יאיר כתב:יישר כח. אך מה הועילו חכמים בתקנתם? וכמו שכתב פעזו"ר:
viewtopic.php?p=378621#p378621
אולי אשלח להם במייל.
זעיר שם כתב:יאיר כתב:יישר כח. אך מה הועילו חכמים בתקנתם? וכמו שכתב פעזו"ר:
viewtopic.php?p=378621#p378621
אולי אשלח להם במייל.
יועיל שהרי מקבל הודעה למייל האישי שיש לו הודעה חדשה
חמו כתב:אני ממליץ לדוברי אידיש מבינינו להכנס לפורום אייוועלט ולהתרשם.
יש שם המון ניקים, ועוד יותר נושאים. הפורום מחולק להרבה תתי פורומים. ישנם אשכולות לפיטפוטים על שלל נושאים, אשכולות פיננסיים, פוליטים, הסטוריים וכו' וכו' כך שכל אחד מוצא מיד את מקומו המועדף עליו.
ישנם תחריוית כתיבה, אנשים כותבים בהמשכים על ביקוריהם בשלל מקומות מעניינים, ממש שמח שמה.
מה שאני עוד חושב שיש שמה, זה........ המון זמן פנוי, משהו בלתי נתפס, אבל לאלה מבינינו שיש להם גם מצרך נדיר זה בשפע, כדאי להם לקחת משם כמה רעיונות.
אבקש גם מהמנהלים שירחיבו קצת את הפורומים ויוסיפו למשל פורום בשם "זכור ימות עולם" על הסטוריה.
זה לדעתי הפתרון האמיתי.
חמו כתב:אני ממליץ לדוברי אידיש מבינינו להכנס לפורום אייוועלט ולהתרשם.
יש שם המון ניקים, ועוד יותר נושאים. הפורום מחולק להרבה תתי פורומים. ישנם אשכולות לפיטפוטים על שלל נושאים, אשכולות פיננסיים, פוליטים, הסטוריים וכו' וכו' כך שכל אחד מוצא מיד את מקומו המועדף עליו.
ישנם תחריוית כתיבה, אנשים כותבים בהמשכים על ביקוריהם בשלל מקומות מעניינים, ממש שמח שמה.
מה שאני עוד חושב שיש שמה, זה........ המון זמן פנוי, משהו בלתי נתפס, אבל לאלה מבינינו שיש להם גם מצרך נדיר זה בשפע, כדאי להם לקחת משם כמה רעיונות.
אבקש גם מהמנהלים שירחיבו קצת את הפורומים ויוסיפו למשל פורום בשם "זכור ימות עולם" על הסטוריה.
זה לדעתי הפתרון האמיתי.
אדוק כתב:חמו כתב:אני ממליץ לדוברי אידיש מבינינו להכנס לפורום אייוועלט ולהתרשם.
זה לדעתי הפתרון האמיתי.
גם לדוברי אידיש לא תמיד קל לקרוא טקסטים ארוכים באידיש.
האם יימצא מתנדב (עם זמן פנוי כאמור...) שיכתוב כאן בפורום תקצירים מהנושאים המרכזיים והמרתקים מהפורום שם.
וכן יש שם המון חומרים מעניינים להורדה, מישהו שייבא את הקישורים להורדה
המתנדב יבורך משמים
ברי עדיף כתב:טרולים וניק כפול זה שני נושאים בלי קשר. ב"ה זה פורום נקי מטרולים. ואם יש פה אחד שיש לו עשר ניקים ומפעיל את כולם יחד ועובד עלי, אז מה? העיקר מעניין.
חויזר כתב:כמה קולומסים נשתברו בעניין זה
כמה אשכולות נפתחו בעניין זה
ושם דבר לא עזר...
אז חברים, הפורום הזה לעולם לא יהיה פעיל כבעבר מכמה סיבות
אחת מהם היא שהרבה מאד מהחברים לשעבר עברו לנטפרי והפורום הנכבד חסום שם
ועוד הערה קטנה עוד שבועיים בינהזמנים ואז אני וניקים שכמותי יהיו פעילים באופן מלא!!!..!!!!
חבצלת השרון כתב:חויזר כתב:כמה קולומסים נשתברו בעניין זה
ושם דבר לא עזר...
ועוד הערה קטנה עוד שבועיים בינהזמנים ואז אני וניקים שכמותי יהיו פעילים באופן מלא!!!..!!!!
השורה האחרונה שמעודדת בניגוד לשורה אחת לפני האחרונה שאין תקווה....
חויזר כתב:כמה קולומסים נשתברו בעניין זה
ושם דבר לא עזר...
פך שמן כתב:חויזר כתב:כמה קולומסים נשתברו בעניין זה
ושם דבר לא עזר...
אינך נמצא בישיבת בין הזמנים?
פך שמן כתב:תהיו משולשים!!!!!!!!!!!
פך שמן כתב:לכל גייסי הניקים למינהם!
כמות זה לא העיקר, האיכות חשובה פי כמה,
בשהותנו בפורום אנו [לענ"ד] מצפים להתעדכן בחדשות ובדברים מעניינים ופיקנטים, לנהל ויכוחים על דעות והשקפות שונות, וכו'
כמובן שמידי פעם אפשר להקליל לצחוק ולהוריד קצת ת'רמה, אך אין חכמה להביא ניקים אשר כל תרומתם לפורום מתבטא במאות תגובות טפשיות ברמה, או במריבות של גנון,
ובמיוחד שמסרבלים ומוציאים את תוכן האשכולות מעניינו, כמובן שלא התכוונתי לאף אחד באופן אישי , אך קחו את הדברים לצומת לבכם,
תהיו משולשים!!!!!!!!!!!
קלף טאקי חדש כתב:פך שמן כתב:לכל גייסי הניקים למינהם!
כמות זה לא העיקר, האיכות חשובה פי כמה,
בשהותנו בפורום אנו [לענ"ד] מצפים להתעדכן בחדשות ובדברים מעניינים ופיקנטים, לנהל ויכוחים על דעות והשקפות שונות, וכו'
כמובן שמידי פעם אפשר להקליל לצחוק ולהוריד קצת ת'רמה, אך אין חכמה להביא ניקים אשר כל תרומתם לפורום מתבטא במאות תגובות טפשיות ברמה, או במריבות של גנון,
ובמיוחד שמסרבלים ומוציאים את תוכן האשכולות מעניינו, כמובן שלא התכוונתי לאף אחד באופן אישי , אך קחו את הדברים לצומת לבכם,
תהיו משולשים!!!!!!!!!!!
קיבלתי ואני שוקל לעזוב
יעבץ כתב:פך שמן כתב:תהיו משולשים!!!!!!!!!!!
אל תשכח שהראשון שהשתמש במטבע מעין זו, התחרט שבעתיים על זאת.
נקווה שלא תלך בעקבותיו...
יצחק הספרן כתב:אני חושב שכשהפעילים יעשו את הפורום מעניין וגם ישבצו אשכולות המגרים תגובות,
אז האורחים יצטרפו כחברים ויספרו גם לחבריהם,
וכך זה יקדם את הפורום,
כי שכחתם שיש כאן גם לא מעט אורחים (ראו למשל את כמות הצפיות בתמונות באשכול הפרופילים בלדעת לראות, או רשימת האורחים בתחתית העמוד),
והם יכולים להיות שגרירי קידום אם תיצרו להם עניין.
פך שמן כתב:יעבץ כתב:פך שמן כתב:תהיו משולשים!!!!!!!!!!!
אל תשכח שהראשון שהשתמש במטבע מעין זו, התחרט שבעתיים על זאת.
נקווה שלא תלך בעקבותיו...
אין על משולש האחד והיחיד שלנו!!!!!!!
הלוואי שנשפיע על הפורום חצי ממה שהוא תורם לאיכות והנאת הגלישה בפורום,
חמו כתב:פך שמן, גנבת לי את התגובה, או לחילופין חסכת לי תגובה.
כ"כ קשה לעקוב כשיש תגובות טיפשיות.
ברי עדיף כתב:שפך לי פח שמן על הראש.. לא נורא. תגובה תבוא באשכול התגובות המפורטות כדי לא לקלקל את האשכול מהיכנו. אבל זה מאוד לא יפה ככה אם היה פונה אלי בהדרכה באופן פרטי לא הייתי שומע בקולו? מישהו אשם לו ששעות רבות רק אני ועוד אחד ויחיד היינו פה לבד ולא היה מה לדבר???
ברי עדיף כתב:שפך לי פח שמן על הראש.. לא נורא. תגובה תבוא באשכול התגובות המפורטות כדי לא לקלקל את האשכול מהיכנו. אבל זה מאוד לא יפה ככה אם היה פונה אלי בהדרכה באופן פרטי לא הייתי שומע בקולו? מישהו אשם לו ששעות רבות רק אני ועוד אחד ויחיד היינו פה לבד ולא היה מה לדבר???
משולש כתב:אני לא ראוי להיות נושא כליו של פך שמן.
קלף טאקי חדש כתב:יופי... חיפשתי היום בנרות מישהו שיעזור לי להעביר דירה!
הריני מכבד אותך בזאת להיות נושא כלי
ברי עדיף כתב:מה אתם אומרים להציע לאבא שלי להצטרף לפורום?
קלף טאקי חדש כתב:"ניק ללא ניק"
"נק - ניק"
"ניק שאוכל נקניק"
"ניק מחניק"
עוד...?
הניק המשותף כתב:הניק המשותף*
יאיר כתב:א.את הניק המשותף אני פתחתי בזמנו וכולם יכלו לכתוב דרכו (הסיסמה היתה יודעה לכולם).
ב.גם עכשיו. אני כתבתי את ההודעה ושיניתי ל'הניק המשותף'.
יאיר כתב:א.את הניק המשותף אני פתחתי בזמנו וכולם יכלו לכתוב דרכו (הסיסמה היתה יודעה לכולם).
יאיר כתב:כולם שלי...
קלף טאקי חדש כתב:יאיר כתב:א.את הניק המשותף אני פתחתי בזמנו וכולם יכלו לכתוב דרכו (הסיסמה היתה יודעה לכולם).
עוד כמה ניקים יש לך???
יאיר כתב:2852*
קלף טאקי חדש כתב:המפצח = יהודה
יהודה = הניק המשותף
יהודה חסיד כתב:קלף טאקי חדש כתב:המפצח = יהודה
יהודה = הניק המשותף
יהודה חסיד זה אני
המנהל הוא YEHUDA
ברי עדיף כתב:מה אתם אומרים להציע לאבא שלי להצטרף לפורום?
zeevi כתב:ברי עדיף כתב:מה אתם אומרים להציע לאבא שלי להצטרף לפורום?
מה עם סבא שלך? הולך?
zeevi כתב:ברי עדיף כתב:מה אתם אומרים להציע לאבא שלי להצטרף לפורום?
מה עם סבא שלך? הולך?
קלף טאקי חדש כתב:יאיר כתב:2852*
וואלה?
אסוציאציות ניקים:
יאיר= המפצח
המפצח = יהודה
יהודה = הניק המשותף
הניק המשותף = ברי עדיף
ברי עדיף =
טוב, אני אעצור פה לפני שאני מקבל חסימה
גאליציינער כתב:zeevi כתב:ברי עדיף כתב:מה אתם אומרים להציע לאבא שלי להצטרף לפורום?
מה עם סבא שלך? הולך?
קודם כל: האבא כבר הצטרף ??
ברי עדיף כתב:טוב. נחכה לך בסיבוב. שב בשקט בנתיים. אתה על הכוונת.
ברי עדיף כתב:גאליציינער כתב:zeevi כתב:ברי עדיף כתב:מה אתם אומרים להציע לאבא שלי להצטרף לפורום?
מה עם סבא שלך? הולך?
קודם כל: האבא כבר הצטרף ??
אבא שלי לא מצליח להפעיל את המחשב. פתחתי לו ניק אבל הוא עוד לא השתמש בו. סבא שלי בטח משחק בפורום העליון בגנזי מרומים. אם הוא בגן עדן מה הוא עושה שמה??
קלף טאקי חדש כתב:ברי עדיף כתב:טוב. נחכה לך בסיבוב. שב בשקט בנתיים. אתה על הכוונת.
לבינתיים....
זה ההודעה ה501 והאחרונה שלי (כנראה) פה בפורום.
אז תהנה לך![]()
היה נחמד![]()
ובשביל גאליציינער -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אני פה, בת חן, טוב ומטיב, שימי התימני ו־72 אורחים