אני פה כתב:בטח שאני עצוב על מחלוקת מיותרת.
אני פה כתב:חכם מכל אדם חושב שהוא חכם...
חכם מכל אדם כתב:אני פה כתב:חכם מכל אדם חושב שהוא חכם...
אמת!!!!
יאיר כתב:http://forum.otzar.org/viewtopic.php?p=193300#p193300
http://forum.otzar.org/viewtopic.php?p=193325#p193325
גאליציינער כתב:
?
מה הבדיחה ?
חכם מכל אדם כתב::lol::![]()
![]()
![]()
![]()
"אני פה" הוא חסיד....
![]()
![]()
![]()
![]()
ליזרזון כתב:אבי סלמן בראיון הבוקר לנועם זיגמן בקול ברמה: אני מחזיק בידי סקר בו אני מנצח בסיבוב ראשון ב-48 אחוז
אני מצדיע לנועם שלא פרץ בצחוק, אלא המשיך לשאול אותו בכבוד ובאיפוק.....
זלמן1 כתב:היום במנחה שמעו את פינדרוס מתבכיין "אוי, השיבה שופטינו כבראשונה", אחרי שניה הוא שומע מאחוריו "ולירושלים עירך ברחמים תשוב"...
מתלמידיו של אהרון כתב:מתלמידיו: החסידים כידוע תומכים בסיבוב שני בברקוביץ כי הם מעדיפים שלליטאים לא יהיה טוב בירושלים כדי שיברחו ממנה ויגדל הסיכוי בעתיד לראש עיר מאגודה.
ותיקי לדעת (החסידים): מה פתאום שתוק כבר
אחד החברים: ואתה עוד קורא לעצמך מתלמידיו של אהרן?
מתלמידיו (סוגר את המחשב בחבטה ומהרהר): המתנגדים האלה, מה אני מתוווכח איתם בכלל... בסוף כולם יהיו ברסלב!
חמו כתב:ניגשתי לעמוד בשטיבלעך זכרון משה, ואני אומר לתומי "ויצמח פורקניה ויקרב משיחיה", ומישהו צועק לי מאחורי, הלו !! זה כבר לא 60/40.
דרומי כתב:גאון וצדיק אחד (כמדומני בעל התורת חסד) הרגיש מה שהרגיש, ואמר למשמשו - שכרגיל בכגון דא לא היה חכם גדול - לאסוף מנין של אנשים שיהיו נוכחים בעת יציאת הנשמה. כשנתקבץ המנין פנה המשמש להרב וזירזו: נו, רבי... יש כבר מנין...
בברכה לחיים טובים, לילה טוב וחלומות נעימים!
משולש כתב:יש שני דברים שאסור לעשות כשאוכלים סופגניה: לנשוף ולשאוף.
גאליציינער כתב:שמעתי ממקור מוסמך שהולכים לרוץ כל המפלגות החרדיות ביחד: שס, ג, יחד, עץ, שם המפלגה יהיה "שיגעץ" - שס יחד ג עץ.
משולש כתב:< אם מישהו טועה לידי בעברית אני לא יתקן אותו.
> אתה כן
< אני לא יתקן!
> אתה כן.
< אומר'ך לא!
> אומרים א-ת-ק-ן!!
< אההה ;(
בנובהרדוק היו עושים צחוק מזה. היה יהודי רודף כבוד שהיה סקרן לדעת, עניין אותו איזה הספד יעשו עליו. באופן כללי בחייו היה זהיר בהרבה דברים, בסה"כ יהודי טוב. אחת מהחומרות שלו היתה להיזהר שלא לאכול כרוב בכלל, מחשש תולעים. היהודי הזה לא יכול היה לעמוד מפני רדיפת הכבוד שלו ויום אחד אמר לאשתו: "אני אעשה את עצמי מת לכמה שעות – תתחיל הלוויה שלי וההספדים וכו' וכשיגיעו לפני הקבר, ברגע האחרון אני אתעורר, אגיד להם שבסך הכל התעלפתי".
בקיצור הדברים – הוא עשה את זה, תלה מודעות, אמרו עליו הספדים היה צדיק וכו' ומתחת לסדין והטלית הוא חייך, והנה הוא שומע שהסתיימו ההספדים ו… אף אחד לא הזכיר את הכרוב! "הנפטר" לא יכול היה להתאפק… וצעקה עמומה נשמעה מהמיטה: "רגע אחד! הכרוב! מה עם הכרוב?…" ככה דיברו בנובהרדוק.
גאליציינער כתב:לא יודע אם זה שייך לפה, אבל זה סיפור טוב:
לא רוצה לשבת ליד יהודי - סיפור אמיתי
בטיסה של חברת תעופה מאטלנטה לניו יורק, מצאה עצמה גברת מבוגרת יושבת ליד גבר חובש כיפה. הגברת קראה לדייל הראשי על מנת להתלונן על מקום מושבה. "מה הבעיה גבירתי ?" שאל הדייל. "הושבתם אותי ליד יהודי!! אינני יכולה לשבת ליד אדם מוזר זה. נא מצאו עבורי מקום ישיבה אחר!". "גבירתי, אני אבדוק מה ניתן לעשות בעניין" השיב הדייל, "הטיסה מלאה ואינני יודע אם יש מקום ישיבה אחר פנוי." האישה העיפה מבט שחצני לעבר היהודי המושפל שישב לידה (ולעבר הנוסעים שישבו בסמוך).0
מספר דקות אח"כ הדייל חזר ואמר, "גבירתי, המחלקה הרגילה ומחלקת העסקים מלאות, אולם, יש לנו מושב אחד במחלקה ראשונה". בטרם הספיקה הגברת לענות, המשיך הדייל בדבריו, "רק במקרים יוצאי דופן אנו יכולים לשדרג מקום כזה, פניתי לקברניט המטוס לצורך קבלת אישור. לאור הנסיבות, הקברניט חש כי אין להכריח איש לשבת בסמוך לאדם לא נעים".
הדייל פנה אל היהודי שישב בסמוך לאישה ואמר: "אדוני התואיל לאסוף את חפציך, יש לי עבורך מקום ישיבה נוח במחלקה ראשונה..." באותו רגע הנוסעים שישבו בסמוך נעמדו ומחאו כפיים כאשר היהודי פסע לעבר קדמת המטוס.
הגברת סיננה בכעס, "בודאי הקברניט טעה.." לכך ענה הדייל, "לא גבירתי. הקברניט כהן לעולם אינו טועה".
יוסף בן יוסף כתב:גאליציינער כתב:לא יודע אם זה שייך לפה, אבל זה סיפור טוב:
בטיסה של חברת תעופה מאטלנטה לניו יורק, מצאה עצמה גברת מבוגרת יושבת ליד גבר חובש כיפה. הגברת קראה לדייל הראשי על מנת להתלונן על מקום מושבה. "מה הבעיה גבירתי ?" שאל הדייל. "הושבתם אותי ליד יהודי!! אינני יכולה לשבת ליד אדם מוזר זה. נא מצאו עבורי מקום ישיבה אחר!". "גבירתי, אני אבדוק מה ניתן לעשות בעניין" השיב הדייל, "הטיסה מלאה ואינני יודע אם יש מקום ישיבה אחר פנוי." האישה העיפה מבט שחצני לעבר היהודי המושפל שישב לידה (ולעבר הנוסעים שישבו בסמוך).0
מספר דקות אח"כ הדייל חזר ואמר, "גבירתי, המחלקה הרגילה ומחלקת העסקים מלאות, אולם, יש לנו מושב אחד במחלקה ראשונה". בטרם הספיקה הגברת לענות, המשיך הדייל בדבריו, "רק במקרים יוצאי דופן אנו יכולים לשדרג מקום כזה, פניתי לקברניט המטוס לצורך קבלת אישור. לאור הנסיבות, הקברניט חש כי אין להכריח איש לשבת בסמוך לאדם לא נעים".
הדייל פנה אל היהודי שישב בסמוך לאישה ואמר: "אדוני התואיל לאסוף את חפציך, יש לי עבורך מקום ישיבה נוח במחלקה ראשונה..." באותו רגע הנוסעים שישבו בסמוך נעמדו ומחאו כפיים כאשר היהודי פסע לעבר קדמת המטוס.
הגברת סיננה בכעס, "בודאי הקברניט טעה.." לכך ענה הדייל, "לא גבירתי. הקברניט כהן לעולם אינו טועה".
ח-ז-ק. אפשר מקור?
מנחם כתב:יוסף בן יוסף כתב:גאליציינער כתב:לא יודע אם זה שייך לפה, אבל זה סיפור טוב:
ח-ז-ק. אפשר מקור?
viewtopic.php?f=1&t=729&start=10#p234672
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], מקצועי ו־80 אורחים