יעבץ כתב:האם נכונה השמועה שהם קרובי משפחה?
מני כתב:יעבץ כתב:האם נכונה השמועה שהם קרובי משפחה?
האם נכונה השמועה על אותו קרוב שארגן ריקודים לפני שבועיים?
מני כתב:יעבץ כתב:האם נכונה השמועה שהם קרובי משפחה?
האם נכונה השמועה על אותו קרוב שארגן ריקודים לפני שבועיים?
ליטאי משועמם כתב:רצוני להבהיר פה איזה נקודה בענין ההוא של בית שמש.
אני בתור ליטאי מלידה גדלתי על מרן הגראי"ל זצוק"ל, הן בישי"ק והן בישיבה גדולה, הגדולים האחרים שלנו גם אחזו ממנו והיה אך טבעי שנלך בדרכו ולאורו.
אך הקנאים הללו מעודם לא שמעו עליו עד ענין הנח"ל ומאז הם מוזנים בהסתה שאין כדוגמתה נגדו - שיתכן שמגיעה מכאלו שכן גדלו על הגראי"ל - מי שלא נחשף לחומר נגדו לא יודע באיזה כמויות רעל מדובר, וישנם לא קצת אנשים שאינם אנשים רעים שמעולם לא שמעו ולא הכירו את גדלותו ורק הוזנו בכל הרעל המוזכר. תארו לכם שיהיה איזה יהודי חרדי בעל השפעה מחו"ל שנשמע רק גידופים עליו במשך שנים.
אני לא בא ח"ו להצדיק את מעשיהם המכוערים ואת הדיבורים האיומים הללו אלא אני רק רוצה לומר שאין כ"כ מה לכעוס עליהם אלא לרחם ולהבין שלא באשמתם הגיעו לזה.
חויזר כתב:בע''ש נפטרה תינוקת באוקראינה
מאיפה התינוקת.. ניחשתם נכון-בית שמש
1010 כתב:חויזר כתב:בע''ש נפטרה תינוקת באוקראינה
מאיפה התינוקת.. ניחשתם נכון-בית שמש
מקור בבקשה
ליטאי משועמם כתב:קללות אינם חלקם של אנשים נורמטיבים.
ניסן גוק כתב:ליטאי משועמם כתב:קללות אינם חלקם של אנשים נורמטיבים.
לא צריך להירגע
אפילו לשיטתך אנשים מהשורה שרואים שכל עם ישראל יוצא ללויה של מאות אלפים מכל הארץ שאפילו החילונים הרימו את עיניהם וסכימו בע"כ ואמרו אמן
אז האנשים האלו צריכים להבין לשיטתך שהם טעו והטעו אותם עם שקר וכזב אבל הם עומדים במרדם זה סימן שהם יודעים בדיוק במה מדובר אבל הם משתייכים לפוגשי ערפאת וכל שונאי ישראל ואין שום מקום ללמוד עליהם זכות יש להוקיעם מכלל כלל ישראל
ליטאי משועמם כתב:ניסן גוק כתב:ליטאי משועמם כתב:קללות אינם חלקם של אנשים נורמטיבים.
לא צריך להירגע
אפילו לשיטתך אנשים מהשורה שרואים שכל עם ישראל יוצא ללויה של מאות אלפים מכל הארץ שאפילו החילונים הרימו את עיניהם וסכימו בע"כ ואמרו אמן
אז האנשים האלו צריכים להבין לשיטתך שהם טעו והטעו אותם עם שקר וכזב אבל הם עומדים במרדם זה סימן שהם יודעים בדיוק במה מדובר אבל הם משתייכים לפוגשי ערפאת וכל שונאי ישראל ואין שום מקום ללמוד עליהם זכות יש להוקיעם מכלל כלל ישראל
לא כל שטות שעושה איזה קנאי אמורה לעצבן, זכורני שצרחו חלק מהם על מרן הגרי"ש כשעבר במא"ש מס' פעמים, מפנימים שיש כמה קוקואים וממשיכים לחיות בנחת וברוגע.
משולש כתב:אוסיף על דברי 1010.
הרי אותו רוזנברג בעצמו גילה לנו בכח תורתו שמותר לבזות ת"ח. א"כ לשיטתו אין שום בעיה לבזות אותו.
ואם נאמר שהוראתו הנ"ל (שמותר לבזות) היא שקר, אם כן הוא אפיקורס ואין נ"מ כמה הוא למד תורה.
אני פה כתב:לא כדאי להיגרר לרמה הזאת בסופו של דבר כולם משלמים את המחיר של זלזול בת"ח מכל חוג שיהיה.
חיים ישכר כתב:שמעתי שבשבת נפטרה תיונוקת שהתארחה בקוממיות שהם גם מבית שמש האם זה נכון?
חזן כתב:המשכיל בעת ההיא ידום כי עת רעה היא.
אני פה כתב:הרב שטיינמן זצ"ל פעם ארגן מחאה נמרצת נגד אלו שביזו את הרב שך, הורה לאסוף את כל הבחורים בשעה 7 בערב אמרו 3 פרקי תהילים בכוונה גדולה והלכו הביתה...
משולש כתב:חזן כתב:המשכיל בעת ההיא ידום כי עת רעה היא.
מי שישמע ביזוי ת"ח וידום חבר הוא לאיש משחית.
"כי איש בבנו ובאחיו ולתת עליכם היום ברכה".
משתדל כתב:אגב, יהושע רוזנברג הוא רב רשמי בהעדה החרדית והעדה צריכים להוקיע אתו על מעשיו.
[אגב בעבר כשהוא דיבר בצורה נוראה סיפרו שמרן הגר"ח שליט"א שלח שליח לגאב"ד שאם זה ימשיך הוא יחרים את ההכשר, וזה הפסיק]
1010 כתב:מפחיד, ומפחיד עוד יותר מה שעושים בלונדון, שם ב"ה כל הרבנים משתתפים בעצרת, ורק קבוצה של מהרז"לניקים מוחים מבחוץ.
[נ.ב. מדובר באותם שמחו בעבר נגד האדמורי"ם מבעלז, תולדות אהרן, ראחמסטריווקא, דושינסקי וראב"ד העדה"ח בעת שהותם בלונדון]
עטרת תפארת כתב:
תראו ממה אנחנו סובלים פה בלונדון! !!!
מתכנת web כתב:עטרת תפארת כתב:
צריך להקים מחאה על המחאה רח''ל
אני פה כתב:לא מתביישים למחות על מורשתו של היהודי מבני ברק שהיה לו איכפת כ"כ מכל יהודי רחוק וכמה עמל להכניס ילדים לבתי ספר חרדים, האם אלו הצעקנים מבית שמש ולונדון שר"י באמת איכפת להם על הבחורים הספרדים שהולכים לצבא, הם ניסו פעם אחד בחיים לקרב איזה ספרדי מדימונה או אשקלון...
אני פה כתב:סאטמאר אכן הצילו הרבה מיהדות תימן ופתחו להם מוסדות בעיקר בארה"ב. וידוע שהרבי מסאמאר זצ"ל תמך בפעילות של החינוך העצמאי.
יוסים כתב:אני פה כתב:סאטמאר אכן הצילו הרבה מיהדות תימן ופתחו להם מוסדות בעיקר בארה"ב. וידוע שהרבי מסאמאר זצ"ל תמך בפעילות של החינוך העצמאי.
כל זה שואף לאפס מול מה שהקימו צבאות דגה"ת.
אני פה כתב:סאטמאר אכן הצילו הרבה מיהדות תימן ופתחו להם מוסדות בעיקר בארה"ב. וידוע שהרבי מסאמאר זצ"ל תמך בפעילות של החינוך העצמאי.
אבן הפינה כתב:אני פה כתב:סאטמאר אכן הצילו הרבה מיהדות תימן ופתחו להם מוסדות בעיקר בארה"ב. וידוע שהרבי מסאמאר זצ"ל תמך בפעילות של החינוך העצמאי.
גם את דאגתם לילדי תימן התערבב עם השיטה הקדושה , למשל בתימן דיברו לשה"ק ([url]בזמננו: עברית[/url]) כל הדורות ואחר שחילצו אותם מתימן אסרו עליהם לדבר בשפתם רק באידיש ....
זה לא התעללות ???
המשוטט כתב:אבן הפינה כתב:אני פה כתב:סאטמאר אכן הצילו הרבה מיהדות תימן ופתחו להם מוסדות בעיקר בארה"ב. וידוע שהרבי מסאמאר זצ"ל תמך בפעילות של החינוך העצמאי.
גם את דאגתם לילדי תימן התערבב עם השיטה הקדושה , למשל בתימן דיברו לשה"ק ([url]בזמננו: עברית[/url]) כל הדורות ואחר שחילצו אותם מתימן אסרו עליהם לדבר בשפתם רק באידיש ....
זה לא התעללות ???
אין שום קשר בין לשה"ק לעברית!
עטרת תפארת כתב:
אבן הפינה כתב:גם את דאגתם לילדי תימן התערבב עם השיטה הקדושה , למשל בתימן דיברו לשה"ק (בזמננו: עברית) כל הדורות ואחר שחילצו אותם מתימן אסרו עליהם לדבר בשפתם רק באידיש ....
זה לא התעללות ???
חזן כתב:אבן הפינה כתב:גם את דאגתם לילדי תימן התערבב עם השיטה הקדושה , למשל בתימן דיברו לשה"ק (בזמננו: עברית) כל הדורות ואחר שחילצו אותם מתימן אסרו עליהם לדבר בשפתם רק באידיש ....
זה לא התעללות ???
ראשית, כמו שענה כבר 'המשוטט' לשה"ק היא לא עברית,
שנית, הם רצו שהם יתערבו ויתאחדו בין החרדים, ולא שיתערבו ח"ו בין החילונים עם שפתם הטמא,
וזה נקרא התעלות - ולא התעללות.
משולש כתב:אני פה כתב:סאטמאר אכן הצילו הרבה מיהדות תימן ופתחו להם מוסדות בעיקר בארה"ב. וידוע שהרבי מסאמאר זצ"ל תמך בפעילות של החינוך העצמאי.
אני שאלתי על מוסדות בארץ. לא זוכר את שמות הערים, אולי אשקלון או באר שבע.
אסביר מה הנקודה שהתכוונתי לברר:
הוא התחיל להתלונן על זה שמפקירים את הספרדים התמימים לצבא וכו'. אז אמרתי לו ממתי סאטמר איכפת להם מספרדים, האם הם נקפו אי פעם אצבע למענם? פתאום הם הפכו לפטרונים שלהם שרוצים להציל אותם מיד גדולי ישראל. והרי אין מי שדאג לספרדים יותר מגדולי ישראל שהקימו עבורם את רשת החינוך העצמאי מהצפון ועד הדרום, וכן מעין החינוך התורני, וכל שאר המוסדות שמקרבים רבבות ילדים לתורה וליראת שמים.
אותם אתה חושד בניסיון לחלן את הספרדים??? להרוס כל מה שעמלו לקרב במשך שישים שנה???
אם מישהו היה מחלן את הספרדים זה רק אתם הפטרונים החדשים של הספרדים. (העצניקים יותר גרועים, כי הם ממש נלחמו בפועל נגד הספרדים כל הזמן בכל הכוח, ועכשיו הם צועקים שהם דואגים להם...)
אני פה כתב:במחלוקת של משה וקורח רואים דבר מעניין מאוד.
אצל קורח כתוב "ויקח קורח", זאת אומרת שהתכוון רק לקחת לעצמו כבוד ותהילה. ואצל משה כתוב שם "לא חמור אחד מהם לקחתי", אף פעם לא ביקש שום דבר לעצמו ולא היתה לו כל נגיעה אישית. זהו סימן ההבדל להכיר בין צדיק לבין מחרחרי ריב.
אברומי כתב:שמעתי הקלטות מזעזעות ממש ב"קו החרדי" של "סיפורי ילדים" של הפלג, על ידי מי שמוסר שיעורים באיזה ישיבה, שבסיפורים אלו הוא מטנף פיו ללא מורא בגראי"ל זצק"ל ובעוד ראש ישיבה מאוד חשוב בטינופות מזעזעות ומנסה לעשות ליצנות מכל דבר שבקדושה שנעשה על ידי הגראי"ל, כגון בכל הכוללים שהקים ועוד דברים שתצלנה אוזניים שככה שומעות [ואכן ניתקתי את הפלפון ולא רציתי לשמוע הכל רח"ל] אני חייב לומר נזדעזעתי ועד עכשיו דעתי איני נחה ואני תמהה אם אני שפוי והם השוטים או אולי אני איני שפוי...,אני פשוט מזועזע כבר כמה ימים ממה ששמעתי ואני לא מגזים...
ואני חייב לשתף אותכם במחשבות שעוברות בי מאז ואני תמהה איך זה? איך זה שאנשים שלא שונאי דת ומשכילים אלא אנשים שלומדים, ואותו אחד מוסר שיעורים באיזה ישיבה, איך זה שהגיעו לכזה טינופת שאני לא יתפלא בכלל אם לא ייסים את שנתו ואם את שנה זו אז את השנים הקרובות שבדברים אלו כידוע אין וויתור בדרך כלל ומקבלים את הדין בזה העולם על כבודם שלך גדולי הדור מאורי האומה ומי לנו גדול ופרוש וצדיק גדול וענק בפרישות והרבצת התורה וכבוד שמים כמרן הגראי"ל עפר לפיהם של החצופים האלו ה' יצילנו מעונשם רח"ל.
אבל אני תמהה כיצד, כיצד הגיעו לשפל של דיבורים וזילזול שמתאים בדיוק לשונאי דת מ יש עתיד ואף גרוע מכך מצאו דרך לעצמם גם לעשות ליצנות מכל דבר שבקדושה וככה לנסות ליישב שיטתם...
ואחרי מחשבה ארוכה הגעתי למסקנה שכנראה יש כאן שתי גורמים עקריים שמצליחים להביא בן אנוש שמתנהג ככלב כזה בדרגת שפל שאין כמוהה.
1. מרעילים להם את המוח, כן יום וליליה מרעילים להם את המוח בקווים הטרפים והעיתונים הטרפים בזבל וזילזול שאין כמוהו וכך זה שהבנאדם מושפע בפרט אם יש לו אופי חם יותר אז הקנאות העוקמה מתעוררת בו ומביאה אותו לדברים אלו רח"ל שהדעה שלו משתבשת, ובאמת אולי זה לימוד זכות שמה יעשה וכבר הדעה משובשת ויוצאת מגידרה.
2. נגיעות, ראינו במרגלים ועוד מקומות בתורה עד היכן נגיעות יכולה להוריד לשפל גם את הגדולים ביותר וגם כאן יצר המחלוקת מביא איתו נגיעות עצומה לנסות ולהצדיק את העמדה עד כדי כך, ומובא בספר הפינקס שהגראי"ל אמר שהברסק רב אמר שבמחלוקת ה5 דקות הראשונות שיגיד דעתו יהיה לשם שמים ואחר כך כבר עם נגיעות...ואמר הגראי"ל אם כך אצלי זה יהיה אחרי כמה שניות ולכן נימק בזה מדוע בורח ממחלוקת....
אני משתף את הזעזוע העמוק שלי שלא מדובר כאן אכן בשונאי דת מיש עתיד[שגם לא מתנהגים ככה ואולי במשכילים הארורים התנהגו דומה לזה בדרך שניסו לעשות ליצנות מכל דבר שבקדושה וכך לגרור לדרכם] אלא בכאלו שלומדים תורה ומקיימים מצוות אז איך הגיעו לשם רח"ל וזה מה שחשבתי.
שהקב"ה יחזיר את עמו בתשובה ויאיר את אור האמת בעולם במהרה ונזכה לכבד את התורה ולומדיה שזה יסוד הדת והתורה הק'.
משולש כתב:אברומי כתב:שמעתי הקלטות מזעזעות ממש ב"קו החרדי" של "סיפורי ילדים" של הפלג, על ידי מי שמוסר שיעורים באיזה ישיבה, שבסיפורים אלו הוא מטנף פיו ללא מורא בגראי"ל זצק"ל ובעוד ראש ישיבה מאוד חשוב בטינופות מזעזעות ומנסה לעשות ליצנות מכל דבר שבקדושה שנעשה על ידי הגראי"ל, כגון בכל הכוללים שהקים ועוד דברים שתצלנה אוזניים שככה שומעות [ואכן ניתקתי את הפלפון ולא רציתי לשמוע הכל רח"ל] אני חייב לומר נזדעזעתי ועד עכשיו דעתי איני נחה ואני תמהה אם אני שפוי והם השוטים או אולי אני איני שפוי...,אני פשוט מזועזע כבר כמה ימים ממה ששמעתי ואני לא מגזים...
ואני חייב לשתף אותכם במחשבות שעוברות בי מאז ואני תמהה איך זה? איך זה שאנשים שלא שונאי דת ומשכילים אלא אנשים שלומדים, ואותו אחד מוסר שיעורים באיזה ישיבה, איך זה שהגיעו לכזה טינופת שאני לא יתפלא בכלל אם לא ייסים את שנתו ואם את שנה זו אז את השנים הקרובות שבדברים אלו כידוע אין וויתור בדרך כלל ומקבלים את הדין בזה העולם על כבודם שלך גדולי הדור מאורי האומה ומי לנו גדול ופרוש וצדיק גדול וענק בפרישות והרבצת התורה וכבוד שמים כמרן הגראי"ל עפר לפיהם של החצופים האלו ה' יצילנו מעונשם רח"ל.
אבל אני תמהה כיצד, כיצד הגיעו לשפל של דיבורים וזילזול שמתאים בדיוק לשונאי דת מ יש עתיד ואף גרוע מכך מצאו דרך לעצמם גם לעשות ליצנות מכל דבר שבקדושה וככה לנסות ליישב שיטתם...
ואחרי מחשבה ארוכה הגעתי למסקנה שכנראה יש כאן שתי גורמים עקריים שמצליחים להביא בן אנוש שמתנהג ככלב כזה בדרגת שפל שאין כמוהה.
1. מרעילים להם את המוח, כן יום וליליה מרעילים להם את המוח בקווים הטרפים והעיתונים הטרפים בזבל וזילזול שאין כמוהו וכך זה שהבנאדם מושפע בפרט אם יש לו אופי חם יותר אז הקנאות העוקמה מתעוררת בו ומביאה אותו לדברים אלו רח"ל שהדעה שלו משתבשת, ובאמת אולי זה לימוד זכות שמה יעשה וכבר הדעה משובשת ויוצאת מגידרה.
2. נגיעות, ראינו במרגלים ועוד מקומות בתורה עד היכן נגיעות יכולה להוריד לשפל גם את הגדולים ביותר וגם כאן יצר המחלוקת מביא איתו נגיעות עצומה לנסות ולהצדיק את העמדה עד כדי כך, ומובא בספר הפינקס שהגראי"ל אמר שהברסק רב אמר שבמחלוקת ה5 דקות הראשונות שיגיד דעתו יהיה לשם שמים ואחר כך כבר עם נגיעות...ואמר הגראי"ל אם כך אצלי זה יהיה אחרי כמה שניות ולכן נימק בזה מדוע בורח ממחלוקת....
אני משתף את הזעזוע העמוק שלי שלא מדובר כאן אכן בשונאי דת מיש עתיד[שגם לא מתנהגים ככה ואולי במשכילים הארורים התנהגו דומה לזה בדרך שניסו לעשות ליצנות מכל דבר שבקדושה וכך לגרור לדרכם] אלא בכאלו שלומדים תורה ומקיימים מצוות אז איך הגיעו לשם רח"ל וזה מה שחשבתי.
שהקב"ה יחזיר את עמו בתשובה ויאיר את אור האמת בעולם במהרה ונזכה לכבד את התורה ולומדיה שזה יסוד הדת והתורה הק'.
אברומי, עליהם אני כבר לא מתפלא. כי אני מאמין לדברי חז"ל שכשיורדים יורדים עד לעפר. (אמנם הם כבר מזמן ירדו גם מתחת לדרגת עפר,וצ"ע).
התרגלנו לחשוב שעבירות חמורות יש רק אצל חילונים וגויים. אבל "חרדים" בוודאי אין דבר כזה. אבל בהסטוריה של עם ישראל יש גדולי עולם שהיו ענקים בתורה ובמצוות ובכל מידה טובה ואבדו לנצח בגלל דבר כביכול קטן שעשו. לדוגמא, קורח, דואג, אחיתופל, מנשה, ועוד רבים.
אבל אני מתפלא על הרבה מאוד אנשים שאינם שייכים להם ולהמונם, ומחזיקים את עצמם "ניטראליים" וכאילו אינם רוצים להתערב במחלוקת. וניטראליות זו מעודדת את הרשעים הנ"ל להמשיך כי הם יודעים שיש הרבה שיושבים על הגדר וימחאו כפיים למי שינצח בסוף.
(והם אינם עובדים את ה', אלא את האליל המכונה "פופולרי", ולכן הם שותקים על חילול השם וביזוי ת"ח. כי זה כבר נהיה פופולרי ומקובל. והרי "כולם יודעים" שהעסקנים מנהלים את הציבור החרדי וכו' וכו').
עטרת תפארת כתב:
מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:היכונו לבניית העירוב בלונדון...
אבן הפינה כתב:מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:היכונו לבניית העירוב בלונדון...
אני לא מאמין שזה יקרה בקרוב, כל זמן שכדתיא שולט בסטמפורד היל ולא נפתח חנות "שפע" במו בג"ג , גם העירוב לא נראה לי אקטואלי
וזה אני כותב לצערי הגדול ......
1010 כתב:אבן הפינה כתב:
אגב, שמעתי פעם שכל המתנגדים לעירוב מתנגדים מחשש שיהיו מאנשי שלומם שיסמכו על העירוב וישתמשו בה....
רעבישע אייניקל כתב:1010 כתב:אבן הפינה כתב:
אגב, שמעתי פעם שכל המתנגדים לעירוב מתנגדים מחשש שיהיו מאנשי שלומם שיסמכו על העירוב וישתמשו בה....
לא זכיתי להבין
אבן הפינה כתב:מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:היכונו לבניית העירוב בלונדון...
אני לא מאמין שזה יקרה בקרוב, כל זמן שכדתיא שולט בסטמפורד היל ולא נפתח חנות "שפע" במו בג"ג , גם העירוב לא נראה לי אקטואלי
ברוך כתב:אבן הפינה כתב:מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:היכונו לבניית העירוב בלונדון...
סליחה על הבורות. מהי חנות 'שפע'?
מתכתב כתב:מפחיד!!!!
http://www.ladaat.info/article.aspx?artid=31038
עברי אנוכי כתב:כולם פתאום יודעים חשבונות שמים?
ומה היה בבית הכנסת בהר נוף? האם זוכרים שזה היה המקום הראשון שדיברו ברבים נגד הגר"ש אוירבאך?
האם ידוע לכם שהתאונה המחרידה בבית שמש היתה בדיוק במקום בו רדפו ונישלו את תלמידיו, אך ורק משום שהם תלמידיו?
האם ידוע לכם שמופעל טרור תמידי על רבני העיר המפורסמים להשתיק אותם ואת דעותיהם משום שמעיזים לכבד גם את הגר"ש אוירבאך, אולי זה הקיטרוג?
האם ידוע לכם ששרשרת האסונות החלה מתחילת החורף ופגעה גם בקהילה של הרב שטיינמן?
אולי נפסיק להשתמש בדם לצרכי שנאה? זו חרב פיפיות
ומה היה בבית הכנסת בהר נוף? האם זוכרים שזה היה המקום הראשון שדיברו ברבים נגד הגר"ש אוירבאך?
האם ידוע לכם שהתאונה המחרידה בבית שמש היתה בדיוק במקום בו רדפו ונישלו את תלמידיו, אך ורק משום שהם תלמידיו?
האם ידוע לכם שמופעל טרור תמידי על רבני העיר המפורסמים להשתיק אותם ואת דעותיהם משום שמעיזים לכבד גם את הגר"ש אוירבאך, אולי זה הקיטרוג?
עברי אנוכי כתב:הרמב"ם לא כותב שכל אחד יראה מה השני צריך לתקן, אלא כל אחד יראה מה הוא צריך לתקן. ולהגיד שלי אין מה לתקן כלום רק לשני יש, וגם השני כמובן יגיד כך, זו היא האכזריות במיטבה כי אף אחד לא יתקן כלום.
רבי חיים קנייבסקי לא אמר, "כיכר השבת" אמר וגם אם היה אומר, מותר לגדולים אחרים לחלוק. הרב קופשיץ מכחיש נמרצות את כל הדיווח - תוכל לברר אצלו, ובהזדמנות זו תברר גם על הטרור המדובר של אנשי המפלגה שרוממות כבוד התורה בפיהם...
שרשרת האסונות בהחלט החלה לפני הפטירה - אתה כנראה לא גר בבית שמש.
ולגופו של דבר הריקודים של אותם שוטים צעירים שאולי שייכים לנטורי קרטא או משהו קרוב לזה וודאי הם מעשים מכוערים בלי קשר לדעתם ודעתם רבותיהם (הלגיטימית!) לגבי המחלוקות הציבורויות.
אך ראוי שכל ציבור יכה על החזה של עצמו, קודם כל. ובהחלט יש לכולם, כן כן לכולם, מה לתקן גם בנושא הזה של כבוד התורה. דבר שני להאשים את כל מי שחושב שמותר לו לשמוע בקול הגר"ש אוירבאך שידוע כבר 50 שנה בגאונות וצדקתו, שהרב שך והרב אלישיב שיתפו אותו בהחלטותיהם במשך עשרות שנים (ולא רק שלחו אליו עפ"י "עדים נאמנים"), זה מניפולציה פוליטית ותו לא, בושה לכל מי שישב שם.. הרבה מתחרטים... ביניהם ראשי רבני העיר (הכוונה לאלו המפורסמים בכל העולם) מוזמנים לברר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], אני פה, גאליציאנער, חסידי, טהרנו, טוב ומטיב, משה 10, עקיב'לה, שיינע איד ו־123 אורחים