משולש כתב:כל אחד מחליט בעצמו על דרכי ההתמודדות מול השלטונות. ומתקיים בהם ההפך מכל הנ"ל רח"ל.
החכי"ם הצדיקים הקדושים
חלילה אינם מחליטים בעצמם
אנו מאמינים שכל אחד ואחד אינו מרים ידיו ורגליו בלי הגדולי הדור...
משולש כתב:כל אחד מחליט בעצמו על דרכי ההתמודדות מול השלטונות. ומתקיים בהם ההפך מכל הנ"ל רח"ל.
חכם הרזים כתב:אילו לא עשו רק.. דיינו לבחור ג..
https://drive.google.com/open?id=0B2eSJ ... NxVktubVI4
משולש כתב: אולי יש מישהו שחושב שיש כאן "שאלה":
הח"כים הם שלוחי דרבנן. רבותינו גדולי הדור בחרו ובוחרים בהם ושלחו אותם לסדר את העניינים מול השלטונות.
כל ארבע שנים הם נשלחים שוב ושוב ע"י גדולי הרבנים, שנותנים בהם את אמונם והורו לנו גם כן לתת בהם אמון.
משולש כתב:
ועליך אמר הרמב"ם הלכות סנהדרין פרק כה הלכה ה
אסור לנהוג קלות ראש בשליח בית דין והרי השליח נאמן כשנים לענין הנידוי, שאם אמר פלוני הקלני או הקלה הדיין או לא רצה לבא לדין משמתין אותו על פיו, אבל אין כותבין פיתחא עליו עד שיבאו שנים ויעידו עליו שנמנע לבא לבית דין.
ובשולחן ערוך חושן משפט הלכות דיינים סימן ח סעיף ה
כב] אף בשליח ב"ד אסור לנהוג קלות ראש; ה {כג} והמצערו, יש רשות לבית דין להכותו מכת מרדות. והשליח ח) נאמן כשנים להעיד שביזהו, כדי לנדותו. הגה: והשליח ב"ד יכול להגיד לב"ד, ו {כד} ואין בזה משום לשון הרע (מיימוני פרק כ"ה דסנהדרין וגמרא פ' אלו מגלחין). כג] וכן יוכל בעצמו לעשות דין במסרב בו, {כה} להכותו, כד] וכן אם הזיקו (בממונו) <ו> פטור (ר"י נתיב ל"א חלק ב' ונ"י ריש פ' המניח). וע"ל ריש סימן י"א.
חכם הרזים כתב:האמת אודות מה החכי"ם עושים בכנסת המינים
http://www.ladaat.info/showgil.aspx?par ... 0&gil=2465
https://drive.google.com/open?id=0B2eSJ ... VNQU9CV0hN
חכם הרזים כתב:משולש כתב: אולי יש מישהו שחושב שיש כאן "שאלה":
הח"כים הם שלוחי דרבנן. רבותינו גדולי הדור בחרו ובוחרים בהם ושלחו אותם לסדר את העניינים מול השלטונות.
כל ארבע שנים הם נשלחים שוב ושוב ע"י גדולי הרבנים, שנותנים בהם את אמונם והורו לנו גם כן לתת בהם אמון.
וגם כן הורו שאך ורק הני צדיקים וקדושים השליחים הטהורים במקום קדוש רק הם עושים כל עשייתם ומנהיגותם על פי תורה
ועל אחרים צריכים ללעוג ולבזותם בכל מיני כינויים ובזיונות וחלילה למנוע זה אפילו יום אחד ולכתחילה להדר ב' או ג' פעמים ביום
חכם הרזים כתב:האמת אודות מה החכי"ם עושים בכנסת המינים
http://www.ladaat.info/showgil.aspx?par ... 0&gil=2465
https://drive.google.com/open?id=0B2eSJ ... VNQU9CV0hN
zeevi כתב:http://www.jdn.co.il/breakingnews/951065
משולש כתב:אגב, חשבתי על תשובה טובה לכל התעמולה נגד הנהגת גדולי ישראל:
אומרים בשם האדמו"ר מקוצק "לא הייתי רוצה לעבוד אלקים שאני מבין את כל מה שהוא עושה. אני שמח שיש לי אבא שמבין יותר ממני".
על אותו משקל: "לא הייתי רוצה להיות תחת מנהיג שאני מבין את כל מה שהוא עושה, אני שמח שיש גדולי הדור שמבינים יותר ממני.
משולש כתב:zeevi כתב:http://www.jdn.co.il/breakingnews/951065
גם בלדעת:
http://ladaat.info/article.aspx?artid=31254
1010 כתב:מעניין שהחכי"ם תמיד לא עומדים בלחץ ולא יודעים נתונים ולא מכירים עובדות.
משולש כתב:וכמה עושה ניסיון של איבוד כסף מסאטמר בארה"ב?
משולש כתב:הם "מספקים סחורה טובה" של דלק למחלוקת...
חכם הרזים כתב:משולש כתב:הם "מספקים סחורה טובה" של דלק למחלוקת...
כינוי חדש ודברי בוז וקלון למי שאינו מסכים שבנות ישראל תתגייסו לצבא הציוני
בושו לכם
חכם הרזים כתב:תפילה נגד הגייסים
https://drive.google.com/open?id=0B2eSJ ... hMMGtBanA4
רבנים החשובים שליט"א קראו לצאת בהפגנה נגד הני יושבי בית המינים הרוצים לחוקק למחר חוק גיוס נגד בנות ישראל
https://drive.google.com/open?id=0B2eSJ ... QzZXdUb3Mw
חכם הרזים כתב:מושג חדש של כבוד התורה !!!
היתד נאמן מלעיג על רבני מועצג"ת בחו"ל
היתד נאמן מלעיג על רבני מועצג"ת בחו"ל
עטרת תפארת כתב:חחח זה עובד גם הפוך.. א-ני גר בחו"ל וזה לא בדיוק ככה.....
נחמן כתב:גיוס בנות היא יהרג ואל יעבור!
האם החברי כנסת החרדים יודעים,
שלפי כמה פוסקים גם הישיבה בכנסת המינים הוא ביהרג ואל יעבור!
אני פה כתב:היום התראיין הכתב הבכיר יוסי יהושע שמומחה גדול לעניניי צבא ואמר שהצבא לא צריך את החרדים, רק השבוע הצבא שחרר 17,000 חיילים מוקדם מהצפוי לביתם מרוב עודף כוח אדם, עוד הוסיף שלאט לאט הצבא הופך ל"צבא מקצועי" היינו שכל חייל מקבל משכורת הגונה.
אני פה כתב:התמונה עם הטלאי הצהוב מהשואה היא מעשה גועלי ונבזי ומביישת את זכר הנספים בה. ועליהם נאמר וישמן ישורון ויבעט.
1010 כתב:למה שם הכל בסדר מופתי?
למה אף אחד לא יורד לכביש?
למה לא מרביצים לשוטרים?
וכי אם יבוא להרוג את אבא שלך גם תעמדו בנימוס כזה? [ככה שואלים הפלג אחרי כל הפגנה]
אני פה כתב:אני יכול להתערב איתך של מיליון דולר שהילד הזה וכל חבר מרעיו היו מעדיפים להיעצר כאן ע"י השוטרים הציונים ולא בידי החיילים הנאצים הארורים ימ"ש, כשנמצאים באמריקה המגושמת ואוכלים כל היום פיצות קל לדבר. חילול השם!
אבן הפינה כתב:זה לא חשיפה, זה ידוע מכבר
הרי הם הצבועים הגדולים שיש בציבור החרדי
משולש כתב:חשיפה: לאחר שנחשף כי בנו של אחד מראשי הפלג הוא מראשי העולים להר הבית, כעת נחשף כי בן אחר של אותו מנהיג קיצוני התגייס בימים האחרונים לצבא
משולש כתב:אכן, אבל כשם שאמרו לבלעם: הולך להרוג אומה שלמה בפיו, אבל בינתיים הוא לא מצליח להתמודד עם אתון מסכנה.
ויש כאלו שיטענו שהדרך של מלחמה נגד גדולי התורה מחלחלת גם בבית פנימה.
(אמנם צריך לזכור שלאף אחד אין ביטוח היום על הילדים שלו, גם לראשי ישיבות גדולים).
יאיר כתב:ואברהם ויצחק ע"ה יוכיחו
משולש כתב:עניין אחר:
בהשתדלות ועד הישיבות ועסקנים, סודר שבחורי ישיבה לא יצטרכו להתייצב כלל לצו ראשון אלא רק להעביר שאלון. השאלונים יאספו במרוכז בריכוזים החרדיים ויועברו לצבא.
כל זה כמובן לא יבלבל את פורעי הפלג שכבר יגלו את "המזימה השפלה" שטמונה בכל הישג של היהדות החרדית. ואולי גם יערכו מעמד קריעה מתוקשר על ביטול ההתייצבות לצו ראשון. שבטח זה בשביל לחלן וכו' וכו'.
משולש כתב:הכתבה שתגיע בהפלס על זה:
זעזוע ותדהמה על משת"פים שמוכנים למכור את כל עולם הישיבות תמורת נזיד עדשים.
ההסדר הקדוש שמקובלנו דור אחר דור מהרב שך והחזו"א והגרי"ש אלישיב, שאמרו שאסור לגעת כלל בחוק הגיוס ובהתייצבות הראשונה (ובקושי רב הקלו לוותר על בדיקות גופניות שהיו מקובלות מאז ומקדם). והנה קמו משת"פים שכל מזימתם היא לחלן את היהדות החרדית, ולהכניס חיילים טמאים לתוככי השכונות החרדיות, בניגוד להוראת גדולי ישראל שהבחור צריך ללכת לצבא ולא לטמא את השכונה בהכנסת חייל שיקח ממנו שאלון.
אנשי חינוך מתריעים על השאלונים של הצבא שהחליפו את הצו הראשון שהם מלאים בשכנוע מוסווה וערמומי להתגייס לצבא, וכבר קרו כמה וכמה מקרים שבחורים מילאו את השאלון ולא הספיקו לסיים את השורה האחרונה עד שנפלו כפרי בשל לזרועות הצבא, וכל זה בגלל שה"מתחכמים" למיניהם חשבו שאפשר להערים על עיתון הפלס והשלו את עצמם שכלב השמירה של גדולי ישראל ישן, ולא ינבח כשגדולי ישראל ינסו לפעול בשקט מאחורי גבו.
משולש כתב:בכדי לצאת ממאסרו הוכרח העצניק הקנאי להתגייס לצבא, ומשגוייס והפך לחייל לכל דבר הצליח להוציא פטור על רקע כלשהו.
משולש כתב:אם זה דמיונות אז מה המציאות לדעתך?
לדעתך יכתבו:
"ב"ה סיפוק עצום בקרב בני התורה על ההישג הכביר של ועד הישיבות שביטל את ההתיצבות לצו ראשון".??
אם זה קורה והמשיח לא הגיע, תקרא לי משושה.
משולש כתב:חשיפה: לאחר שנחשף כי בנו של אחד מראשי הפלג הוא מראשי העולים להר הבית, כעת נחשף כי בן אחר של אותו מנהיג קיצוני התגייס בימים האחרונים לצבא
משולש כתב:הסיפור המלא:
הבן שלא התייצב כבר כמה שנים, נעצר בחודשים האחרונים כעריק, הוכנס לכלא ונשפט לכמה חודשים טובים בפנים.
על פי "הוראות מגבוה" אל תעירו ואל תעוררו את נושא גזירת הגיוס עד אחרי הבחירות, כדי שההתפרעויות לא ירחיקו מצביעים פוטנציאלים. ולכן מעצרו ומשפטו של בן הצמרת הוסתרו מידיעת הציבור.
בכדי לצאת ממאסרו הוכרח העצניק הקנאי להתגייס לצבא, ומשגוייס והפך לחייל לכל דבר הצליח להוציא פטור על רקע כלשהו.
מסתמא יהרג ואל יעבור נאמר רק על התייצבות בממ"ח ולא על להתגייס לצבא עצמו שזה הותר לצורך שחרור מהיר מהכלא.
איש מן הצד כתב:אעתיק פה מה שקבלתי מהקנאים בענין הלזה
(אף לא קראתי התוכן, אבל כשאני רואה את החבירים דנים על מה שיכתבו, אבוא רק מה שאכן כתבו, כמובן שאני נשאר עומד מן הצד,)
התרגיל המסריח של.... בנושא התייצבות ראשונה של בני הישיבות
כידוע בעיצומם של ימים אלו מתגבש חוק גיוס חדש במרתפי הוועדה מטעם שר הבטחון הרוסי מר ליברמן בשיתוף פעולה בוגדני של נציגי המפלגות הסוררות, ובניצוח הארגון הצבאי '......' האחראי על הסלקציה במסגרת יעדי הגיוס למסלולי השמד, כשאותם נציגים עושים במחשך מעשיהם בגיבוש מתווה גיוס חדש וחמור שאמור לרצות לפי דבריהם את פריצי הבג"ץ לקידום מאסיבי של תהליך השוויון בנטל.
אך דא עקא, והחשש והפחד שמקנן בקרבם של ראשי המדינה ושותפיהם בעלי החזות החרדית שעם קידום החוק, ההתנגדות הציבורית ביהדות החרדית רק תלך ותגבר כשעוד ועוד אלפי בני ישיבות יצטרפו ללגיונו של מלך, גבורי הכוח ובני העליה, ולא יתייצבו בלשכתם הטמאה כהוראת רבותינו שרי התורה והיראה זיע"א ויבדלחט"א, על כן הגו אותם חבר מרעים עצרת בוגדים רעיון נפלא איך להטעות את הציבור ולפרוס להם רשת ומלכודת פסיכולוגית, כשמעתה בהסכמה משותפת עם שר הבטחון תלמידי הישיבות לא יצטרכו להתייצב בצו ראשון בלשכות הגיוס, ואותם חיילים [url]יציפו את איזורי הישיבות[/url] ושם יתייצבו בני הישיבות הצעירים להגיש את השאלון הממולא והחתום על ידם.
ובכן מעתה יוכלו אותם רמאים להטעות עיני הציבור ולהציג מצג שווא כאילו מעתה כבר אינו מדובר ב"התייצבות בלשכת הגיוס" וממילא על כגון דא יטענו באווילותם כאילו לא חל לכל הפחות בהתייצבות ראשונה הוראת רבותינו שלא להתייצב. ולאחר מכן כבר יסתגלו הבחורים להתייצב להמשך הסדר הדיחוי גם בלשכותיהם הרשמיות.
גם באמצעות הספין והתרגיל המכוער והשקוף הזה, הם מקוים שהציבור יילך שולל אחריהם ויראה בזה כצעד בונה אימון לקראת המשך הצעדים הקשים שבדרך עם גיבוש החוק החדש והנורא. בכך הם ממשיכים להרדים בסמי הרדמה את הציבור, מתוך תקוה לסגל אותם אט אט בתכנית השלבים עד להשמדה הסופית רח"ל.
כך גם הם 'מרוויחים' לסגל את הציבור החרדי ובני הישיבות לנוכחות חיילים וחרד"קים בסביבת ישיבותיהם ובריכוזים החרדיים, וגם יוצרים פה הכרות ידידודית ראשונית [כביכול] עם הבחורים הצעירים, לקראת המשך הדרך בהתייצבויות הבאות שתערכנה בלשכותיהם הטמאות.
הם כמובן לא מדגישים פה שמדובר פה אך ורק לגבי ההתייצבות הראשונה, וכמו"כ אינם מסבירים לציבור שמדובר פה בתרגיל זמני שיכול להשתנות תוך רגע, כששר הבטחון יחליט להחזיר את המצב לקדמותו, אך בינתיים בכדי להרגיל את הציבור החרדי ליעדי הגיוס ולהקשחת תנאי הדיחוי של בני הישיבות, הם זורקים פה 'ספינים' שקריים שאין מאחוריהם שום בשורה של ממש.
נקודה למחשבה...
משה פיניירו כתב:משולש כתב:חשיפה: לאחר שנחשף כי בנו של אחד מראשי הפלג הוא מראשי העולים להר הבית, כעת נחשף כי בן אחר של אותו מנהיג קיצוני התגייס בימים האחרונים לצבא
אז מה? מה זה קשור? הוא אוחז שמותר ומצוה לעלות. למה זה צביעות?
חזן כתב:הטריק הזה ידוע, וכמה כמה מאנשי העדה החרדית עשו זאת ע"פ העסקנים שלהם, לאלו שהיה להם קושיים לקבל פטור, הם נרשמים לצבא ויום או יומיים אח"כ הם מקבלים פטור לנצח... (גם אחי עבר התהליך הזאת).
ולכן החשיפה שכתבת היא מוטעה לגמרי:משולש כתב:חשיפה: לאחר שנחשף כי בנו של אחד מראשי הפלג הוא מראשי העולים להר הבית, כעת נחשף כי בן אחר של אותו מנהיג קיצוני התגייס בימים האחרונים לצבא
אני לא עצניק ואין לי שייכות עמהם, אבל אני לא סובל חשיפות שקרים, וד"ל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־80 אורחים