1010 כתב:ביום חמישי הגי"ע כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א לביקור אצל אחיו הצעיר האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א במעונו במרכז חסידי ויז'ניץ בב"ב לביקור ממושך מעלח שעה שלימה שם ישבו בדלתיים סגורות וללא הגבאים.
פרדכת כתב:1010 כתב:ביום חמישי הגי"ע כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א לביקור אצל אחיו הצעיר האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א במעונו במרכז חסידי ויז'ניץ בב"ב לביקור ממושך מעלח שעה שלימה שם ישבו בדלתיים סגורות וללא הגבאים.
הבנתי שהביקור הנ"ל התבטל
אא"כ טעיתי אני חוזר בי
1010 כתב:אמש הגיע כ"ק האדמו"ר מסקווירא שליט"א לביקור אצל מחותנו - אחיינו ובן דודו כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א על ישראל הדרתו בעיירה מאנסי.
אגיל ואשמח כתב:מי יכול להעלות הדרשה שנאמרה במוצאי שבת הנוכחי?
יעבץ כתב:עברתי בסוף שבוע שעבר, בעירי [אשדוד] בערב ליד בית הכנסת של ויז'ניץ (רמ"מ), לאחר תפילת ערבית. ובנוסף לריקוד המסורתי של 'שיטה הקדושה' התווסף ריקוד של 'שהחיינו'...
שאלתי את העוברים ושבים לפשר הדבר, ענו לי, שהריקוד נעשה לאחר פרישת אנשים מן החסידות, לדור דברי האדמו"ר שמצריך לברך על כל מי שפורש. ולדבריהם הפעם מדובר במישהו חשוב באמת שעזב.
מישהו יכול להוסיף פרטים???
יעבץ כתב:עברתי בסוף שבוע שעבר, בעירי [אשדוד] בערב ליד בית הכנסת של ויז'ניץ (רמ"מ), לאחר תפילת ערבית. ובנוסף לריקוד המסורתי של 'שיטה הקדושה' התווסף ריקוד של 'שהחיינו'...
שאלתי את העוברים ושבים לפשר הדבר, ענו לי, שהריקוד נעשה לאחר פרישת אנשים מן החסידות, לדור דברי האדמו"ר שמצריך לברך על כל מי שפורש. ולדבריהם הפעם מדובר במישהו חשוב באמת שעזב.
מישהו יכול להוסיף פרטים???
תם שבהגדה כתב:יעקב ולצר עזב?
לאן עזב?
ולמה?
איש שדה כתב:יעקב ולצר היה איש סודו ויד ימינו של הרבי
מעניין מה גרם לו לעזוב
המזכיר הנמרץ כתב:שבת בצהריים הלך הרבי שליט"א לטיול רגלי עם כמה מחסידיו, בנאות דשא,
ודיבר שעה שלמה שבכל דור ודור יש את העומדים מהצד ומתנגדים, החל מאברהם אבינו, יצחק ויעקב,
לנח היה מתנגדים וצחקו עליו, וכן למשה רבינו, קרח ועדתו,
בדורות העוברים היה את האר"י ז"ל שהתנגדו לו,
וכן את הבעש"ט הקדוש שפתח את דרך החסידות, שהרבה מגדולי ישראל, שאני לא מגיע לקציהם, התנגדו בדרכו....
וכמו"כ בשולשלת ויז'ניץ היה הרבה מפריעים ומתנגדים, וכמו שיש היום שהרבה צוחקים עלינו ועל שיטתינו,
לא ניתן להם, ורק בזכות אבי הקדוש, ובזכות שיטת השוואנצנות, נניצל מאלו...
לאחמ"כ התחיל לשיר : אוי וי גוט צו זאן א שוואנץ..... (כמה טוב להיות זנב)
ולאחמ"כ פצח בריקוד עם האברכים על הניגון "שיטה הקדושה"
1010 כתב:השבוע שבת האדמו"ר מויז'ניץ בית שמש בעיר בני ברק וערך שולחנו הטהור ברח' מלצר בעיר, בברכהמ"ז בליל שבת כובד גיסו הרה"צ ר' יצחק ישעיה הגר שליט"א בן כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א, בברכהמ"ז בסעודת היום כובד האדמו"ר מלייפניק שליט"א.
כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ מאנסי שליט"א שבת בעיירה קעמיישא לייק, וערך את שולחנו הטהור בצוותא עם אחיו כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ קעמיישא שליט"א.
כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ ווילימסבורג שליט"א שבת בעיר לונדון וערך שולחנו הטהור בצוותא עם אחיו כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ לונדון שליט"א.
אני פה כתב:סע לקעמיישא להתרעננות.
אני פה כתב:אגב, גם אני שבתתי בשבת האחרונה אצל אחי באזור ירושלים. והיה נפלא מאוד.
אבן הפינה כתב:מזל טוב
כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א האט א שידוך געטון זיין עלטסטער אייניקל בן בנו הרה"ג ר' חיים מאיר האגער שליט"א חדב"נ כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א מיט די טאכטער פון הרה"ג ר' חיים מאיר האגער שליט"א בן כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א וחדב"נ כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א.
ביי די שמחת התנאים װאס איז פארגעקומען אינעם גרויסען וויזשניצער זאל (נאכדעם וואס די וויזניצער זאל איז געווען צו קליין צו אקאמאדירן אזא ריזן עולם) האבן זיך באטייליגט פילע טויזנטער חסידים ובראשם כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א ואחיו כ"ק אדמו"ר שליט"א מוויזניץ ואחיו הגדול כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א און זיין ברודער כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א וואס איז ספעציעל געקומען צופארן פון מאנטריאל לכבוד די גרויסע שמחה, ועל צבאם אחיו כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א ואחיו כ"ק אדמו"ר מוויזניץ שליט"א.
1010 כתב: למעון הנופש בחלדודנא (אגב, זה שם מומצא)
1010 כתב:ממאלויה לחלדודנא: כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א הגיע הערב ממאלויה שבשוייץ לביקור חולים אצל אחיו הגדול כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ (מהר"י) השוהה בחלדודנא ויעבור בשבוע הבא טיפול רפואי בארה"ב.
ללללללל כתב:מי יכול להביא את ההקלטה מהקישור
https://www.kikar.co.il/288435.html
מתכנת web כתב:ללללללל כתב:מי יכול להביא את ההקלטה מהקישור
https://www.kikar.co.il/288435.html
https://s3.kikar.co.il//data/auto/addon ... md7yq3.mp3
עקיב'לה כתב:לדעתי זה ציטוט מאיזה מקום
ללללללל כתב:מי יכול להביא את הוידאו מהקישור
http://www.bhol.co.il//news/936802?utm_ ... ter_ticker
מתכנת web כתב:ללללללל כתב:מי יכול להביא את הוידאו מהקישור
http://www.bhol.co.il//news/936802?utm_ ... ter_ticker
http://cdn.bhol-cdnwiz.com/p/103/sp/103 ... name/a.mp4
אגיל ואשמח כתב:מי יודע, איפה יהיה יעקב ולצר בראש השנה? אצל איזה פלג מוויזניץ? שיכון, מרכז, דזיקוב, סרט, מאנסי, מאנסי ב"פ, מאנסי ירושלים, מאנסי קאמיישע, מאנסי מאנטריאל,, מאנסי לונדון, מאנסי בית שמש, מאנסי וויליאמסבורג, קוסוב, קוסוב ווישניץ, וכו' וכו' אשמח לקבל עידכון!!!
אגיל ואשמח כתב:מי יודע, איפה יהיה יעקב ולצר בראש השנה? אצל איזה פלג מוויזניץ? שיכון, מרכז, דזיקוב, סרט, מאנסי, מאנסי ב"פ, מאנסי ירושלים, מאנסי קאמיישע, מאנסי מאנטריאל,, מאנסי לונדון, מאנסי בית שמש, מאנסי וויליאמסבורג, קוסוב, קוסוב ווישניץ, וכו' וכו' אשמח לקבל עידכון!!!
אני פה כתב:דזי'קוב גבעת זאב.
1010 כתב:אני פה כתב:דזי'קוב גבעת זאב.
יש לו מנין בחג?
והוא בכלל לא נוהג כמדומני במנהגי ויז'ניץ, בס"ה הוא נין של נכד האהבת ישראל.
טוב ומטיב כתב:1010 כתב:אני פה כתב:דזי'קוב גבעת זאב.
יש לו מנין בחג?
והוא בכלל לא נוהג כמדומני במנהגי ויז'ניץ, בס"ה הוא נין של נכד האהבת ישראל.
האם אהבת ישראל זה לא ויזניץ ?
האם רק אהבת...?
או אהבת שוואנצאניס?
1010 כתב:לא רואה חידושים בכתבה הזאת.
הכל דברים ישנים טחונים דק דק.
פעמון זהב ורימון כתב:קבוצת אברכים צעירים מטובי החסידים חסידי רמ"מ [לשעבר??] נצפו השבת בטיש של הר"י.
בין אם עזבו את "מרכז" ובין אם לא - לא יתנו להם לחזור...
גאליציינער כתב:אכן, שאלוהו והוא אישר.
חסידיו טוענים שהוא הסכים מרוב ענוותנותו, אבל לא תעלה על הדעת כזאת בישראל - למנות איש אשר בגד - כלשונם בחסידות.
יוסי כהן כתב:גאליציינער כתב:אכן, שאלוהו והוא אישר.
חסידיו טוענים שהוא הסכים מרוב ענוותנותו, אבל לא תעלה על הדעת כזאת בישראל - למנות איש אשר בגד - כלשונם בחסידות.
לא הבנתי 'בגד' ???
מותר לו ללכת להיכן שליבו חפץ !
הרי הוא לא דיבר נגדו בפרהסיה, רק בחייו האישיים בחר לו חסידות אחרת.
וכי 'חסיד' שייך לאדמו"ר ??????????
גאליציינער כתב:וגם, אכן מותר לו ללכת להיכן שליבו חפץ.
אבל זה עדיין לא מתאים שהוא ישמש בתפקיד רם שכזה.
יוסי כהן כתב:גאליציינער כתב:אכן, שאלוהו והוא אישר.
לא הבנתי 'בגד' ???
מותר לו ללכת להיכן שליבו חפץ !
הרי הוא לא דיבר נגדו בפרהסיה, רק בחייו האישיים בחר לו חסידות אחרת.
וכי 'חסיד' שייך לאדמו"ר ??????????
אני פה כתב:לא נראה שעזב לשם לשם נקמה ח"ו, אלא כי שם הוא מרגיש הכי בנוח שזה המקום בו הוא גדל 50 שנה. ועוד יקבל מזכירות מועצת.
אני פה כתב:עד שאתה לא שואל אותו אסור לחשוד שכל מה שחזר לויניץ זה לנקמה.
moshe chaim כתב:רוב חסידי ויזניץ-מרכז אומרים, שהם לא מתביישים עם האדמו״ר שלהם ועם השיטה הקדושה.
אז למה לא אפשרו בשום אופן לשמוע ה''שיטה הקדושה דרשות'' בקו טלפון שלהם?
הם מתביישים, או הם לא מתביישים?
האדמו״ר אמר כמה פעמים שזהשיטה כמושיטת ויואל משה. הויואל משה וחסידיו, לא היו מתביישים עם השיטה.
moshe chaim כתב:רוב חסידי ויזניץ-מרכז אומרים, שהם לא מתביישים עם האדמו״ר שלהם ועם השיטה הקדושה.
אז למה לא אפשרו בשום אופן לשמוע ה''שיטה הקדושה דרשות'' בקו טלפון שלהם?
הם מתביישים, או הם לא מתביישים?
האדמו״ר אמר כמה פעמים שזהשיטה כמושיטת ויואל משה. הויואל משה וחסידיו, לא היו מתביישים עם השיטה.
עלה זית כתב:למה באמת בחרו דווקא אותו להיות מזכיר? חסר אנשים מוכשרים??
פעמון זהב ורימון כתב:דוקא אותו - כי כבר היה שם, מגיע לו לפני כל מועמד אחר. הוא הוזז בלי שהיו טענות על התנהלות המזכירות בתקופתו.
moshe chaim כתב:יהיה מעניין לפגוש האדמו״ר מויזניץ-מרכז שליט״א.
מישהו יודע המספר טלפון לשאול זמני קבלת קהל להיום, יום ד׳?
1010 כתב:אני פה כתב:עד שאתה לא שואל אותו אסור לחשוד שכל מה שחזר לויניץ זה לנקמה.
לא שאלתי אותו אישית, אבל שמעתי מאנשים שדיברו עימו.
גאליציינער כתב:moshe chaim כתב:יהיה מעניין לפגוש האדמו״ר מויזניץ-מרכז שליט״א.
מישהו יודע המספר טלפון לשאול זמני קבלת קהל להיום, יום ד׳?
אתה נראה לי חוצפן לא קטן...
תנסה, אולי תוך שלושים ימי עבודה יחזרו אליך ויקבעו לך תור ל"פגישה"...
משתמשים הגולשים בפורום זה: moshe chaim, מקצועי, משיב., עקיב'לה ו־144 אורחים