עומד מישהו ואומר "אני מויחה" אז ההמון משתכנע מהלבלרים המומחים בדעת קהל, ולא מזה שרוצה "לצאת ידי חובת מחאה". (והלואי שמילים בוטות היו יכולות כן לעזור).
ד. חבל שאתה חושב שחבורת השקרנים האלו ש"מגרדים" את גדולי הדור זה "מחלוקת הגדולים", והרי הם בעצמם אומרים שלא, כמ"ש אחד מפעיליהם: "יש כאן מח' בין משפחת גרוסמן ליהודי מבני ברק". זה הכל. וכנראה גם אינך יודע באיזה רמה נוראית של ביזוי ת"ח הם אוחזים.
גאליציינער כתב:משולש כתב:גאליציינער כתב:]
א. "לשפוך בוז עליהם" זה מתפרש גם בבוטות.
ב. מה שכתבת על "הערה אחת ליום" לשמור הערות כאלו לעוד יומיים זה כמו אתרוגים לאחרי סוכות. כשהנושא על הפרק מדברים עליו, כשהוא יורד לא. ראית שכמה חודשים לא כתבתי כאן כלום.
ג. לכתוב בשביל "לצאת חובת מחאה" משיג את התוצאה ההפוכה. כי כשמצד אחד עומדים בעלי לשון חלקלקה כקורח, ומצד שני עומד מישהו ואומר "אני מויחה" אז ההמון משתכנע מהלבלרים המומחים בדעת קהל, ולא מזה שרוצה "לצאת ידי חובת מחאה". (והלואי שמילים בוטות היו יכולות כן לעזור).
ד. חבל שאתה חושב שחבורת השקרנים האלו ש"מגרדים" את גדולי הדור זה "מחלוקת הגדולים", והרי הם בעצמם אומרים שלא, כמ"ש אחד מפעיליהם: "יש כאן מח' בין משפחת גרוסמן ליהודי מבני ברק". זה הכל. וכנראה גם אינך יודע באיזה רמה נוראית של ביזוי ת"ח הם אוחזים.
א, לא הבנתי מה כוונתך בא. שמא תואיל לבאר כוונתך ? תודה.
ב. ב"ה אני רואה שאתה לא צריך לשמור עליהם, אתה כמעין המתגבר ובכל יום יתחדש לך חדשים... [אולי תוציא הודעה אחת בעניין עם כל ההודעות].
ג. לא חשבתי לרגע שתבוא ותצעק בכל יום 'מוחה' 'מוחה', אלא כוונתי היא שתעלה הודעה אחת מכל אלו היוצאות לך מתחת ידך במקום 10 הודעות בעניין - 1 הודעה.
ד. ח"ו מלחשוב שמדובר שחבורת הנוכלים האלו הם הם הגדולים - בדרגת גדו"י, אלא שלא כל מי שמתערב במחלוקת יכול לומר, אני עומד לצד גדול זה, אני עומד לצד גדול זה, שזהו כפי שאתה ציינת לעיל מימרת אחד מהפלג.
תודה רבה על הכל בכלל ובפרט על ההתחשבות.
גאליציינער כתב:קודם כל תודה רבה ושוב תודה רבה, אני רק רוצה להאיר, שב-ג. התכוונתי לתוכן ההודעה ובב' לכמות ההודעות.
ולד. נראה לי שאסור בכלל לקחת צד, ואני לא מדבר על הפלג הירושלמי, אני מדבר על רוב רובו של הציבור - בני התורה הנשמעים לדעת גדו"י, צריך לשמוע לקול גדו"י, אך אסור 'לקחת צד' בנושא, וזה היתה כוונתי.
אלי 1 כתב:אגב המאמר, לענ"ד נתי לא כתב את זה זה לא סגנון הכתיבה שלו.
משולש כתב:משולש כתב:משולש כתב:בשביל למצוא סתירה אינך צריך לחפש לפני 20 שנה. מספיק שתפתח את העיתון של אתמול.
ואכן, אתמול התראיין "אסיר עולם המועדונים" וסיפר שהוא לא התייצב לשום צו ושום דיחוי כהוראת הרב אוירבך, זאת בניגוד לדבריו הנלהבים של וויין שמדובר בבחור דגל שהתייצב חוץ מבדיקות רפואיות "כמו שדורשים בצד השני". ודגל הפקירו אותו לנפשו...
ישעיה ויין: "הוא התייצב" הבחור: "לא התייצבתי"
בצל ההפגנות הסוערות בגין מעצרו של הבחור תלמיד ישיבת 'שערי תבונה' שלא התייצב בלשכת הגיוס ונלכד בעת שבילה במקום מפוקפק באילת נוצר קרב גרסאות ב'פלג הירושלמי' עצמו. סגן עורך 'הפלס' ישעיהו ויין: "הבחור התייצב כמו שמורים בצד השני, ב'דגל התורה' זרקו אותו לכלבים". הבחור עצמו הכחיש את דברי ויין: "לא התייצבתי, ההשקפה היא לא להתייצב" איפה האמת?
מוטי סגל - קוקר
בצל ההפגנות הסוערות בגין מעצרו של הבחור תלמיד ישיבת 'שערי תבונה' שלא התייצב בלשכת הגיוס ונלכד בעת שבילה במקום מפוקפק באילת נוצר קרב גרסאות ב'פלג הירושלמי' עצמו. סגן עורך 'הפלס' ישעיהו ויין: "הבחור התייצב כמו שמורים בצד השני, ב'דגל התורה' זרקו אותו לכלבים". הבחור עצמו הכחיש את דברי ויין: "לא התייצבתי, ההשקפה היא לא להתייצב".
בראיון לרדיו 'קול ברמה' אמר ישעיהו ויין: "הוא לא נמנה על הפלג הירושלמי הוא בן תורה ספרדי, הבחור התייצב לכל הצווים מה שהוא לא התייצב זה רק לבדיקות הרפואיות ולכן הוא נעצר, הוא עבר את כל התהליך כמו שהצד השני דורש הוא לא נמנה על הפלג הירושלמי ולא נמנה על המחנה שלא מתייצבים".
ויין הוסיף: "הוא בחור פעיל של 'דגל התורה' בבחירות האחרונות הוא נזרק לכלבים על ידי דגל התורה הוא התייצב בלשכת הגיוס בניגוד להוראות של הרב אוירבך הם זרקו אותו אחרי שהוא לא התייצב לבדיקות רפואיות. חשבו שהוא נמנה על הפלג שלנו אבל הוא לא קשור אלינו" אמר ויין.
מנגד הבחור עצמו בראיון מתככי הכלא לקו ההגנה של 'הפלג' הכחיש ואמר כי ממניעים אידיאולוגים לא התייצב בלשכות הגיוס: "אני לומד בישיבת 'שערי תבונה' שההשקפה שמנחילים לנו בישיבה זה שלא להתייצב מאז שהחוק הקודם חוק טל בוטל אני לא מתייצב, זה גם הגיוני שלא להתייצב בלשכות הגיוס, מתככי הכלא אני מבין שזה דרך הישר". אמר הבחור.
משולש כתב:מיומנו של הרב רפאל וולף:
היו הפגנות בפתח תקוה למען קדושת השבת והיו גדולי ישראל שעודדו זאת, אבל מרן זצוק"ל (הרב שך) לא היתה דעתו נוחה מזה כלל. אמר כמו יש איסור להתגרות בעכו"ם יש ג"כ איסור להתגרות בחילוניים!- והוסיף: אם ההפגנות יגרמו לגיוס של בחור ישיבה אחד - לא כדאי כל העניין!... בהפגנות אי אפשר שתהיה שליטה ואחריות על התנהגות של כל המשתתפים, כשאחד נעצר והוא בבית האסורים - זה כתם רוחנו וגופני עבורו לכל ימי חייו. ומי האדם גדול הלוקח אחריות ע"ז?!...
זה הוא כתב:מי הוא הכותב המושחז???
משולש כתב:העלתי לדרופבוקס.
הקישור השני נשלח ליאיר בפרטי.
עציצונים קטנים חוסמים כבישים. אלו ילמדו עם הילדים שלנו בת"ת??
בסוף ראיתי שגם בקישור של מוסר נפש ילדיו למיתה יש איזה אשה, אעביר גם אותו ליאיר.
אלי 1 כתב:אתה יכול להחליף את כל השלטים בשלטי התקבצו לבחירות או הפגנת המליון וכו'... בעיני החילוני הממוצע אין הבדל בין חסימת הכבישים שלך לשלהם.
משולש כתב:אלי 1 כתב:אתה יכול להחליף את כל השלטים בשלטי התקבצו לבחירות או הפגנת המליון וכו'... בעיני החילוני הממוצע אין הבדל בין חסימת הכבישים שלך לשלהם.
אתה לא רואה הבדל בין עצרת תפילה בתיאום עם המשטרה (שמפנים את הרכבים לנתיבים חילופיים בצורה מסודרת מראש).
לבין התפרעות ספונטנית אנטי חוקית של חסימת כבישים של אנשים שבאמצע הדרך לבית או לעבודה? (כולל שריפת פחים, התקוטטות עם שוטרים ושקוצס, ומעל הכל: המועדון באילת.)
משולש כתב:אלי 1 כתב:אתה יכול להחליף את כל השלטים בשלטי התקבצו לבחירות או הפגנת המליון וכו'... בעיני החילוני הממוצע אין הבדל בין חסימת הכבישים שלך לשלהם.
אתה לא רואה הבדל בין עצרת תפילה בתיאום עם המשטרה (שמפנים את הרכבים לנתיבים חילופיים בצורה מסודרת מראש).
לבין התפרעות ספונטנית אנטי חוקית של חסימת כבישים של אנשים שבאמצע הדרך לבית או לעבודה? (כולל שריפת פחים, התקוטטות עם שוטרים ושקוצס, ומעל הכל: המועדון באילת.)
גאליציינער כתב:משולש כתב:אלי 1 כתב:אתה יכול להחליף את כל השלטים בשלטי התקבצו לבחירות או הפגנת המליון וכו'... בעיני החילוני הממוצע אין הבדל בין חסימת הכבישים שלך לשלהם.
אכן, מעל הכל......
אלי 1 כתב:משולש כתב:אלי 1 כתב:אתה יכול להחליף את כל השלטים בשלטי התקבצו לבחירות או הפגנת המליון וכו'... בעיני החילוני הממוצע אין הבדל בין חסימת הכבישים שלך לשלהם.
אני רואה ויודע את ההבדל ואין צורך לשכנעני.
דברתי על החילוני הממוצע שלא משנה לו אם יש שוטרים או שאין, ואם זה ספונטנית או חוקית בעיניו כולנו משתמטים וכולנו הארכנו לו את הדרך הבייתה בסוף יום העבודה שהוא הולך לעבוד כדי להחזיק אותנו.
אלי 1 כתב:ומניין לך שעכשיו הצופים התעצבנו יותר... גם אצליהם יש הפגנות מחאה של ההסתדרות והמחאה החברתית שהיה בתל אביב, אני בטוח שגם כעת הם מקבלים את זה בהבנה..
משולש כתב:אלי 1 כתב:ומניין לך שעכשיו הצופים התעצבנו יותר... גם אצליהם יש הפגנות מחאה של ההסתדרות והמחאה החברתית שהיה בתל אביב, אני בטוח שגם כעת הם מקבלים את זה בהבנה..
הסברתי לך את ההבדל הענק. איני נכנס לבדוק מי מתעצבן יותר. אם אני הייתי ח"ו חילוני הייתי רואה מיד את ההבדל בין התפרעות לעצרת תפילה.
גאליציינער כתב:משולש כתב:אלי 1 כתב:ומניין לך שעכשיו הצופים התעצבנו יותר... גם אצליהם יש הפגנות מחאה של ההסתדרות והמחאה החברתית שהיה בתל אביב, אני בטוח שגם כעת הם מקבלים את זה בהבנה..
הסברתי לך את ההבדל הענק. איני נכנס לבדוק מי מתעצבן יותר. אם אני הייתי ח"ו חילוני הייתי רואה מיד את ההבדל בין התפרעות לעצרת תפילה.
יש כזה דבר 'ליטאי חילוני' ?
![]()
![]()
![]()
[לא ברצינות ח"ו]
משולש כתב:גאליציינער כתב:משולש כתב:אלי 1 כתב:ומניין לך שעכשיו הצופים התעצבנו יותר... גם אצליהם יש הפגנות מחאה של ההסתדרות והמחאה החברתית שהיה בתל אביב, אני בטוח שגם כעת הם מקבלים את זה בהבנה..
יש כזה דבר 'ליטאי חילוני' ?
![]()
![]()
![]()
[לא ברצינות ח"ו]
נראה לי שרוב היהודים יוצאי ליטא הם חילונים. (כבר בליטא היה המצב כך).
אבל "ליטוואק" חילוני הוא שותה קוקה קולה בהכשר לנדא. ובזה הוא הופך לחילוני גמור.
1010 כתב:שמעתי פעם מחיים וולדר, הוא דיבר על "מוכשרותם" של יוצאי ליטא.
הוא טוען שרוב ראשי הממשלות בישראל הם ליטוואקעס.
גאליציינער כתב:1010 כתב:שמעתי פעם מחיים וולדר, הוא דיבר על "מוכשרותם" של יוצאי ליטא.
הוא טוען שרוב ראשי הממשלות בישראל הם ליטוואקעס.
בוגרי הישיבות דשם........
[וואלוז'ין וכו']
yehuda כתב:אומרים שרוב החילונים הם ליטאים, ורוב החרדים הליטאים הם צאצאים של חסידים בדור שני או שלישי, או חסידים בעצמם לשעבר. בין הליטאים הידועים שהם צאצאים של חסידים ניתן למנות את אחד מגדולי הדור שליט"א שסבו היה חסיד הורנסטייפל ושאביו נולד בזכות ברכת הרבי, וכן את אחד מהחכי"ם של דגל התורה.
yehuda כתב:אומרים שרוב החילונים הם ליטאים, ורוב החרדים הליטאים הם צאצאים של חסידים בדור שני או שלישי, או חסידים בעצמם לשעבר. בין הליטאים הידועים שהם צאצאים של חסידים ניתן למנות את אחד מגדולי הדור שליט"א שסבו היה חסיד הורנסטייפל ושאביו נולד בזכות ברכת הרבי, וכן את אחד מהחכי"ם של דגל התורה.
יאיר כתב:מוקד הרעש בעוצמה 4.9 היה כ-100 ק"מ דרומית לאילת.
כתבן כתב:יאיר כתב:1010 כתב:היום היה רעידת אדמה באילת.
מוקד הרעש בעוצמה 4.9 היה כ-100 ק"מ דרומית לאילת.
גם נהגי מוניות כבר התחילו לכתוב 4.9 במקום 5 ש"ח?
יאיר כתב:שאלת תם:
המשטרה לא יכולה לעצור כל אחד שמפריע לתנועה?
(בתור התחלה יקחו מנין).
יאיר כתב:אני מאמין שאם כל פעם יקחו 10-20, ההפגנות ידעכו. מאמין, לא בטוח.
יאיר כתב:ההסכם היה יומיים ללא הפגנות ואח"כ הפגנה מתואמת עם המשטרה?
ישיביש כתב:איי איי איי, מיירי ורבייתי.
תראו מה זה כויאח של צבא!
מגיע לכלא צבאי איזה פרחח שבעבניאק מאילת - ממ"ט שיירי טומאה, איי איי איי, מהקרעייזע עלעפנט, ואחרי שבוע בכלא צבואי נראה כמו א גיוולדיקער חעברונער מיט א רעקעל און א קאפילוטש ועם גמורע ביד, כמו איזה צדיק, איי איי איי, וזה אחרי שבוע בכלא צבאי - לא צבא ממש.
עכשיו, רבייתי, תתארו לעצמייכם איך הוא היה נראה אחרי שלוש שנים של שירות מלא?
א פראק, עם א גיוולאדיקע נצנצים וארבע כפתורים, והמבורג עד הנברשת, וזקן כמו של מורון הרב הרצל שר"י...
כוחו של צבא!
מי לה' - אחרי!
משולש כתב:היום, יום שחרורו של אסיר המועדון, בתוך שעות ספורות הורגשו שתי רעידות אדמה בעיר אילת.
(זה לא בדיחה, זה אמיתי).
שפיץ כתב:היום מישהו נתן לי את המספר של הקו של הסיקריקים, שם הם מתארים ברתק רב את כל הקידוש השם שהם עושים בתוך הדברים הקריין מתאר שם איך שברוב אומץ שרפו את הפחים הציוניסטים...
0722164502 שמעו ותחי נפשכם...
רצון חזק כתב:הליצני הדור המעודדים את גזירת שמד הגיוס, התירו לעצמם לבזות ולהשמיץ יהודים באופן מבהיל אך ורק משום שלא משרתים את רצונם הבזויה והשפילה לשתף פעולה עם צבא השמד הציוני
בושו לכם ! ! !
רצון חזק כתב:הליצני הדור המעודדים את גזירת שמד הגיוס, התירו לעצמם לבזות ולהשמיץ יהודים באופן מבהיל אך ורק משום שלא משרתים את רצונם הבזויה והשפילה לשתף פעולה עם צבא השמד הציוני
בושו לכם ! ! !
משולש כתב:רצון חזק כתב:הליצני הדור המעודדים את גזירת שמד הגיוס, התירו לעצמם לבזות ולהשמיץ יהודים באופן מבהיל אך ורק משום שלא משרתים את רצונם הבזויה והשפילה לשתף פעולה עם צבא השמד הציוני
בושו לכם ! ! !
ליצני הדור זה אלו שנתנו יד לחוק הנפשע של עידוד לגייס בני הישיבות.
משתפי הפעולה זה אלו שנהנים מפעולת הצבא השמד הציוני כשרודפים יהודים נאמנים לד' שאינם רוצים לשרת בצבא השמד.
רצון חזק כתב:משולש כתב:רצון חזק כתב:הליצני הדור המעודדים את גזירת שמד הגיוס, התירו לעצמם לבזות ולהשמיץ יהודים באופן מבהיל אך ורק משום שלא משרתים את רצונם הבזויה והשפילה לשתף פעולה עם צבא השמד הציוני
בושו לכם ! ! !
ליצני הדור זה אלו שנתנו יד לחוק הנפשע של עידוד לגייס בני הישיבות.
משתפי הפעולה זה אלו שנהנים מפעולת הצבא השמד הציוני כשרודפים יהודים נאמנים לד' שאינם רוצים לשרת בצבא השמד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: moshe chaim, אני פה, ביטחון, המוזיקאי, יוסי200, מקצועי, משולש, מתלמידיו של אהרון, עלה זית, ראש בטטה ו־124 אורחים