אינלי מושג כתב:שרולי ורדיגר שוב מפתיע ולא מאכזב ומוציא את הדיסק מס' 3
שם הדיסק "אודה לקל" עם מיטב לחנים מדהימים,
בינהם הלחן הכ"כ אהוב שנכנס לראשונה לדיסק הרשמי של שרולי ורדיגר "משתעגין" או בשמו "מתיקות התורה", לחנו של הרב הלל פלאי ובעיבודו המקסים והמוצלח של שוע פריד.
מדובר לדעתי בדיסק מושקע עם מיטב הכוחות, ביניהם ניתן למצוא ענקי המוזיקה החסידית: שוע פריד, יענקי בריסקמן, הרב הלל פלאי, פינקי וובער, מוטי אילוביץ, מוישי קרויס, מקהלת המזמרים ועוד.
ועל ההפקה איך לא: טים הפקות.
אין ספק ששרולי ורדיגר הוא ממשיך את האילן המפואר של משפחת ורדיגר שהחלה עוד מסבו החזן רבי דוד אביו ר' מנדי ודודו מרדכי בן דוד.
ואינספק ששרולי עם הקול הערב נוגע ללב, יגיע רחוק.
חיים יצחק כתב:אינלי מושג כתב:שרולי ורדיגר שוב מפתיע ולא מאכזב ומוציא את הדיסק מס' 3
שם הדיסק "אודה לקל" עם מיטב לחנים מדהימים,
בינהם הלחן הכ"כ אהוב שנכנס לראשונה לדיסק הרשמי של שרולי ורדיגר "משתעגין" או בשמו "מתיקות התורה", לחנו של הרב הלל פלאי ובעיבודו המקסים והמוצלח של שוע פריד.
מדובר לדעתי בדיסק מושקע עם מיטב הכוחות, ביניהם ניתן למצוא ענקי המוזיקה החסידית: שוע פריד, יענקי בריסקמן, הרב הלל פלאי, פינקי וובער, מוטי אילוביץ, מוישי קרויס, מקהלת המזמרים ועוד.
ועל ההפקה איך לא: טים הפקות.
אין ספק ששרולי ורדיגר הוא ממשיך את האילן המפואר של משפחת ורדיגר שהחלה עוד מסבו החזן רבי דוד אביו ר' מנדי ודודו מרדכי בן דוד.
ואינספק ששרולי עם הקול הערב נוגע ללב, יגיע רחוק.
ונשמח אם תשימו קישור להורדה מגמבו מייל
השליח הנודד כתב:אינלי מושג כתב:מישו יכול לעלות את הקליפ של בני פרידמן "יש תקוה"?
viewtopic.php?f=1&t=148#p3460
אינלי מושג כתב:השליח הנודד כתב:אינלי מושג כתב:מישו יכול לעלות את הקליפ של בני פרידמן "יש תקוה"?
viewtopic.php?f=1&t=148#p3460
אפשר קישור להורדה בג'מבו?
אינלי מושג כתב:תודה תודה!
קישורים עם הכותרת
אינלי מושג כתב:כמו שהבאת לטובת חברי הפורום את יש תקוה, באם תוכל להביא עוד קישורים ופרטים על הקישור כגון: קליפ: ליפא. נושא: על האייפון וכו'
תודה ענקית
אינלי מושג כתב:מצורף 'מיקס טעימות' להורדה מהדיסק החדש "אודה לקל" של שרולי ורדיגר.
http://www.yisroelwerdyger.com/OidehSampler.mp3
מישו יכול בבקשה לעלות את זה לג'מבו מייל?
אינלי מושג כתב:כמו שהבאת לטובת חברי הפורום את יש תקוה, באם תוכל להביא עוד קישורים ופרטים על הקישור כגון: קליפ: ליפא. נושא: על האייפון וכו'
תודה ענקית
השליח הנודד כתב:גדול הזמר החסידי אברהם פריד ויובל סטופל נחתו היום בפריז לחתונה יוקרתית שתתקיים הערב בליווי תזמורתו של ראובן ביטון
(מקור)
אינלי מושג כתב:השליח הנודד כתב:גדול הזמר החסידי אברהם פריד ויובל סטופל נחתו היום בפריז לחתונה יוקרתית שתתקיים הערב בליווי תזמורתו של ראובן ביטון
(מקור)
איך מעלים תמונות?
בצירוף קובץ מופיע לי שגיאה משום שהסיומת.......(אני לא מבין בזה)
אינלי מושג כתב:מישו יודע מתי יוסי גיל מגיש ב'רמה'?
AHARON1 כתב:לתשומת לבכם!
אני חושב שלא ראוי לעלות לפה אלבומים של זמרים, עקב זכויות יוצרים, ושכל אחד ייקח בחשבון, שאם הזמר או המוציא לאור, ירצה לתבוע ע"כ זכויות יוצרים, תתבקש הנהלת האתר לחשוף את פרטיו של הניק (ע"פ צו משטרתי כמובן), וייקנס...
לכן כל דבר שיש לו זכויות יוצרים לא כדאי להעלות לכאן,
שרוליק כתב:אני צריך את השיר לא ימושו מפיך... די גאלדינע קייט... מי שיכול להביא, בתודה מראש
אינלי מושג כתב:מי יכול לעלות סינגלים של המפלגות החרדיות במערכות הבחירות הקודמות?
אינלי מושג כתב:שליח יקר,
יש שמועות כבר הרבה מאוד זמן על זה שאייזיק האניג, הכין לנו דיסק מפתיע ומושקע,
ומשום מה, לא רואים את זה בחנויות.
יש לך מושג?
השליח הנודד כתב:אינלי מושג כתב:שליח יקר,
יש שמועות כבר הרבה מאוד זמן על זה שאייזיק האניג, הכין לנו דיסק מפתיע ומושקע,
ומשום מה, לא רואים את זה בחנויות.
יש לך מושג?
מצטער "אינלי מושג"
דרך אגב להאניג שגם כך, כדי להזמין אותו לאירועים בארה"ב יש להיפרד מחבילת מזומנים מכובדת, יש גם התנגדות ברמה האישית לטיסות. לכן, הגעתו לארץ נדירה. אבל, יש מי שקפץ על המציאה, והאניג ישתתף באירוע נוסף, סודי, במהלך השבוע. (מקור)
יהודי פשוט כתב:את הדיסק של ישראל ורדיגר שמעתם ?
יהודי פשוט כתב:אתה יכול להעלות לדרופ?
השליח הנודד כתב::shock:![]()
השליח הנודד כתב:יהודי פשוט כתב:את הדיסק של ישראל ורדיגר שמעתם ?
משהו מיוחד באמת
אינלי מושג כתב:לדעתי, הדיסק של שרולי לא הגיע עדיין לארץ,
אך הוא עשה מיקס 'טעימות' של הדיסק,
ואני לא יודע איך לעלות אתזה.....
(בטוח שאתה לא מעוניין בדיסק השלם.....)
בגרינטק מבטיחים שאוטוטו וזה על המדפים.
חיים יצחק כתב:אינלי מושג כתב:לדעתי, הדיסק של שרולי לא הגיע עדיין לארץ,
אך הוא עשה מיקס 'טעימות' של הדיסק,
ואני לא יודע איך לעלות אתזה.....
(בטוח שאתה לא מעוניין בדיסק השלם.....)
בגרינטק מבטיחים שאוטוטו וזה על המדפים.
איך שלא יהיה זה נראה שזה כבר פה אבל בחנויות עדיין לא אבל כשמעלים אם אפשר לשים גם קישור להורדה מגמבו מייל בבקשה
הרבה תודות
חיים יצחק כתב:כן אינלי מושג לדיסק המלא שכשברגע שנעלים יעלו בבקשה גם לגמבו מייל
חיים יצחק כתב:תמיד יש את ההקיפות האלו צריבות העתקות וכו' מה נהיית צדיק למרות שאני לא מכיר אותך
חיים יצחק כתב:תמיד יש את ההקיפות האלו צריבות העתקות וכו'
ממש כתב:חיים יצחק כתב:תמיד יש את ההקיפות האלו צריבות העתקות וכו'
האם תמשיך לקנות בשר באטליז שכשרותו מפוקפקת כי 'תמיד כולם' ממשיכים לקנות שם??
ואם תשמע שיש כייס ברחוב והוא מכייס כל עובר ושב-תעבור לידו כי כולם ממילא עוברים??.
אם תעבור ליד קופה רושמת ותראה שהיא פתוחה ואין לידה איש-הרי בוודאי שלא תקח חפיסת שטרות לכיס
ולא כי יש/אין מצלמות אבטחה
אלא כי ד' ציווה לא לגנוב
אז לידיעתך
למרות שיותר קל לגנוב [לצרוב] דיסק מלפרוץ לבנק-
צריבת [גניבת] דיסק אינה פחות חמורה מגניבה רגילה
ולפעמים גם יותר!! כי יש כאן נזק מצטבר ,בנוסף להפסד קנית הדיסק,הרי שהיוצר ימנע מלהשקיע וליצור חומרים חדשים
לא משתלם לו
וככה אנחנו מפסידים ,כולנו
שאל את הרב חיים בנט,הוא יסביר לך...
משולש כתב:איך יודעים מה מוגן בזכויות יוצרים. (רוב אתרי האינטרנט מציעים כל מיני תכנות, שירים, וכו' להורדה.)
ממש כתב:מענין לראות פסק כתוב ..
או ש'רוב הרבנים' הם מפי השמועה..
וכאן קל יותר לטמון את הראש בחול ולא לברר אישית אצל רב...
חיים יצחק כתב:יש אתר שנקרא קהילה דתית מנצחת מסתבר ששם צריך להיות
חיים יצחק כתב:אני אישית חושב שלא אבל מה לעשות שזה קיים היום חבר מקבל מחבר קישורים להורדה של דיסקים חדשים וכדומה גם אני קיבלתי קישור להורדה של ורדיגר החדש אבל זה העולם כך
נעשה ונשמע כתב:האם יש למישהו שירים מ'לחיים זיץ' שיוכל להעלות?
בתודה.
חיים יצחק כתב:לי יש אבל אני לא יודע איך מעלים אם תגיד אני יעלה לך סבבה?!
אלעזר כתב:הדיסק החדש של ישראל ורדיגר - אודה לקל. ההורדה על אחריות המוריד בלבד
https://www.dropbox.com/s/4484mg1tnohfk ... net.me.rar
נעשה ונשמע כתב:נעשה ונשמע כתב:האם יש למישהו שירים מ'לחיים זיץ' שיוכל להעלות?
בתודה.
חיים יצחק כתב:תחפש אמור להיות או בדף 8 או 9
השליח הנודד כתב:אוהד משיח – חמדת לבבי – היפ -הופ חרדי
אוהד משיח (28) הוא בחור צעיר, בוגר ישיבת 'אור דוד' בבני ברק, כיום עובד ולומד. כבר מגיל צעיר אוֹהֵד משיח את המוסיקה הזאת, "בשונה משאר השירים המדברים על עניינים רכים ונחמדים, אני התחברתי יותר דווקא לשירים האלה, כי 'חותכים עניינים' ומטיחים את האמת ב'פנים'…", מסביר משיח.
לפני 4 שנים התרחש המהפך, הבחור פנה ליצור טקסטים תורניים. אומנם, הוא לא כתב טקסטים חילוניים, אבל בימים ההם, המחאה שלו בעטה – הוא התייחס בשיריו ליחסי אמת בחברות, מחה נגד אמירת שקרים בין חברים, והתייחס באופן קשה לממסד. "מאז שאני בישיבה, הקפדתי על סדר 'מוסר'. כשסיימתי ללמוד את ספר 'חובת הלבבות', הציפו אותי כ"כ הרבה רגשות, וממש אכזב אותי שלא הרבה אנשים מכירים את בעל חובת הלבבות. הנחתי, שבדרך ההיפ הופ אוכל להנגיש את התכנים שלו לכלל הציבור".
איך מתחברת מוזיקה יהודית, ומוזיקה זועמת של 'היפ הופ'? אליבא דאוהד משיח, זה לא בלתי אפשרי: "מוסיקת 'היפ הופ' מטבעה, אגרסיבית למדי, לכן לא אוכל לשיר שירים כאלה בחתונות למשל. אני מביא תוכן חיובי וטוב לצעירים שמאזינים למוסיקה בסגנון הזה, אם כבר, אז לפחות שיקשיבו למילים טובות". את ניסוי הראשון ביצע משיח בישיבה, שם שר כמה שירים והמתין למשוב שלא איחר להגיע, "הר"מים וראש הישיבה שלי ביקשו שאמסור להם עותק, רבים מבעלי התשובה שמכירים את סגנון ה'היפ הופ' החמיאו לי על השירים".
הסינגל הראשון בדרך לאלבום הבכורה, נקרא חמדת לבבי ומבוסס על פיוט למוצאי שבת. "העולם מחפש לעצמו אלילים להעריץ, אני הערצתי תמיד את אליהו הנביא. זאת דמות שאני אוהב ומעריך, אליהו הנביא, מרומם רבים. גם דוד ושלמה המלך הם פרזנטורים ומתארחים בלא מעט מהשירים באלבום, אבל אליהו הנביא מגיע לכל שמחה ומחייה אותה, מתאים לי להידבק במידותיו".
לחצו כאן להורדה
(מקור)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אברהם היהודי, אני פה, יהיה טוב, יוסים ו־66 אורחים