גאליציינער כתב:פך שמן כתב:גאליציינער כתב:משולש, אולי אתה יכול לגלות לנו מהו המטרה הסופית שלכם [אתה ופך שמן ונאמן,] עם כל ההשתוללות שלכם פה בפורום ??
ללפיד והיטלר ימ"ש הגעתם כבר, לחוליית דאע"ש הגעתם גם, היכן הוא השיעור והגבול ??
אתם מדברים יותר גרוע מכל פורום אחר, משמיצים יהודים חרדיים [size=150]שכל עוונם הוא שהם לא רוצים ליישר קו עם דעתכם ברמה הנמוכה והרדודה ביותר, ועוד עם כזאת צדקות וגלגול עיניים מתחסד תוך כדי ציטוט פסוקים ומקורות...[/size]
תתביישו לכם !!! אתם מוצאים שם רע על כל כלל ישראל [ובפרט עליכם, הפלג הבני ברקי] !!! חילול ה' איום ונורא שאתה גורם ע"י שפת הביבים שאתה מדבר פה.
תראה לאיזה מורה הוראה את הלשונות שכתבתי ותשאל אותו אם היה מותר לכבוד ככה, אני מחכה לתשובתו...
גאליציענר,
אתה לא מתבייש??????????
זה כל עוונם??????????
זה המצוות שלהם!!!!!!!!!!!!
כן !!!
כשאתה וחבריך כותבים עליהם שהם כמו...
זה מגיע רק כי אתה שונא אותם !! רק משנאה טהורה זה מגיע !!
ולמה אתה שונא אותם ?? כי הם לא אוחזים כמוך !!
להגיד על יהודים שהם משהו בין לפיד ולהבדיל היטלר ימ"ש, לא מגיע ממניעים טהורים !!
ועל זה אני מתקומם ולא מתבייש לצעוק את זה בקול רעש גדול !! שומו שמים להיכן התדרדרו יהודים אחים.
יוסי200 כתב:ואתה ... שונא אותם ומרגיש שאתה מקיים בזה מצוה דאורייתא ...
אתה בטוח שאתה מתעלה רוחנית בזה ושהקב"ה אוהב אותך לפי כמות השנאה ..
אני צודק ?
משולש כתב:שתק בחקירה אך לא בבית משפט: גילויים חדשים מדיון נתי גרוסמן
פרטים חדשים התגלו במהלך הדיון להארכת מעצר נתי גרוסמן עורך 'הפלס' שניסה לטעון: 'למה ל'יתד' מותר' • החוצפה: עורך הדין ניסה להשוות בין מכתב גדולי ישראל שאסרו פרסום ב'הפלס' להטרדות. השופט דחה הטיעון "המעשים חמורים יותר" • בלעדי ל'בחדרי חרדים'
אלי שלזינגר יום חמישי כ"ד ניסן תשע"ז 21:31 20/04/2017
הדפסתגיות: פרשת ההטרדות, מעצר נתי גרוסמן, הטרדות הפלס, , , אקטואליה
נתי גרוסמן בבית משפט. צילום: אלי שלזינגר נתי גרוסמן בבית משפט. צילום: אלי שלזינגר
בדיון שני בעניין עורך עיתון 'הפלס' נתי גרוסמן, שמעצרו הוארך היום בחמישה ימים נוספים - התגלו מספר פרטים מעניינים. גרוסמן ששותק בחקירה, לא שתק בבית המשפט. מתוך דבריו ודברי עורך דינו, אין הכחשה למעשה לכך שפעולות ההטרדה התקיימו. עיקר הטענות הן נגד - יתד נאמן.
בטרם נכנס השופט עמית מיכלס לאולם בית משפט השלום בראשון לציון, ישבו העצורים עורך עיתון הפלס נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב ומולם החוקר ממפלג ההונאה בירושלים דוד קוריאט. בניגוד למקובל בדרך כלל, גרוסמן פנה לחוקר קוריאט ושאל אותו מדוע כשמדובר בתלונות שהוגשו במשטרה על ידי אנשי עיתון הפלס - נגד אנשי יתד נאמן, המשטרה לא ביצעה מעצרים דומים.
פרקליט הצמרת של גרוסמן, עו"ד יאיר גולן, המליץ לו שלא לדבר עם החוקר, בעיקר היות ועד כה גרוסמן שתק בחקירה, וכל דבר שיאמר לחוקר יירשם כמזכר. אולם זה לא שעה לדבריו והמשיך להתדיין עם החוקר. קוריאט העמיד הדברים על דיוקם והזכיר כי כאשר תקפו פיזית את גרוסמן - המשטרה ביצעה את המקסימום שביכולתה. בוצעו מספר מעצרים, יצאו הודעות לתקשורת, (כולל של חפים מפשע. א.ש.) ואף הוגש כתב אישום.
לשיחה הצטרף אף שמוליק אלישיב שתמך בגירסת עמיתו העורך, שהמשטרה לא עושה די על מנת לטפל במטרידים לכאורה של אנשי יתד נאמן נגד אנשי הפלס. במהלך השיחה שנמשכה דקות ארוכות, עו"ד גולן הפציר שוב ושוב במרשו להפסיק. החוקר קוריאט אמר "נכון שבהטרדות אולי נדחקתם לפינה, עשיתם את מה שהם עשו לכאורה - אך אתם חציתם את הגבול ועברתם לבצע סחיטה באיומים". יצויין כי במהלך הדיון בעניינו של אלישיב נחשף כי ישנם חילוקי דעות בתוך מערכת העיתון, כיצד והאם לפעול בשיטת ההטרדות.
בהמשך, בתגובה לדברי עו"ד ישראל קליין שטען כי מדובר ברדיפה פוליטית שנועדה לסגור את העיתון, ולא באמת בחקירה פלילית, וכראייה ציטט את דברי סגן שר הביטחון אלי בן דהן - שמדבריו ברדיו למדו אנשי 'הפלס' וכך דיווחו הבוקר, שהמעצרים של ראשי עיתון הפלס נועדו לשרת מטרה פוליטית - ובגלל עמדתם בנושא הגיוס הוחלט להשתיק אותם ולחסל את העיתון, על כך הגיב החוקר קוריאט כי גם אתמול וגם היום יצא עיתון, "אני רואה שהמערכת ממשיכה לתפקד, לא רואה שסגרנו את העיתון".
בהתייחס לציטוטים נוספים מדברי בן דהן, על הפגישה במשרד המשפטים בעניין הפלס, אמר קוריאט שאינו יודע על כך, "אני לא השתתפתי בישיבה עם היועץ המשפטי לממשלה ולא עם הגורמים האחרים שהזכרת. נפתחה חקירה, מחומר החקירה עולים עבירות קשות מאוד של סחיטה אלימה באמצעות מנגנון משומן של מספר אנשים, שלכל גורם יש תפקיד מסויים במערך שנועד לסחוט. המתלונן מכנה את המערך שמופעל כנגדו כפרוטקשן. אין לזה שום קשר לגיוס. אנו לא קיבלנו הוראה לפתוח בנושא חקירה בגלל גיוס".
"הטענה שאתה מעלה פה סותרת את הטענה שלך בדיון הקודם שאני אישית בגלל הכיפה שעל ראשי שהיא סרוגה, פותח חקירות נגד אותם אנשים. לא אני פותח, אלא המשטרה והיועץ המשפטי לממשלה" אמר. החוקר עו"ד קליין מיהר להבהיר עצמו "מי שחשב בטעות משהו שקשור אליך בטעות יסודו. אתה פה שופר שעושה את תפקידו. אתה יודע שאני מתייחס אליך תמיד בכבוד. לעצם העניין יש החלטה פוליטית, ולא מרוקנים עיתון".
בנוסף, במהלך הדיון טענו עורכי הדין כי לעיתון אין כלל הכנסות ממפרסמים בעקבות הפעלת לחץ של אנשי יתד נאמן, "המסוכנות שאתה מדבר עליה, אנחנו יודעים כבר 5 שנים שפרסום אין" אמר עו"ד קלין. החוקר קוריאט תיקון אותו "עיריית ירושלים ולשכת הפרסום הממשלתית מפרסמים בעיתון הפלס, מודעות בתשלום".
בסופו של הדיון אמר השופט מיכלס "לא נעלם מעיני מעמדם של החשודים בעיתון. הטענה לסכסוך הקיים ברקע חקירה זו, בין הפלגים השונים בעולם החרדי ובין העיתונים, וכפועל יוצא מכך הפגיעה היחסית הנגרמת לעיתון כתוצאה ממעשיהם של החשודים, שהינם העורך והמנכ"ל של העיתון".
עם זאת הוסיף, כי "נוכח ההתקדמות המשמעותית שחלה בחקירה, שגם אם אינה מבססת חשד ל"פרשיה שונה" הרי שיש בה כדי לבסס חשד לביצוע מעשים נוספים על אלו שהיו ידועים בתחילת החקירה, מצאתי שנקודת האיזון עדיין לא השתנתה לטובת שחרורם של החשודים ויש להעדיף את טובת החקירה ואת האינטרס הציבורי של קידומה ללא יכולת לשבשה".
עוד הוסיף בשולי הדברים, שגם אם הייתה קריאה בעיתון יתד נאמן להחרים חברות ולפגוע בהם כלכלית, "אני סבור שאין הנדון דומה לראיה, שכן המעשים המיוחסים לחשודים, על פי החשד, חורגים מסוג זה של מעשים" והאריך את מעצרם של גרוסמן ואלישיב בחמישה ימים.
עוד נודע במהלך הדיון כי חוקרי המשטרה ממשיכים בגביית עדויות מנציגי חברות אותם ניסו לסחוט.
שפל חדש במהלך הדיון הגיע, כשאחד מעורכי הדין ניסה לטעון כי מכתב מרנן הגראי"ל שטיינמן והגר"ח קנייבסקי בעניין איסור הפרסום ב'הפלס' הוא גם סחיטה באיומים. כך התנהל הדין ודברים בעניין, ככתבו וכלשונו:
ש. אני מחזיק פה צילום מעיתון יתד נאמן ששם יש מכתב מהרב שטינמן.
ת. שמעתי עליו
ש. מצטט מהעיתון... זה מבחינתך רעיון של הסחיטה באיומים שהרב של העיתון המתחרה קורא למפרסמים להחרים.
ת. זה מבחינתי מחלוקת בציבור החרדים ואני מודע לה באופן כללי שזה הרקע, מפה ועד ביצוע סחיטה באיומים. לא מדובר על סחיטה.
ש. זה סחיטה הפוכה שקוראים לכל המפרסמים ולכל האנשים להחרים כל פרסומת.
ת. לא אתן פרשנות אבל אני אומר שלטעמי המרחק בין האמירה הזאת של אותו רב, לבין המעשים שביצעו בפועל שני החשודים - אין מה להשוות אותם בכלל. אני מבין שיש מחלוקת בציבור החרדי בין שני העיתונים השאלה מי חוצה את הגבול הפלילי.http://www.bhol.co.il/118110/%D7%A9%D7% ... D7%9F.html
--
------------------------
TPMH כתב:[size=50]משולש כתב:שתק בחקירה אך לא בבית משפט: גילויים חדשים מדיון נתי גרוסמן
פרטים חדשים התגלו במהלך הדיון להארכת מעצר נתי גרוסמן עורך 'הפלס' שניסה לטעון: 'למה ל'יתד' מותר' • החוצפה: עורך הדין ניסה להשוות בין מכתב גדולי ישראל שאסרו פרסום ב'הפלס' להטרדות. השופט דחה הטיעון "המעשים חמורים יותר" • בלעדי ל'בחדרי חרדים'
אלי שלזינגר יום חמישי כ"ד ניסן תשע"ז 21:31 20/04/2017
הדפסתגיות: פרשת ההטרדות, מעצר נתי גרוסמן, הטרדות הפלס, , , אקטואליה
נתי גרוסמן בבית משפט. צילום: אלי שלזינגר נתי גרוסמן בבית משפט. צילום: אלי שלזינגר
בדיון שני בעניין עורך עיתון 'הפלס' נתי גרוסמן, שמעצרו הוארך היום בחמישה ימים נוספים - התגלו מספר פרטים מעניינים. גרוסמן ששותק בחקירה, לא שתק בבית המשפט. מתוך דבריו ודברי עורך דינו, אין הכחשה למעשה לכך שפעולות ההטרדה התקיימו. עיקר הטענות הן נגד - יתד נאמן.
בטרם נכנס השופט עמית מיכלס לאולם בית משפט השלום בראשון לציון, ישבו העצורים עורך עיתון הפלס נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב ומולם החוקר ממפלג ההונאה בירושלים דוד קוריאט. בניגוד למקובל בדרך כלל, גרוסמן פנה לחוקר קוריאט ושאל אותו מדוע כשמדובר בתלונות שהוגשו במשטרה על ידי אנשי עיתון הפלס - נגד אנשי יתד נאמן, המשטרה לא ביצעה מעצרים דומים.
פרקליט הצמרת של גרוסמן, עו"ד יאיר גולן, המליץ לו שלא לדבר עם החוקר, בעיקר היות ועד כה גרוסמן שתק בחקירה, וכל דבר שיאמר לחוקר יירשם כמזכר. אולם זה לא שעה לדבריו והמשיך להתדיין עם החוקר. קוריאט העמיד הדברים על דיוקם והזכיר כי כאשר תקפו פיזית את גרוסמן - המשטרה ביצעה את המקסימום שביכולתה. בוצעו מספר מעצרים, יצאו הודעות לתקשורת, (כולל של חפים מפשע. א.ש.) ואף הוגש כתב אישום.
לשיחה הצטרף אף שמוליק אלישיב שתמך בגירסת עמיתו העורך, שהמשטרה לא עושה די על מנת לטפל במטרידים לכאורה של אנשי יתד נאמן נגד אנשי הפלס. במהלך השיחה שנמשכה דקות ארוכות, עו"ד גולן הפציר שוב ושוב במרשו להפסיק. החוקר קוריאט אמר "נכון שבהטרדות אולי נדחקתם לפינה, עשיתם את מה שהם עשו לכאורה - אך אתם חציתם את הגבול ועברתם לבצע סחיטה באיומים". יצויין כי במהלך הדיון בעניינו של אלישיב נחשף כי ישנם חילוקי דעות בתוך מערכת העיתון, כיצד והאם לפעול בשיטת ההטרדות.
בהמשך, בתגובה לדברי עו"ד ישראל קליין שטען כי מדובר ברדיפה פוליטית שנועדה לסגור את העיתון, ולא באמת בחקירה פלילית, וכראייה ציטט את דברי סגן שר הביטחון אלי בן דהן - שמדבריו ברדיו למדו אנשי 'הפלס' וכך דיווחו הבוקר, שהמעצרים של ראשי עיתון הפלס נועדו לשרת מטרה פוליטית - ובגלל עמדתם בנושא הגיוס הוחלט להשתיק אותם ולחסל את העיתון, על כך הגיב החוקר קוריאט כי גם אתמול וגם היום יצא עיתון, "אני רואה שהמערכת ממשיכה לתפקד, לא רואה שסגרנו את העיתון".
בהתייחס לציטוטים נוספים מדברי בן דהן, על הפגישה במשרד המשפטים בעניין הפלס, אמר קוריאט שאינו יודע על כך, "אני לא השתתפתי בישיבה עם היועץ המשפטי לממשלה ולא עם הגורמים האחרים שהזכרת. נפתחה חקירה, מחומר החקירה עולים עבירות קשות מאוד של סחיטה אלימה באמצעות מנגנון משומן של מספר אנשים, שלכל גורם יש תפקיד מסויים במערך שנועד לסחוט. המתלונן מכנה את המערך שמופעל כנגדו כפרוטקשן. אין לזה שום קשר לגיוס. אנו לא קיבלנו הוראה לפתוח בנושא חקירה בגלל גיוס".
"הטענה שאתה מעלה פה סותרת את הטענה שלך בדיון הקודם שאני אישית בגלל הכיפה שעל ראשי שהיא סרוגה, פותח חקירות נגד אותם אנשים. לא אני פותח, אלא המשטרה והיועץ המשפטי לממשלה" אמר. החוקר עו"ד קליין מיהר להבהיר עצמו "מי שחשב בטעות משהו שקשור אליך בטעות יסודו. אתה פה שופר שעושה את תפקידו. אתה יודע שאני מתייחס אליך תמיד בכבוד. לעצם העניין יש החלטה פוליטית, ולא מרוקנים עיתון".
בנוסף, במהלך הדיון טענו עורכי הדין כי לעיתון אין כלל הכנסות ממפרסמים בעקבות הפעלת לחץ של אנשי יתד נאמן, "המסוכנות שאתה מדבר עליה, אנחנו יודעים כבר 5 שנים שפרסום אין" אמר עו"ד קלין. החוקר קוריאט תיקון אותו "עיריית ירושלים ולשכת הפרסום הממשלתית מפרסמים בעיתון הפלס, מודעות בתשלום".
בסופו של הדיון אמר השופט מיכלס "לא נעלם מעיני מעמדם של החשודים בעיתון. הטענה לסכסוך הקיים ברקע חקירה זו, בין הפלגים השונים בעולם החרדי ובין העיתונים, וכפועל יוצא מכך הפגיעה היחסית הנגרמת לעיתון כתוצאה ממעשיהם של החשודים, שהינם העורך והמנכ"ל של העיתון".
עם זאת הוסיף, כי "נוכח ההתקדמות המשמעותית שחלה בחקירה, שגם אם אינה מבססת חשד ל"פרשיה שונה" הרי שיש בה כדי לבסס חשד לביצוע מעשים נוספים על אלו שהיו ידועים בתחילת החקירה, מצאתי שנקודת האיזון עדיין לא השתנתה לטובת שחרורם של החשודים ויש להעדיף את טובת החקירה ואת האינטרס הציבורי של קידומה ללא יכולת לשבשה".
עוד הוסיף בשולי הדברים, שגם אם הייתה קריאה בעיתון יתד נאמן להחרים חברות ולפגוע בהם כלכלית, "אני סבור שאין הנדון דומה לראיה, שכן המעשים המיוחסים לחשודים, על פי החשד, חורגים מסוג זה של מעשים" והאריך את מעצרם של גרוסמן ואלישיב בחמישה ימים.
עוד נודע במהלך הדיון כי חוקרי המשטרה ממשיכים בגביית עדויות מנציגי חברות אותם ניסו לסחוט.
שפל חדש במהלך הדיון הגיע, כשאחד מעורכי הדין ניסה לטעון כי מכתב מרנן הגראי"ל שטיינמן והגר"ח קנייבסקי בעניין איסור הפרסום ב'הפלס' הוא גם סחיטה באיומים. כך התנהל הדין ודברים בעניין, ככתבו וכלשונו:
ש. אני מחזיק פה צילום מעיתון יתד נאמן ששם יש מכתב מהרב שטינמן.
ת. שמעתי עליו
ש. מצטט מהעיתון... זה מבחינתך רעיון של הסחיטה באיומים שהרב של העיתון המתחרה קורא למפרסמים להחרים.
ת. זה מבחינתי מחלוקת בציבור החרדים ואני מודע לה באופן כללי שזה הרקע, מפה ועד ביצוע סחיטה באיומים. לא מדובר על סחיטה.
ש. זה סחיטה הפוכה שקוראים לכל המפרסמים ולכל האנשים להחרים כל פרסומת.
ת. לא אתן פרשנות אבל אני אומר שלטעמי המרחק בין האמירה הזאת של אותו רב, לבין המעשים שביצעו בפועל שני החשודים - אין מה להשוות אותם בכלל. אני מבין שיש מחלוקת בציבור החרדי בין שני העיתונים השאלה מי חוצה את הגבול הפלילי.http://www.bhol.co.il/118110/%D7%A9%D7% ... D7%9F.html
--
------------------------
גם מלשינים הם נהיו, הפלג ההזוי הזה?!
וסתם עורך דין חצוף, שמנסה לקחת מכתב של גדול בישראל ולהפוך את זה לדיון זול. בושה.[/size]
חויזר כתב:אתומל פורסמה בקו מרכז החדשות הקלטה (ארוכה מאד) מרתקת ומשעשת כאחד של אברימי טריגר מטריד מס' חברות
הבחורצ'יק פשוט בעל חוש הומור מפותח במיוחד..
תאזינו ותיהנו....
חויזר כתב:הגאון רבי יוסף פטרוב שליט"א
חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
למעשה כל מי שעושה את ההטרדות הם לא המיינסטרים של ציבור מצביעי עץ אלא כל מיני קיצוניים הזויים שגם הם עצמם מרחיקים עצמם מהם
האי תשאל נתי גרוסמן ושמוליק אלישיב הם גופא מיינסטרים.. אשר צ''ל שבאמת מדובר בנפילה שלהם אבל הם למעשה לא משתייכים לטרגירסטים הטרוריסטים
אליבא דאמת,הוא צודק!
וזה גופא הבעיה של העצניקים היות והם לא ציבור כל כך גדול הם צריכים להתאחד ולפעול יחד אבל במקום זה הם בתוך עצמם מסוכסכים זה עם זה
כידוע לכל המריבה המכוערת באשדוד ויש גם דברים פחות ידועים כגון הגישה של ר''ש מרקוביץ לכל עניין ההפגנות ועוד מריבות ממריבות שונות...
גאליציינער כתב:חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
למעשה כל מי שעושה את ההטרדות הם לא המיינסטרים של ציבור מצביעי עץ אלא כל מיני קיצוניים הזויים שגם הם עצמם מרחיקים עצמם מהם
האי תשאל נתי גרוסמן ושמוליק אלישיב הם גופא מיינסטרים.. אשר צ''ל שבאמת מדובר בנפילה שלהם אבל הם למעשה לא משתייכים לטרגירסטים הטרוריסטים
אליבא דאמת,הוא צודק!
וזה גופא הבעיה של העצניקים היות והם לא ציבור כל כך גדול הם צריכים להתאחד ולפעול יחד אבל במקום זה הם בתוך עצמם מסוכסכים זה עם זה
כידוע לכל המריבה המכוערת באשדוד ויש גם דברים פחות ידועים כגון הגישה של ר''ש מרקוביץ לכל עניין ההפגנות ועוד מריבות ממריבות שונות...
כן ולא.
כי אם זה ככה, מדוע אנחנו לא שומעים מילה אחת של מחאה או אפילו רק התנערות מהם ??
[אני חושב שהם צריכים להשקיע בקומפיין בעניין החרם הנגדי של יתד נגדם (כולל ההטרדות), זה יהיה לטובתם, שמעתי בימים האחרונים כמה סיפורים טובים בעניין, ואני חושב לענ"ד שזה 'קייס' רציני...]
פך שמן כתב:גאליציינער כתב:חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
אליבא דאמת,הוא צודק!
כן ולא.
כי אם זה ככה, מדוע אנחנו לא שומעים מילה אחת של מחאה או אפילו רק התנערות מהם ??
[אני חושב שהם צריכים להשקיע בקומפיין בעניין החרם הנגדי של יתד נגדם (כולל ההטרדות), זה יהיה לטובתם, שמעתי בימים האחרונים כמה סיפורים טובים בעניין, ואני חושב לענ"ד שזה 'קייס' רציני...]
מרשימת העצורים שהייתה לפני שנתיים וכן בישיבת פונביז' ,הוכח שהמינסטרים הוא זה שמטריד והאלו שבשליים לא,
אני מכיר אדם בן חמישים שמתגורר בגבעת שאול בירושלים והוא מהמיינסטרים המרכזי בפלג אשר כל בוקר לפני התפילה מטריד במשך חצי שעה מפרסמים...
חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
אליבא דאמת,הוא צודק!
משולש כתב:חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
אליבא דאמת,הוא צודק!
במחילה הוא מדבר שטויות.
כל מפלגת עץ נפתחה על ידי ויין וגרוסמן (על אלישיב לא שמעתי הרבה עד היום) הם האנשים המרכזיים של המפלגה והם מובילים את העיתון שלדעת הגר"ש אוירבך הוא הדעת תיירה שבדור (יש לו התבטאות מאוד מעניינת בנושא קדושת העיתון שלו ושכחתי אותה כרגע אין לי כוח לחפש...)
נתי גרוסמן לא "מעד" כי על מעידה לא היו מאריכים את מעצרו שוב ושוב אחרי שרוב העצורים כבר שוחררו ואפילו ישעיהו וויין שוחרר למעצר בית מזמן.
זו שיטה שעוד תתברר לציבור שטריגר קיבל הוראות מגבוה על כל פעולותיו. ומדובר לפי השמועה באלפי מטרידים. כמה כבר אנשים יש לפלג שתגיד שאלפי אנשים אלו הם השוליים, אז נשאר עשרה אנשים מיינסטרים????
חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
אליבא דאמת,הוא צודק!
במחילה הוא מדבר שטויות.
כל מפלגת עץ נפתחה על ידי ויין וגרוסמן (על אלישיב לא שמעתי הרבה עד היום) הם האנשים המרכזיים של המפלגה והם מובילים את העיתון שלדעת הגר"ש אוירבך הוא הדעת תיירה שבדור (יש לו התבטאות מאוד מעניינת בנושא קדושת העיתון שלו ושכחתי אותה כרגע אין לי כוח לחפש...)
נתי גרוסמן לא "מעד" כי על מעידה לא היו מאריכים את מעצרו שוב ושוב אחרי שרוב העצורים כבר שוחררו ואפילו ישעיהו וויין שוחרר למעצר בית מזמן.
זו שיטה שעוד תתברר לציבור שטריגר קיבל הוראות מגבוה על כל פעולותיו. ומדובר לפי השמועה באלפי מטרידים. כמה כבר אנשים יש לפלג שתגיד שאלפי אנשים אלו הם השוליים, אז נשאר עשרה אנשים מיינסטרים????
סתם,שאלת תם
כמה באמת לדעתך הם מונים?
משולש כתב:חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
אליבא דאמת,הוא צודק!
במחילה הוא מדבר שטויות.
סתם,שאלת תם
כמה באמת לדעתך הם מונים?
כפי מספר הנציגים שלהם בעיריות.
חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
אליבא דאמת,הוא צודק!
במחילה הוא מדבר שטויות.
סתם,שאלת תם
כמה באמת לדעתך הם מונים?
לא בהכרח
יש להם עוד כמה ריכוזים בהם הם כלל לא מיוצגים..
משולש כתב:חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
אליבא דאמת,הוא צודק!
במחילה הוא מדבר שטויות.
סתם,שאלת תם
כמה באמת לדעתך הם מונים?
לא בהכרח
אם הם לא מיוצגים סימן שזה מספר זניח. בבית שמש יש להם נציג בתוך הליטאים.
משולש כתב:חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:שוחחתי בשבת עם ידיד שמשתייך לפלג הירושלמי הוא טען טענה נכונה והרי היא היא לשיקול דעתכם
אליבא דאמת,הוא צודק!
במחילה הוא מדבר שטויות.
סתם,שאלת תם
כמה באמת לדעתך הם מונים?
לא בהכרח
אם הם לא מיוצגים סימן שזה מספר זניח. בבית שמש יש להם נציג בתוך הליטאים.
משולש כתב:[size=150]אני בטוח שאתם בהלם • טור סוער
עומד עורך דין של אותם נאשמים מרשיעי לכת וטוען שמרנן גדולי ישראל סחטו באיומים, עפרא לפומיה. האם אין גבול לרשעה? אין גבול לשחיתות? • הרב אבא טורצקי בטור סוער
מ'בחדרי חרדים'
מראשית הקמתה של אותה קבוצה הזויה שהספיקה במשך הזמן לעורר את סלידת ההמון האמון על דבר ה', נאמרו ונכתבו אין ספור של מלל לצורך ההסברה להודיע בשער בת רבים את גודל צביעותם של אותם אינשי דלא מעלי, שהופיעו משום מקום בכדי לערער אמונת החכמים הטהורה בגדולי ומאורי הדור.
כבר בתחילתה של המערכה הביע שר התורה מרן רבי חיים קניבסקי שליט"א את מלחמתו חסרת הפשרת כנגד אותה קבוצה המכונה "פלג". בכל עת בו נשאל לדעתו דעת התורה, הביע בצורה שאינה משתמעת לשני פנים את ההכרח לסלקם מעמנו באופן ממשי ללא שום קשר עם אויבי ה'.
כמוהו ואחריו החרו החזיקו כל זקני ראשי הישיבות וגדולי הת"ח שבדור.
חלק גדול מאתנו לא קלט את עומק המלחמה חסרת הפשרות בתופעה של אותם אנשי פלג צבועים אשר קמו עלינו בדורנו, בבחינת להשמיד להרוג ולאבד כל סממן של "דעת תורה" על ידי זקני ישראל.
אחד הביטוים החריפים שהתבטא מרן שר התורה הגר"ח היה, שהנה אותם אנשים תרים ומחפשים תמיד אחר מי יוכלו ללכת בכדי להרוס את עולם התורה. הביטוי הזה כשלעצמו הוא נורא למתבונן.
גדולי ישראל רואים בהם ככאלו שכל מטרתם היא אחת ויחידה: לנגח את גדולי ישראל. גם אם כביכול הם הולכים אחר דעה מסוימת, היא רק בכדי שעל ידה יוכלו לנגח ולהוקיע את גדולי ישראל.
אחיי ורעיי, התבוננו נא בתופעת ראש הנחש המסית שבהם, העיתונאי הערמומי שאף את שמו אינני רוצה להזכיר.
תחת מאמריו הנבזים השפיל עשרות ת"ח. במשך שנים ביזה בארסיות מכוונת את גדולי ישראל.
שלט באופן שרירותי והילך אימים על כל מי שרק ניסה להתגונן למען כבודם של תלמידי חכמים מובהקים. הדברים ידועים מעשרות מקרים בעדות מכלי ראשון.
את כל זה שמענו ושומעים אנו במשך כל התקופה הקשה בהם הכח הנוראי של הרע מנסה להשחית את כרם בית ה'.
אך אבקש מהקוראים לשית את ליבם ולהתבונן במשפט נוראי ומפלצתי מלא בשנאה יוקדת אשר טומן בחובו את השורש ההרסני והארס החי המבעבע באותם אויבי ה'. באתר זה - "בחדרי" - הובאו דבריו הנאלחים לכאורה של עורך דינם.
ציטוט: "עו"ד קליין פרקליטו של אלישיב, הקריא את מכתבם של גדולי ישראל שפורסם בעיתון יתד נאמן ובו כתוב בצורה ברורה שלא לפרסם בעיתון הפלס, ושאל האם זה לא נחשב סחיטה באיומים".
"עו"ד קליין חזר ואמר כי למכתב גדו"י שפורסם ב'יתד נאמן' יש את אותם יסודות משפטיים למעשים שביצעו אנשי הפלס".
חברים יקרים, אני בטוח שאתם בהלם.... עומד עורך דין של אותם נאשמים מרשיעי לכת וטוען שגדולי ישראל ובראשם מרן רשכבה"ג הגראי"ל שליט"א ומרן שר התורה הגר"ח שליט"א סחטו באיומים, עפרא לפומיה.
כל פעם אנו שואלים מחדש לאור בריונותם אם לא נחצה קו אדום נוסף בחוצפתם של אותם מרשיעי לכת כנגד גדולי ישראל.
כמה רשעות ורוע יש במשפטים אלו. לא שאיננו מאמינים שיכולים הם לרדת עד כדי הדיוטא התחתונה ביותר. ידענו גם ידענו כי מושחתים ורקובים הם ביסודם.
אבל בכל אופן. בכל אופן. בכל אופן. האם אין גבול לרשעה? אין גבול לשחיתות?
אתם שלוחמים בהנהגתם של גדולי ישראל. אתם רקובים ומשחיתי דרך מעיזים בעזות מצח ליישר מבט מול עיניהם הטהורות של אבירי ישראל ארזי הלבנון ומטיחים בהם את אשמת "הסחיטה באיומים".
עומדים אתם עושי רשעה מול שופטים שאינם שומרי תומ"צ ומחללים את כבודם של עיני ישראל זקני הדור?
אני תוהה. האם בעת כזאת שהרשע כה גדול והשטנה לגדולי ישראל ע"י כת משחיתה כה רב, האם אין אנו מצווים להפוך כל אבן למניעת קטרוג כה גדול ונורא.
הם הם הדברים שנאמרו ע"י זקני העדה שליט"א לפני שנים: "מטרתם של אלו היא להוקיע ולהרוס את החינוך השורשי והטהור של אמונת החכמים בקרבנו עלינו לסלקם מעמנו ולהכריז עליהם כמשחיתי דרך התורה אשר לא יבואו בקהל ה'".
גאליציינער כתב:ניסיתי להזדעדע, ניסיתי להיות בהלם, אפילו חשבתי להיות המום, אבל זה לא הולך לי...
מה עושים ??
גאליציינער כתב:משולש, אתה בעצמך כתבת בתוך הודעתך [מודגש] שיש להם אלפי איש...
משולש כתב:גאליציינער כתב:משולש, אתה בעצמך כתבת בתוך הודעתך [מודגש] שיש להם אלפי איש...
נו, ואז מה קשה על דברי??
גאליציינער כתב:משולש כתב:[size=150]אני בטוח שאתם בהלם • טור סוער
עומד עורך דין של אותם נאשמים מרשיעי לכת וטוען שמרנן גדולי ישראל סחטו באיומים, עפרא לפומיה. האם אין גבול לרשעה? אין גבול לשחיתות? • הרב אבא טורצקי בטור סוער
מ'בחדרי חרדים'
מראשית הקמתה של אותה קבוצה הזויה שהספיקה במשך הזמן לעורר את סלידת ההמון האמון על דבר ה', נאמרו ונכתבו אין ספור של מלל לצורך ההסברה להודיע בשער בת רבים את גודל צביעותם של אותם אינשי דלא מעלי, שהופיעו משום מקום בכדי לערער אמונת החכמים הטהורה בגדולי ומאורי הדור.
כבר בתחילתה של המערכה הביע שר התורה מרן רבי חיים קניבסקי שליט"א את מלחמתו חסרת הפשרת כנגד אותה קבוצה המכונה "פלג". בכל עת בו נשאל לדעתו דעת התורה, הביע בצורה שאינה משתמעת לשני פנים את ההכרח לסלקם מעמנו באופן ממשי ללא שום קשר עם אויבי ה'.
חלק גדול מאתנו לא קלט את עומק המלחמה חסרת הפשרות בתופעה של אותם אנשי פלג צבועים אשר קמו עלינו בדורנו, בבחינת להשמיד להרוג ולאבד כל סממן של "דעת תורה" על ידי זקני ישראל.
אחד הביטוים החריפים שהתבטא מרן שר התורה הגר"ח היה, שהנה אותם אנשים תרים ומחפשים תמיד אחר מי יוכלו ללכת בכדי להרוס את עולם התורה. הביטוי הזה כשלעצמו הוא נורא למתבונן.
גדולי ישראל רואים בהם ככאלו שכל מטרתם היא אחת ויחידה: לנגח את גדולי ישראל. גם אם כביכול הם הולכים אחר דעה מסוימת, היא רק בכדי שעל ידה יוכלו לנגח ולהוקיע את גדולי ישראל.
אחיי ורעיי, התבוננו נא בתופעת ראש הנחש המסית שבהם, העיתונאי הערמומי שאף את שמו אינני רוצה להזכיר.
תחת מאמריו הנבזים השפיל עשרות ת"ח. במשך שנים ביזה בארסיות מכוונת את גדולי ישראל.
שלט באופן שרירותי והילך אימים על כל מי שרק ניסה להתגונן למען כבודם של תלמידי חכמים מובהקים. הדברים ידועים מעשרות מקרים בעדות מכלי ראשון.
את כל זה שמענו ושומעים אנו במשך כל התקופה הקשה בהם הכח הנוראי של הרע מנסה להשחית את כרם בית ה'.
אך אבקש מהקוראים לשית את ליבם ולהתבונן במשפט נוראי ומפלצתי מלא בשנאה יוקדת אשר טומן בחובו את השורש ההרסני והארס החי המבעבע באותם אויבי ה'. באתר זה - "בחדרי" - הובאו דבריו הנאלחים לכאורה של עורך דינם.
ציטוט: "עו"ד קליין פרקליטו של אלישיב, הקריא את מכתבם של גדולי ישראל שפורסם בעיתון יתד נאמן ובו כתוב בצורה ברורה שלא לפרסם בעיתון הפלס, ושאל האם זה לא נחשב סחיטה באיומים".
"עו"ד קליין חזר ואמר כי למכתב גדו"י שפורסם ב'יתד נאמן' יש את אותם יסודות משפטיים למעשים שביצעו אנשי הפלס".
חברים יקרים, אני בטוח שאתם בהלם.... עומד עורך דין של אותם נאשמים מרשיעי לכת וטוען שגדולי ישראל ובראשם מרן רשכבה"ג הגראי"ל שליט"א ומרן שר התורה הגר"ח שליט"א סחטו באיומים, עפרא לפומיה.
כל פעם אנו שואלים מחדש לאור בריונותם אם לא נחצה קו אדום נוסף בחוצפתם של אותם מרשיעי לכת כנגד גדולי ישראל.
כמה רשעות ורוע יש במשפטים אלו. לא שאיננו מאמינים שיכולים הם לרדת עד כדי הדיוטא התחתונה ביותר. ידענו גם ידענו כי מושחתים ורקובים הם ביסודם.
אתם שלוחמים בהנהגתם של גדולי ישראל. אתם רקובים ומשחיתי דרך מעיזים בעזות מצח ליישר מבט מול עיניהם הטהורות של אבירי ישראל ארזי הלבנון ומטיחים בהם את אשמת "הסחיטה באיומים".
עומדים אתם עושי רשעה מול שופטים שאינם שומרי תומ"צ ומחללים את כבודם של עיני ישראל זקני הדור?
אני תוהה. האם בעת כזאת שהרשע כה גדול והשטנה לגדולי ישראל ע"י כת משחיתה כה רב, האם אין אנו מצווים להפוך כל אבן למניעת קטרוג כה גדול ונורא.
הם הם הדברים שנאמרו ע"י זקני העדה שליט"א לפני שנים: "מטרתם של אלו היא להוקיע ולהרוס את החינוך השורשי והטהור של אמונת החכמים בקרבנו עלינו לסלקם מעמנו ולהכריז עליהם כמשחיתי דרך התורה אשר לא יבואו בקהל ה'".
[/size]
ניסיתי להזדעדע, ניסיתי להיות בהלם, אפילו חשבתי להיות המום, אבל זה לא הולך לי...
מה עושים ??
גאליציינער כתב:משולש כתב:גאליציינער כתב:משולש, אתה בעצמך כתבת בתוך הודעתך [מודגש] שיש להם אלפי איש...
נו, ואז מה קשה על דברי??
מה ענית על כמה אנשים יש להם ??
חויזר כתב:'אנו רצים והם רצים'
מחר עתידה להתקיים הכנסיה הגדולה של ארגון לב לאחים בהשתתפות מרנן ורבנן גדולי ישראל שליט''א
יש למישהו מושג האם מרן ראש הישבה שליט''א צפוי להשתתף במעמד?
חויזר כתב:חויזר כתב:'אנו רצים והם רצים'
מחר עתידה להתקיים הכנסיה הגדולה של ארגון לב לאחים בהשתתפות מרנן ורבנן גדולי ישראל שליט''א
יש למישהו מושג האם מרן ראש הישבה שליט''א צפוי להשתתף במעמד?
מחר יתקיים הכינוס השנתי של ארגון "לב לאחים", שיועבר בשידור חי כאן באתר JDN • השנה לא ישתתף מרן ראש הישיבה שליט"א בכינוס השנתי, שייערך בראשות מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי שליט"א, ומרן הגרי"ג אדלשטיין, שיישא את המשא המרכזי
כבר קרוב לשני עשורים שהמעמד השנתי של ארגון "לב לאחים", מתקיים בראשות מרן ראש הישיבה הגראי"ל שטיינמן שליט"א. השנה, לראשונה, לא ישתתף ראש הישיבה במעמד, למרות המאמצים הרבים שנעשו על מנת להבטיח את השתתפותו.
בשעות האחרונות התקבלה ההחלטה, לאחר דיונים רבים והתייעצויות הוחלט כי לאור העובדה כי קהל אלפים צפויים להשתתף במעמד השנתי, קיים חשש לפיקוח נפש במידה וההמונים יחליטו להתקרב לבמת הכבוד על מנת לראות את מרן שליט"א בהופעתו הפומבית הראשונה מאז האשפוז.
תחילה דווח כי לאור השיפור הבריאותי במצבו ישתתף מרן הגראי"ל בכינוס, אך בעקבות הבנת המארגנים כי לא ניתן יהיה למנוע במאת האחוזים אירוע של התפרצות הקהל לעבר במת הכבוד, הוחלט כי הגראי"ל שטיינמן לא ישתתף באירוע. עם זאת, במקום יביאו את דבריו בפני אלפי המשתתפים.
כאמור, מחר יתקיים האירוע השנתי, שאף יועבר בעז"ה בשידור חי כאן באתר JDN. המעמד השנה יתקיים בראשות מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי שליט"א, ומרן הגרי"ג אדלשטיין שליט"א – שאף יישא את הנאום המרכזי באירוע.
יאיר כתב:אתה מעוניין להוסיף שמן למדורה?...
עטרת תפארת כתב:גאליציינער כתב:משולש כתב:[size=150]אני בטוח שאתם בהלם • טור סוער
מ'בחדרי חרדים'
[/size]
ניסיתי להזדעדע, ניסיתי להיות בהלם, אפילו חשבתי להיות המום, אבל זה לא הולך לי...
מה עושים ??
פשוט שים את כ"ק מרן האדמו"ר מבעלזא שליט"א במקום ואז תזדעזע ביותר!
פך שמן כתב:מדיניות היד הקשה למטרידים. שלזינגר ב'בחדרי': בפעם השלישית, המשטרה תבקש היום להאריך את מעצר בכירי הפלס, העורך נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב, והחשודים המרכזיים בהטרדות טריגר ויברוב.
א יודעלע כתב:פך שמן כתב:מדיניות היד הקשה למטרידים. שלזינגר ב'בחדרי': בפעם השלישית, המשטרה תבקש היום להאריך את מעצר בכירי הפלס, העורך נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב, והחשודים המרכזיים בהטרדות טריגר ויברוב.
לא יד קשה ולא נעליים.
המשך מעצר פירושו:
החשודים לא הודו בשום מעשה ואין הוכחות מספיקות נגדם ע"מ שיוכלו לגשת לכתב אישום
גאליציינער כתב:א יודעלע כתב:פך שמן כתב:מדיניות היד הקשה למטרידים. שלזינגר ב'בחדרי': בפעם השלישית, המשטרה תבקש היום להאריך את מעצר בכירי הפלס, העורך נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב, והחשודים המרכזיים בהטרדות טריגר ויברוב.
לא יד קשה ולא נעליים.
המשך מעצר פירושו:
סיכום ביניים:
מכל ה-28 עצורים נשארו סה"כ 4 עצורים, למשטרה עצמה אין הוכחות רציניות לפשעים גדולים שהם ביצעו, יש להם הקלטה אחת פה ואחת שמה לא יותר, ולמעשה לא ייצא מכל הסיפור שום דבר...
כל השמחים לאידם יכולים להחזיר את השמפניות למחסנים...
א יודעלע כתב:פך שמן כתב:מדיניות היד הקשה למטרידים. שלזינגר ב'בחדרי': בפעם השלישית, המשטרה תבקש היום להאריך את מעצר בכירי הפלס, העורך נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב, והחשודים המרכזיים בהטרדות טריגר ויברוב.
לא יד קשה ולא נעליים.
המשך מעצר פירושו:
שיך כתב:גאליציינער כתב:א יודעלע כתב:פך שמן כתב:מדיניות היד הקשה למטרידים. שלזינגר ב'בחדרי': בפעם השלישית, המשטרה תבקש היום להאריך את מעצר בכירי הפלס, העורך נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב, והחשודים המרכזיים בהטרדות טריגר ויברוב.
לא יד קשה ולא נעליים.
המשך מעצר פירושו:
סיכום ביניים:
מכל ה-28 עצורים נשארו סה"כ 4 עצורים, למשטרה עצמה אין הוכחות רציניות לפשעים גדולים שהם ביצעו, יש להם הקלטה אחת פה ואחת שמה לא יותר, ולמעשה לא ייצא מכל הסיפור שום דבר...
שחרור ממעצר אינה ערובה לקריסת התיק!
גאליציינער כתב:שיך כתב:גאליציינער כתב:א יודעלע כתב:פך שמן כתב:מדיניות היד הקשה למטרידים. שלזינגר ב'בחדרי': בפעם השלישית, המשטרה תבקש היום להאריך את מעצר בכירי הפלס, העורך נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב, והחשודים המרכזיים בהטרדות טריגר ויברוב.
לא יד קשה ולא נעליים.
המשך מעצר פירושו:
סיכום ביניים:
שחרור ממעצר אינה ערובה לקריסת התיק!
נכון, אבל במציאות היא שאין למשטרה משהו רציני ביד.
הם עוד מקווים להוציא את זה מגרוסמן או מאלישיב.
זעיר שם כתב:זה כבר נראה מוגזם להאריך כ"כ את מעצרם בנסיבות אלו, נדמה לי שגם פותח האשכול לא התכוון ב"שהחיינו" על כזה מעצר,
אגב עפ"י המנהג אין מברכין שהחיינו בימים אלו.
פך שמן כתב:משהו יכול להביא תמונות מאולם בית המשפט, לפי מה ששמעתי הרב ארנברג הופיע שם
חויזר כתב:פך שמן כתב:משהו יכול להביא תמונות מאולם בית המשפט, לפי מה ששמעתי הרב ארנברג הופיע שם
אני הבנתי שהיו שם הגר''ש מרקוביץ והגר''א דויטש
הדיון היה פתוח לקהל הרחב?
פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:משהו יכול להביא תמונות מאולם בית המשפט, לפי מה ששמעתי הרב ארנברג הופיע שם
לפי הדיווח במרכז החדשות שלושתם השתתפו יחד עם עשרות בחורים, וכשנתי נכנס למסדרון אזוק התחילו בשירת ימים....
חויזר כתב:פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:משהו יכול להביא תמונות מאולם בית המשפט, לפי מה ששמעתי הרב ארנברג הופיע שם
לפי הדיווח במרכז החדשות שלושתם השתתפו יחד עם עשרות בחורים, וכשנתי נכנס למסדרון אזוק התחילו בשירת ימים....
חולי נפש!
אגב,אמש השמיעו הקלטה בקו במערכה כמדומני בה מדבר אחד מחשובי האברכים בשבחו של יוסי פטרוב
ואחד המשפטים שהכי קוממו אותי היה המשפט הבא:
'בפלג הנורבגי אין ולו ראש ישיבה אחד שמגיע לקצה קרסולו של הרה''ג ר' יוסך פטרוב שבקי בכל מכמני תורה'
תגיד,מה אתה חי בסרט???
פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:משהו יכול להביא תמונות מאולם בית המשפט, לפי מה ששמעתי הרב ארנברג הופיע שם
חולי נפש!
אגב,אמש השמיעו הקלטה בקו במערכה כמדומני בה מדבר אחד מחשובי האברכים בשבחו של יוסי פטרוב
'בפלג הנורבגי אין ולו ראש ישיבה אחד שמגיע לקצה קרסולו של הרה''ג ר' יוסך פטרוב שבקי בכל מכמני תורה'
תגיד,מה אתה חי בסרט???
ומה אתה פראייר וצופה בסרט?
חויזר כתב:פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:משהו יכול להביא תמונות מאולם בית המשפט, לפי מה ששמעתי הרב ארנברג הופיע שם
חולי נפש!
תגיד,מה אתה חי בסרט???
ומה אתה פראייר וצופה בסרט?
אגב.מי זה הקריין בקו במערכה?
פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:משהו יכול להביא תמונות מאולם בית המשפט, לפי מה ששמעתי הרב ארנברג הופיע שם
ישיביש כתב:פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:משהו יכול להביא תמונות מאולם בית המשפט, לפי מה ששמעתי הרב ארנברג הופיע שם
*דיווח מבית המשפט:*
פעילי עץ הגיעו לבית המשפט ושרו לנתי גרוסמן: 'ימים על ימי מלך תוסיף'
השופט: בכיף. והוסיף לו 7 'ימים'...
גאליציינער כתב:מיהם השניים האחרונים ??
חויזר כתב:גאליציינער כתב:מיהם השניים האחרונים ??
הקיצוני מימין זה הרב שמידע מאשדוד
[quote="חויזר"]שאלת תםחויזר כתב:שאלת תם
מדוע מעיקרא אף חברה לא פירסמה בהפלס עוד לפני ההטרדות
?
יוסי200 כתב:חויזר כתב:שאלת תם
?חויזר כתב:שאלת תם
אתה בטח מתכוין לשאול, מדוע לא פרסמו שם לפני מכתב הרבנים ....
יוסי200 כתב:חויזר כתב:גאליציינער כתב:מיהם השניים האחרונים ??
הקיצוני מימין זה הרב שמידע מאשדוד
הגר"צ פרידמן שליט"א
חויזר כתב:יוסי200 כתב:חויזר כתב:שאלת תם
ממש ככה..
משולש כתב:חויזר כתב:יוסי200 כתב:חויזר כתב:שאלת תם
ממש ככה..
מאותה סיבה שאנשים נמנעו מלעשות חתונות בהיכלי מלכות. דעתו של הגר"ח קנייבסקי היתה ידועה עוד הרבה לפני המכתב.
משולש כתב:אבל יתכן שהם ידעו את דעת הקהל שתיווצר אם הם יפרסמו שם...
חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:יוסי200 כתב:חויזר כתב:שאלת תם
ממש ככה..
מאותה סיבה שאנשים נמנעו מלעשות חתונות בהיכלי מלכות. דעתו של הגר"ח קנייבסקי היתה ידועה עוד הרבה לפני המכתב.
אני לא חושב שאסם וטרה ידעו את דעתו של מרן שה''ת...
חויזר כתב:משולש כתב:אבל יתכן שהם ידעו את דעת הקהל שתיווצר אם הם יפרסמו שם...
טענה קלושה...
אשר צריך לומר וזו גם הקונספירציה ששארית פליטת הפלס בראשם פטרוב ושות' חוזרים עליה כל העת
שהיה סוג של הטרדות וחרמות מצד יתד נאמן עוד לפני מכתב הרבנים
גאליציינער כתב:חויזר כתב:משולש כתב:חויזר כתב:יוסי200 כתב:חויזר כתב:שאלת תם
ממש ככה..
אני לא חושב שאסם וטרה ידעו את דעתו של מרן שה''ת...
הם לא ידעו, אבל משרדי הפרסום החרדיים שלהם ידעו גם ידעו...
אחד כתב:הקלטה מפתיעה; פטרוף בכיר 'הפלג': "אין גיוס חרדים ולא יהיה"
לאחר שבמשך השנים האחרונות, שבו אנשי הפלג וטענו כי נשקפת סכנה ממשית כי בחסות חוק הגיוס החדש יגוייסו בחורי ישיבות, הפתיע אתמול יוסף פטרוף, נאמנו של הגר"ש אויערבאך, ואמר כי "אף בחור ישיבה לא יגוייס". פטרוף אף ניסה לטשטש את ההבדלים בין הפלג ובין שאר הציבור הליטאי, "זה לא רק על דעתי, זה על דעת כל אדם מדגל התורה" אמר • שינוי כיוון? • האזינו
שינוי כיוון בפלג? לאחר שבמשך השנים האחרונות, מאז פרישת אנשי הפלג הירושלמי מ'דגל התורה', שבו בפלג וטענו כל העת כי נשקפת סכנה ממשית כי בחסות חוק הגיוס החדש יגוייסו בחורי ישיבות, הפתיע אתמול יוסף פטרוף, נאמנו של מנהיג הפלג הירושלמי הגר"ש אויערבאך, ואמר במסיבת העיתונאים שקיימו ראשי הפלג במערכת עיתון 'הפלס' כי "אף בחור ישיבה לא יתגייס".
"לא יהיה גיוס חרדים. הישיבות ימשיכו" אמר פטרוף. "תמיד יהיו שוליים בציבור החרדי, עולם הישיבות ימשיך ויגדל. זה לא רק על דעתי, זה על דעת כל אדם מדגל התורה".
"לא יהיו יעדים. אף בחור ישיבה לא יתגייס", אמר פטרוף ונשאל: "גם אם הוא לא לומד?"
"בחור ישיבה זה בחור שלומד" השיב נאמן ביתו של הרב אויערבאך, "בלי התוספות שהיום מנסים להוסיף - בחור שיושב ולומד באמת. אנחנו מדברים מה שהיה כל השנים, 60 שנה, תורתו אומנתו".
"יש קבוצה של מיעוט חילוני קיצוני שמנסים לשנות את זה" המשיך פטרוף בדבריו שנשמעו תמוהים מאד על רקע הצהרות הפלג בשנים האחרונות. "מנסים לעשות מלחמת אחים, מנסה להטעות את הציבור, זה לא יהיה. כי גם האנשים שלא מסכימים איתנו, בסופו של יום רק מטעים ומשלים את הציבור החילוני שיהיה גיוס חרדים. לא יהיה גיוס חרדים. לא יהיה גיוס חרדים בקנה מידה גדול. לא יהיה. מה שמוכרים לציבור החילוני, אין גיוס חרדים, צריך ליידע את כולם" אמר.
כפי שפורסם ב'בחדרי חרדים', ראשי 'הפלג הירושלמי' קיימו אתמול (שני) מסיבת עיתונאים במערכת העיתון בהר חוצבים בירושלים, בעקבות הארכת מעצרם השלישית של בכירי העיתון, כולל העורך נתי גרוסמן והמנכ"ל שמוליק אלישיב.
במסיבת העיתונאים השתתפו יוסף פטרוף - מקורבו ונאמן ביתו של הגר"ש אויערבך, חיים אפשטיין סגן ראש עיריית ירושלים ונציג הסיעה בעיר, ואברהם בוימל.
בנאום תקיף ביותר בפני העיתונאים, האשים פטרוף את בכירי מערכת 'יתד נאמן' ואת מפלגת 'דגל התורה' כי גם לאחר שלדבריו השתלטו על 'יתד', הם פועלים כיום - כך לטענתו, לסגור את עיתון 'הפלס'.
פטרוף האשים כי הם משתמשים ב'הון שלטון' על מנת לרדוף את הציבור של הפלג הירושלמי, וכי למרות שהוגשו למשטרת ישראל כמות גדולה של תלונות אודות איומים, סחיטות ופגיעה ברכוש, המשטרה לא עשתה דבר, אך מנגד היא פועלת, כך לדבריו, לעצור באגרסיביות ובאי מידתיות את ציבור בני התורה הנמנים על חוג 'הפלג הירושלמי'.
קודם לכן אמר פטרוף: " הנושא של חרדקים זה סטייה מהנושא פה, לא רק סטייה מנושא של חרם כלכלי. נושא גיוס חרדים לא מסתכם בשאלה של חרדק או לא חרדק, זה נושא הרבה יותר עמוק, אלא האם יש פשרות בגיוס או אין, האם כל בחור ישיבה יכול לשבת וללמוד או שיש יעדים. יש קבוצות של אנשים שרוצים לדמיין שיש יעדים ושהציבור החרדי יתגייס, הפלס מתנגד לזה, כדרכו של הרב שך אף בחור ישיבה לא יתגייס".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־79 אורחים