משולש כתב:לא נכון בכלל. זה ראש השנה לאילנות של פירות. הם עצי סרק (במקרה הטוב).
אני פה כתב:די מספיק עם השנאת חינם. לא מתאים.
אני פה כתב:אני זוכר בילדותי החסידים היכו כמו בהכאת המן כשהזכירו במגילה את המילה "עץ" שאז כל הליטאים השתמשו בזה... ואורי לפולינסקי התפלל יחד איתנו...
1010 כתב:משולש כתב:לא נכון בכלל. זה ראש השנה לאילנות של פירות. הם עצי סרק (במקרה הטוב).
הם עצי המערכה.
פך שמן כתב:1010 כתב:משולש כתב:לא נכון בכלל. זה ראש השנה לאילנות של פירות. הם עצי סרק (במקרה הטוב).
הם עצי המערכה.
![]()
![]()
!!!!!!!
אני פה כתב:די מספיק עם השנאת חינם. לא מתאים.
משתדל כתב:אני פה כתב:די מספיק עם השנאת חינם. לא מתאים.
הם פוגעים בנו ללא הרף, רק בשבועות האחרונים המציאו גזרה חדשה ומנסים למוטט את ההגמוניה החרדית בתוך הבית פנימה. שכוללת הכפשה בלתי פוסקת של כל גדולי ישראל מכל העדות והחוגים [וכל העסקנים המסורים].
איני יודע אם צריך לשנוא בפרט שרובם מוסתים ואינם יודעים בין ימינם לשמאלם, אבל בהחלט חובה לזלזל בהם ולעשות מהם ליצנותא דעבודה זרה. זה הדרך היחידה להתמודד איתם ולא להיות מושפע מהשקרים והבדותות שהם מפיצים מידי יום ביומו ללא הרף כבר שנים במטרה לקלקל ולהרוס! כשיזלזלו ויצחקו מהם זה יגרום לאנשים לזלזל יותר בסיפורי ההזיות ובהכפשות שלהם, ואולי אפילו הם עצמם יצטרכו לנסות לנהל דברים בצורה יותר שפויה והגיונית.
פעמון זהב ורימון כתב:אל תשכחו להגיד לו -
"כתיבה וחתימה טובה"
כי זה ערב ראש השנה שלו!
פך שמן כתב:פך שמן כתב:1010 כתב:משולש כתב:לא נכון בכלל. זה ראש השנה לאילנות של פירות. הם עצי סרק (במקרה הטוב).
הם עצי המערכה.
![]()
![]()
!!!!!!!
עי' במהרש"א ב"ב קכ"א שכתב שבט"ו בשבט התחילו לכרות את עצי המערכה.......... יאללללה
עלה זית כתב:נכון מאוד. הגר"א פלדמן מתעלם ממערכת ההסתה המטורפת לפיה דגל התורה היא תנועה רפורמית שמנוהלת ע"י חרד"קים, ואומר בקול ברור: הצד הפשרני כביכול איננו קריר ואיננו פחות חם לענייני היהדות מאלו המתיימרים ליטול עטרה זו בבלעדיות. ההבדל הוא רק בטקטיקה של הלוחמה.
באמת ראוי להערכה איך לא התפתה לילך אחרי הרשע טומבק ושאר המשטינים על רובו של כלל ציבור בני התורה ששורצים שם באמריקה.
דודגדול כתב:רק באמת חבל שבארץ לא נותנים לערוך תפילה להמשך הצלחת עולם התורה בטענה שזה פוגע במרן הגראי"ל!!!
ועד כתב:החתן שלו זה שפיץ ג' הרב ר' גבריאל לוי ראש ישיבה גדול בארץ לא זוכר היכן, כך שהתמונה אצלו באמת מאוזנת.
יש גבול כתב:יש לו עוד חתנים שרופים של ג'
אבל מה פתאום כל הזמן מדברים לגופו של אדם
ומה עם מה שהוא כתב?
מי שכותב דברים מאוזנים לגמרי והגיוניים לכל מי שלא שייך מלידתו לאחד מהצדדים. מיד מוקע אצלכם לעמוד הקלון.
גם אם פעם הייתם בעל דעת, אבדתם אותה לגמרי בגישה הזאת.
יש גבול כתב:יש לו עוד חתנים שרופים של ג'
אבל מה פתאום כל הזמן מדברים לגופו של אדם
ומה עם מה שהוא כתב?
מי שכותב דברים מאוזנים לגמרי והגיוניים לכל מי שלא שייך מלידתו לאחד מהצדדים. מיד מוקע אצלכם לעמוד הקלון.
גם אם פעם הייתם בעל דעת, אבדתם אותה לגמרי בגישה הזאת.
טבי כתב:טוב שהזכרתם לכולנו מי שונאי ישראל האמיתיים זה חשוב מאוד לפני הבחירות לחדד את ההשקופע'ס , ככה תהיה לנו השקפה בהירה מי לנו ומי לצרינו
לא לפיד ולא ליברמן אלא הפלג הירושלמי
טבי כתב:מאוד מעניין שמפלגה שלשיטתה יש לה 160 אלף קולות בטוחים חוברת למפלגה שיש לה 65 אלף קול...
פך שמן כתב:טבי כתב:מאוד מעניין שמפלגה שלשיטתה יש לה 160 אלף קולות בטוחים חוברת למפלגה שיש לה 65 אלף קול...
הגדרת את זה ממש מדוייק.
משולש כתב:פך שמן כתב:טבי כתב:מאוד מעניין שמפלגה שלשיטתה יש לה 160 אלף קולות בטוחים חוברת למפלגה שיש לה 65 אלף קול...
הגדרת את זה ממש מדוייק.
יש מושג בעולם שנקרא "אחריות" שלא לזרוק לפח מנדטים חרדיים רק לצורך יצר הנקמה.
משולש כתב:פך שמן כתב:טבי כתב:מאוד מעניין שמפלגה שלשיטתה יש לה 160 אלף קולות בטוחים חוברת למפלגה שיש לה 65 אלף קול...
הגדרת את זה ממש מדוייק.
טבי כתב:שמענו עליכם,
האחריות היא שבכל הפילוחים השפויים הפער צמוד בארצי ואף פילוח שפוי לא נותן לכם 160 אלף ולאגודה 65 אלף מלבד אברהם וובר המדומיין שמציג מספרים מפוברקים יחד עם בריטקופף -הלוביסט הנאמן של הבית ברשב''ם -כדי להילך אימים על החסידים, אם להשוות את הנאומים של דוברי דגל והלוביסטים הנאמנים, דרך ההתלהמויות של פח שמן בחודש האחרון לבין ההסכם שנחתם תצאו מופסדים.. בוא נאמר שהמרחק גדול כרחוק מזרח ממערב... אני לא חושד בכם שאתם כאלה צדיקים שתוותרו על מה שמגיע לכם, ויתור עצום למען השלום .... כנראה שמי שניהל את המו''מ מצידכם יודע דברים אחרים
וזה שאתם שולטים בתקשורת ומקבלים סיקור מפנק בזכות קשריו ההדוקים של יענקוש עם עורכי האתרים והעיתונים לא מכסה על האינטריגות והשקרים ולא הופך אתכם לדוברי אמת והאמת בוא נאמר, לא הצד החזק של דגל התורה ... תשאלו את יוסי דייטש, הוא יספר לכם.
גאליציאנער כתב:משולש כתב:פך שמן כתב:טבי כתב:מאוד מעניין שמפלגה שלשיטתה יש לה 160 אלף קולות בטוחים חוברת למפלגה שיש לה 65 אלף קול...
הגדרת את זה ממש מדוייק.
אז מה עם ה-20 אלף קולות ויותר מהפלג הירושלמי ??
אחריות עד כדי כך אין לכם ??
פונביצ'ער כתב:שמענו עליכם,
האחריות היא שבכל הפילוחים השפויים הפער צמוד בארצי ואף פילוח שפוי לא נותן לכם 160 אלף ולאגודה 65 אלף מלבד אברהם וובר המדומיין שמציג מספרים מפוברקים יחד עם בריטקופף -הלוביסט הנאמן של הבית ברשב''ם -כדי להילך אימים על החסידים, אם להשוות את הנאומים של דוברי דגל והלוביסטים הנאמנים, דרך ההתלהמוית של פח שמן בחודש האחרון לבין ההסכם שנחתם תצאו מופסדים.. בוא נאמר שהמרחק גדול כרחוק מזרח ממערב... אני לא חושד בכם שאתם כאלה צדיקים שתוותרו על מה שמגיע לכם, ויתור עצום למען השלום .... כנראה שמי שניהל את המו''מ מצידכם יודע דברים אחרים
וזה שאתם שולטים בתקשורת ומקבלים סיקור מפנק בזכות קשריו ההדוקים של יענקוש עם עורכי האתרים והעיתונים לא מכסה על האינטריגות והשקרים ולא הופך אתכם לדוברי אמת והאמת בוא נאמר, לא הצד החזק של דגל התורה ... תשאלו את יוסי דייטש, הוא יספר לכם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], אני פה, עקיב'לה, פונביצ'ער, פך שמן ו־125 אורחים