מי זה כתב:הנה העצומה,
https://www.atzuma.co.il/belz101
ואם אתם כבר באתר אז תחתמו בבקשה גם על העצומה של מי זה,
https://www.atzuma.co.il/charedimwebixme
מעניין לראות איך כל דבר שקשור לבעלז פותח אשכול,
אני בעד.
מי זה כתב:בשורה הראשונה אתה צודק
בשניה לא
מי זה כתב:גור לא,
וויזניץ אתה יודע למה.
מי זה כתב:אוקיי..
גור זה אשכול עם הכי הרבה צפיות כי זה מעניין ומסתורי.
לא ראינו שיש אשכול מיוחד על נסיעת הרבי לארה"ב
ואשכול מיוחד על המיזוג בין האיחוד לביהמ"ד
וכו'
בקיצור זה לא מצב שהחסידות חיה בפורום.
טהרנו כתב:עצומה על מה?
מה הוא עשה בכנסת?
בעיטה על טיל הוא צריך לקבל אייכלר הזה
גאליציאנער כתב:מי זה כתב:אוקיי..
וכו'
גור זה מעניין ומסתורי...
וויז'ניץ אני יודע למה...
מה התירוץ הבא כשאני יציג לך קהילה אחרת ??
מי זה כתב:גאליציאנער כתב:מי זה כתב:אוקיי..
וכו'
גור זה מעניין ומסתורי...
וויז'ניץ אני יודע למה...
מה התירוץ הבא כשאני יציג לך קהילה אחרת ??
אם תציג קהילה אחרת אני יבוא אליך עד לגליציה לבקשת מחילה...
מי זה כתב:נכון,
כנראה המגמה השתנתה לאחרונה.
בכל אופן איחולי הצלחה לכל בעלזא,
ולא פחות מ19 מיליון חותמים
אני פה כתב:תכלס מי יודע מי יותר גדולים בארץ ויזניץ או בעלז. להערכתי ויזניץ.
מתלמידיו של אהרון כתב:אולי הסיבה שיש פה הרבה בעלזערס כי בבעלז מעדיפים את חברת הסינון שמאפשרת את הפורום הזה?
טבי כתב:אולי באמת תחזרו לדגל ותקבלו את המקום החמישי הלא ריאלי מה שאין כן באגודה את המקום הרביעי אתם מקבלים ברוטציהה לפחות משהו ..
טבי כתב:תאמין לי כל קול שלכם זה נזק
אם תעזבו יהדות התורה תקבל 8
גאליציאנער כתב:טבי כתב:תאמין לי כל קול שלכם זה נזק
אם תעזבו יהדות התורה תקבל 8
אחרי הנזקים הישירים שלכם בחיפה, אשדוד וקרית גת שווה באמת לעזוב.
בשני האחרונים - אם לא בעלזא אזי יהדות התורה בערים האלו היו על הקרשים...
לא שוכחים את זה כ"כ מהר...
טבי כתב:אתם יכולים לבוא בטענות רק לעצמכם ויזניץ שותפה נאמנה באגודה בעוד כלפי בעלז שוררת אוירת חשדנות קבועה בצמרת אגודה
פלא שליצמן ופרוש ממלאים פיהם מים ? ממש לא
טבי כתב:בחייך חאלס עם הבלוף הזה באשדוד
רצתם לחבק את לסרי במקום לתת לו להתבשל עוד קצת בגור בויזניץ ובפיטסבורג רצו לדחוק את לסרי לפינה שיבין שאנחנו לא מונחים בכיס שלו מי רץ לחבק אותו והרס את הציר ?בעלז ! לא שמישהו חשב לא להצביע ללסרי רצו לסחוב אותו עד היום אחרון שיזיע קצת
בחיפה הצבעתם בהמוניכם לאלפר אז תצביעו להם גם בכנסת
ובירושלים המועצת החליטה מה שהחליטה ומי שלא מתאים לו מה שהמועצת מחליטה יכול לפרוש מהמועצת היום
שיינע איד כתב:מה הקשר אהדה?
נראה לי שלגור יש פחות אהדה מוויזניץ אז מה וויזניץ יקבלו מקום לפניהם,
עם אהדה לא הולכים למכולת.
שיינע איד כתב:זה שגור לא בחרו בפרוש ואף הפריעו לכל מהלך הבחירות ההם את זה אף אחד לא מזכיר.
זה שפרוש העביר לגפני את וועדת הכספים את זה אף אחד לא מזכיר.
זה שפרוש גנב את החינוך העצמאי עבור דגל אף אחד לא מזכיר.
עוד פעם ועוד פעם השקר הזה שבעלזא לא בחרו בדייטש וכו' עד שמישהו יאמין שזה אמיתי לא יעזור.
ולמי שמזכיר שהמועצת אמרה משהו תזכירו לי מה היה הוראת המועצת בסיבוב השני בירושלים
כן אני זוכר היה הוראה לא להתערב ומי שמע בקול המועצת רק בעלזא, ליצמן ווייצמן וכל חסידי גור הצביעו לברקוביץ כך גם פורוש ודייטש, מוזס מוויזניץ (שכולם פה לטובתם) הצביע לליאון, רק אייכלר והלברשטאם שמעו לקול המועצת ולא הצביעו כלל.
ובנוגע לחיפה לא היה שום הוראה של המועצת לבחור ביהב רק ליצמן החליט כך ובעלזא שסבלה ויהב יותר ממה שהגורים סבלו מבן חמו בערד לא צריכים לשמוע בקול ליצמן ולבחור ביריש המר שלהם, לא צריך להזכיר מה עשה יהב לבעלזא וגור אף פעם לא התערבה לטובת בעלזא בחיפה משא"כ בעלזא שהאדמו"ר וכל החסדים בירושלים יצאו להפגנה שאף אחד לא ידע את פשרה לטובת גור בערד.
טבי כתב:שיינע איד כתב:זה שגור לא בחרו בפרוש ואף הפריעו לכל מהלך הבחירות ההם את זה אף אחד לא מזכיר.
עוד פעם ועוד פעם השקר הזה שבעלזא לא בחרו בדייטש וכו' עד שמישהו יאמין שזה אמיתי לא יעזור.
ולמי שמזכיר שהמועצת אמרה משהו תזכירו לי מה היה הוראת המועצת בסיבוב השני בירושלים
כן אני זוכר היה הוראה לא להתערב ומי שמע בקול המועצת רק בעלזא, ליצמן ווייצמן וכל חסידי גור הצביעו לברקוביץ כך גם פורוש ודייטש, מוזס מוויזניץ (שכולם פה לטובתם) הצביע לליאון, רק אייכלר והלברשטאם שמעו לקול המועצת ולא הצביעו כלל.
ובנוגע לחיפה לא היה שום הוראה של המועצת לבחור ביהב רק ליצמן החליט כך ובעלזא שסבלה ויהב יותר ממה שהגורים סבלו מבן חמו בערד לא צריכים לשמוע בקול ליצמן ולבחור ביריש המר שלהם, לא צריך להזכיר מה עשה יהב לבעלזא וגור אף פעם לא התערבה לטובת בעלזא בחיפה משא"כ בעלזא שהאדמו"ר וכל החסדים בירושלים יצאו להפגנה שאף אחד לא ידע את פשרה לטובת גור בערד.
גילגלת אותי מצחוק
איפה ראית שהיית הוראה מהמועצת לא להצביע בהסיבוב השני בי-ם? ה''שב ואל תעשה'' הומצא בתקשורת לא שמענו את זה משום גורם מוסמך לא מהמזכיר ולצר ולא שום פרסום בענין מטעם המועצת אני כן יודע שכשהיתה חזית נגד דרעי והוא התחנן לבוא לגור בבעלז הוא התקבל בכבוד מלכים
וכשמזכירות אגו''י בי-ם הכריזה על דייטש כמועמדה לראשות העיר בעלז אירחה את זאב אלקין
ואחרי הבחירות היה כפסע שהלברשטאם יכנס לבד לקואליציה של ליאון ורק אודות האיומים של ליצמן ופרוש שאגודה תיפרע מבעלז בכל הארץ זה לא קרה
אתם האחרונים שיכולים להטיף מוסר ולדרוש דרישות נאמנות מאז ומעולם לא שיחקה אצלכם
ובקשר למה שכתבת שפרוש תמך בליאון בסיבוב שני ההיפך הוא הנכון ליצמן העלה בועדת השמונה הצעה להשלים עם ההפסד ולתמוך בליאון אלא שמאיר פרוש לא רצה לשמוע על זה ואגב ישבתי במטה של דייטש ישבו שם ערב אחד פרוש ואנשיו אני לא רוצה לחזור על האמירות שנשמעו שם כלפי בעלז ..
א יודעלע כתב:שיינע איד כתב:מה הקשר אהדה?
נראה לי שלגור יש פחות אהדה מוויזניץ אז מה וויזניץ יקבלו מקום לפניהם,
עם אהדה לא הולכים למכולת.
נכון
אבל כרגע, שאין פריימעריז של קולות,
אם מחר יש דיון בין נציגי כל החסידיויות
האם לתת לויזניץ או לבעלזא
סביר שבגלל האהדה ויזניץ ינצחו
טבי כתב:שיינע איד כתב:זה שגור לא בחרו בפרוש ואף הפריעו לכל מהלך הבחירות ההם את זה אף אחד לא מזכיר.
גילגלת אותי מצחוק
איפה ראית שהיית הוראה מהמועצת לא להצביע בהסיבוב השני בי-ם? ה''שב ואל תעשה'' הומצא בתקשורת לא שמענו את זה משום גורם מוסמך לא מהמזכיר ולצר ולא שום פרסום בענין מטעם המועצת אני כן יודע שכשהיתה חזית נגד דרעי והוא התחנן לבוא לגור בבעלז הוא התקבל בכבוד מלכים
וכשמזכירות אגו''י בי-ם הכריזה על דייטש כמועמדה לראשות העיר בעלז אירחה את זאב אלקין
ואחרי הבחירות היה כפסע שהלברשטאם יכנס לבד לקואליציה של ליאון ורק אודות האיומים של ליצמן ופרוש שאגודה תיפרע מבעלז בכל הארץ זה לא קרה
ובקשר למה שכתבת שפרוש תמך בליאון בסיבוב שני ההיפך הוא הנכון ליצמן העלה בועדת השמונה הצעה להשלים עם ההפסד ולתמוך בליאון אלא שמאיר פרוש לא רצה לשמוע על זה ואגב ישבתי במטה של דייטש ישבו שם ערב אחד פרוש ואנשיו אני לא רוצה לחזור על האמירות שנשמעו שם כלפי בעלז ..
גאליציאנער כתב:מי זה כתב:נכון,
כנראה המגמה השתנתה לאחרונה.
בכל אופן איחולי הצלחה לכל בעלזא,
ולא פחות מ19 מיליון חותמים
הנך מוזמן לבוא לגליציא לבקשת מחילה, כדבריך...
גילגלת אותי מצחוק
א יודעלע כתב:אלא מאי?
מוכרחים לומר שבלי המפלגה השסועה, החתרנית והמפולגת שכלל לא ברור כמה קולות היא שווה, דגל לא יעברו את אחוז החסימה.
פך שמן כתב:א יודעלע כתב:אלא מאי?
מוכרחים לומר שבלי המפלגה השסועה, החתרנית והמפולגת שכלל לא ברור כמה קולות היא שווה, דגל לא יעברו את אחוז החסימה.
וצ"ל שאם דגל לא תרוץ איתה יחד המפלגה המפולגת לא תעבור את אחוז החסימה והאחריות מחייבת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: RUSHL, אברומי, אני פה, ביטחון, חיימקה, מקצועי, משולש, עלה זית, עקיב'לה, פך שמן, פעמון זהב ורימון ו־128 אורחים