zbz כתב:בקשה מיוחדת מאת החברים ובמיוחד מ'משיח שיבוא':
נאבד לי פרק 5 מסדרת 'אחים לנשק', אודה מאוד למי שיעלה לי את הסרט ואת התרגום.
תודה מראש.
אני מעלה כעת, אני שולח רק לך את ההזמנה.
האם עוד מישהו צריך?
zbz כתב:בקשה מיוחדת מאת החברים ובמיוחד מ'משיח שיבוא':
תודה מראש.
המגיה כתב:הרצאה של הרב פנגר - סיאנס
לא מומלץ לצפות בלילה ולבעלי לב חלש
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.as ... 334F68673D
משולש כתב:המגיה כתב:הרצאה של הרב פנגר - סיאנס
לא מומלץ לצפות בלילה ולבעלי לב חלש
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.as ... 334F68673D
וכל שכן שההרצאה הזו לא מיועדת ללילה וללב חלש:
הרב פנגר: רוחות רפאים. http://www.jumbomail.co.il/Downloads.as ... 414F71553D
השליח הנודד כתב:שלומי6565 כתב:אני צריך דחוף 2 שירים חדשים 1 אם אשכחך של יואלי גרינפלד 2 יהי רצון של דודי קאליש וידידים. אני אשמח לקבל את זה ממישהו ממכם בתודה מראש
בבקשה - http://www.jumbomail.co.il/Downloads.as ... 637352733D
השליח הנודד כתב:zbz כתב:בקשה מיוחדת מאת החברים ובמיוחד מ'משיח שיבוא':
תודה מראש.
האם עוד מישהו צריך?
תודה מראש.
האם עוד מישהו צריך?
איש אחד כתב:השליח הנודד כתב:zbz כתב:בקשה מיוחדת מאת החברים ובמיוחד מ'משיח שיבוא':
תודה מראש.
האם עוד מישהו צריך?
אשמח לקבל גם, AISHECHAD בגי'מייל, כמו"כ מי שיכול לשלוח לי את ארבעת הפרקים הראשונים אודה לו במאוד מאוד.
ממוש כתב:השליח הנודד כתב:zbz כתב:בקשה מיוחדת מאת החברים ובמיוחד מ'משיח שיבוא':
תודה מראש.
האם עוד מישהו צריך?
כן גם אני צריך, גם לי זה נעלם, המייל שלי מסתיים ב-640
תודה מראש!
משולש כתב:מישהו יכול להעלות לגמבו מייל? http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A1%D ... D7%9C.html
שלמה קוסטליץ כתב:משולש כתב:מישהו יכול להעלות לגמבו מייל? http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A1%D ... D7%9C.html
מה זה?
001 כתב:חברה, אתם זוכרים אותי?????????
עובדיה עדיין כאן?
שנים בירושלים?
ראש טוב?
היכן נעלמו כל הפרומים הישנים, שהשתתפתי בהם
בשעתו הייתי מהגדולים.....
תודה מראש.
האם עוד מישהו צריך?
יצחק מלמד כתב:השליח הנודד כתב:zbz כתב:בקשה מיוחדת מאת החברים ובמיוחד מ'משיח שיבוא':
תודה מראש.
האם עוד מישהו צריך?
השליח! קודם כל תודה רבה רבה.
ולעצם השאלה, כן גם אני צריך את שבעת הפרקים הראשונים של אחים לנשק,
המייל שלי מסתיים בcom
משולש כתב:שלמה קוסטליץ כתב:משולש כתב:מישהו יכול להעלות לגמבו מייל? http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A1%D ... D7%9C.html
מה זה?
סרטון הסברה מהכולל חיים או נטל
המתקפה על עולם התורה הביאה את ראשי כולל האברכים הגדול בעיר אלעד - "מרכז התורה אלעד" להפיק סרטון הסברה מיוחד על עולם התורה והכוללים. "כי הם חיינו - זו לא רק סיסמה", שבכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו. צפו ב-13 דקות של אמונה (חרדים)
ראש טוב כתב:אני מעלה.
יש גם הפתעה בדרך...
ראש טוב כתב:אני מעלה.
יש גם הפתעה בדרך...
שלמה קוסטליץ כתב:האם בימים האחרונים לא העלו כלום לדרופ' או שפשוט הפסקתי לקבל הזמנות?
ממוש כתב:מה השקט הזה , בחודש טבת הגענו למעלה מ-100 דפים באשכול
האם חודש אדר שבו מרבים בשמחה יקופח?
דבר גדול עשו הצדיקים שלנו ששולחים סרטים בדרופ
אבל אל לנו לשכוח שאשכול זה הוא גם לסרטונים וקליפים
אני אישית מאד אוהב קליפים, אשמח למי שיש לו אוצר של קליפים שיוכל לזכות את הרבים ולהעלות בג'מבו
אודה לכם מאד
ממוש כתב:מה השקט הזה , בחודש טבת הגענו למעלה מ-100 דפים באשכול
האם חודש אדר שבו מרבים בשמחה יקופח?
דבר גדול עשו הצדיקים שלנו ששולחים סרטים בדרופ
אבל אל לנו לשכוח שאשכול זה הוא גם לסרטונים וקליפים
אני אישית מאד אוהב קליפים, אשמח למי שיש לו אוצר של קליפים שיוכל לזכות את הרבים ולהעלות בג'מבו
אודה לכם מאד
תאני כתב:בטח רוצים
יושבים ומחכים
ראש טוב כתב:משולש כתב:איש גמזו כתב:אני למשל נסיתי להצטרף ולא הלך לי , אשמח שמי שלא מהוה טירחה בשבילו יעלה את המעניינים בג'מבו מייל
מה יש לא להצליח? שלחת מייל לסרטי שואה? פתחת חשבון דרופבוקס? לא צריך כלום מעבר לזה.
אכן הצטרף לדרופבוקס, דרך הקישור של ZBZ, והוא כבר ישתף אותך אוטומטית.
זה הקישור:
http://db.tt/rmESHj7f
תאני כתב:בטח רוצים
יושבים ומחכים
רשכבהג כתב:צדק, אינני מתאפק מלומר שוב, הסידרה על אפריקה היא ממש פלאי פלאים! מביא לאהבת הבורא! ישר לחודש אלול! עוד לא ראיתי דבר כזה!
נסית פשוט לשלוח מייל לzbz ? אם יש כבר כתובת בדרופ נראה לי שמספיק לשלוח אליו את כתובת האימייל שדרכו נרשמת לחשבון דרופ שלך וזהו זהממוש כתב:ראש טוב ומשולש היקרים !
קודם כל תודה, אני כתבתי כבר שיש לי כבר חשבון בדרופבוקס לצרכי עבודה וכשאני נכנס לקישור הנ''ל הוא רק מציע לי לקנות עוד מקום
שאלתי הוא : אולי צריך להכנס שם בהגדרות או משהו אחר או אם מישהו יכול לעלות גם בג'מבו מייל ?
תודה מראש
אולי אפשר לנסות לפתוח עוד חשבון בדרופ עם שם חדש ואולי גם כתובת מייל חדשה
שיראל כתב:רשכבהג כתב:צדק, אינני מתאפק מלומר שוב, הסידרה על אפריקה היא ממש פלאי פלאים! מביא לאהבת הבורא! ישר לחודש אלול! עוד לא ראיתי דבר כזה!
גם אני מצטרף להנ"ל וביתר שאת.
לא שמעת על דיסקים?משולש כתב:אני עדיין עם מחשב ישן שהנפח שלו מצומצם ועומד כל רגע להגמר. לצערי אין לי אפשרות להוריד דברים מיותרים כרגע.
משולש כתב:שיראל כתב:רשכבהג כתב:צדק, אינני מתאפק מלומר שוב, הסידרה על אפריקה היא ממש פלאי פלאים! מביא לאהבת הבורא! ישר לחודש אלול! עוד לא ראיתי דבר כזה!
גם אני מצטרף להנ"ל וביתר שאת.
אל תגזים. הם עם התאוריה של ההתפתחות והכפירה. (מליוני שנים, או הסתגלות של בע"ח לתנאי המקום, וכו')
ראש טוב כתב:יש עוד שרוצים משחקים באיכויות כעין מה ששיתפתי היום? 1.15 ג'יגה?
אני באמצע להעלות עוד אחד, להמשיך?
כמה יש שרוצים?
השליח הנודד כתב:לאחר תקופת יובש רצינית, אני משתף בסרט נחמד בשם "סוס מלחמה"
סוס מלחמה הוא סרט בריטי-אמריקאי של אולפני האנימציה דרימוורקס בבימויו של סטיבן שפילברג משנת 2011. הסרט הוא עיבוד למחזה של מייקל מורפורגו, אשר מבוסס על ספר הילדים שלו "סוס מלחמה" שפורסם בבריטניה בשנת 1982. יצא לאקרנים בישראל ב-12 בינואר 2012. כיוון שהסרט מסווג לצפייה לכל המשפחה, הוא אינו מכיל מראות קשים לצפייה, למרות שעיקר עיסוקו במלחמה.
הסרט נסוב אודות החברות בין צעיר בריטי בשם אלברט (ג'רמי אירווין) לבין הסוס שלו ג'ואי. הקשר ביניהם נקטע כאשר ג'ואי נמכר לצבא כדי להוביל מערכות נשק במלחמת העולם הראשונה. למרות שאלברט צעיר מכדי להתגייס לצבא, הוא מחליט לנסוע לצרפת ולהתגייס כדי להציל את הסוס.
הסרט, שהיה מועמד לשישה פרסי אוסקר בשנת 2012, הוא מעין מחווה לשמונה מיליון סוסים שנהרגו במהלך מלחמת העולם הראשונה. הוא צולם בבריטניה, עם תקציב של 66 מיליון דולר.
*צפייה מהנה ומועילה*
המגיה כתב:**************************************
המשך הסידרה
כלי מלחמה ממלחמת העולם השניה ועד היום - נגמשים
שותף
ראש טוב כתב:יש עוד משחק שהועלה כבר לדרופבוקס.
האם לשתף אותו עכשיו או להמתין לבין הזמנים (עוד כמה ימים בסה"כ)?
שילת כתב:אפשר בבקשה להעלות את השיר של שולי רנד "אייכה"?
תודה רבה
חיובי כתב:ראש טוב אולי אתה עוזר לי?
חיובי כתב:המייל שלי מסתיים 5050
גימל
השליח הנודד כתב:לאחר תקופת יובש רצינית, אני משתף בסרט נחמד בשם "סוס מלחמה"
סוס מלחמה הוא סרט בריטי-אמריקאי של אולפני האנימציה דרימוורקס בבימויו של סטיבן שפילברג משנת 2011. הסרט הוא עיבוד למחזה של מייקל מורפורגו, אשר מבוסס על ספר הילדים שלו "סוס מלחמה" שפורסם בבריטניה בשנת 1982. יצא לאקרנים בישראל ב-12 בינואר 2012. כיוון שהסרט מסווג לצפייה לכל המשפחה, הוא אינו מכיל מראות קשים לצפייה, למרות שעיקר עיסוקו במלחמה.
הסרט נסוב אודות החברות בין צעיר בריטי בשם אלברט (ג'רמי אירווין) לבין הסוס שלו ג'ואי. הקשר ביניהם נקטע כאשר ג'ואי נמכר לצבא כדי להוביל מערכות נשק במלחמת העולם הראשונה. למרות שאלברט צעיר מכדי להתגייס לצבא, הוא מחליט לנסוע לצרפת ולהתגייס כדי להציל את הסוס.
הסרט, שהיה מועמד לשישה פרסי אוסקר בשנת 2012, הוא מעין מחווה לשמונה מיליון סוסים שנהרגו במהלך מלחמת העולם הראשונה. הוא צולם בבריטניה, עם תקציב של 66 מיליון דולר.
*צפייה מהנה ומועילה*
המגיה כתב:**************************************
המשך הסידרה
כלי מלחמה ממלחמת העולם השניה ועד היום - נגמשים
שותף
001 כתב:השליח הנודד כתב:לאחר תקופת יובש רצינית, אני משתף בסרט נחמד בשם "סוס מלחמה"
*צפייה מהנה ומועילה*
איך אני יכול לקבל את הסרט
ירד רק הפרומו של הסרט 3 דקות.השליח הנודד כתב:לאחר תקופת יובש רצינית, אני משתף בסרט נחמד בשם "סוס מלחמה"
*צפייה מהנה ומועילה*
ראש טוב כתב:אני מטפל בזה.
מה בדיק לא הגיע?
בן ארי כתב:משולש כתב:אלףבית כתב:נרשמתי לדרופבוקס מה אני צריך לעשות כעת???
אתה נרשמת לדרופבוקס כבר? אם כן, אתה אמור להיכנס לבד לרשימה.
ההרשה מכאן:
http://db.tt/rmESHj7f
היום ירד לי הכל.אלעזר כתב:מעניין מאוד כי לי ירד כל הסרט באורך של כשעתיים וחצי
חיובי כתב:ראש טוב כתב:אני מטפל בזה.
מה בדיק לא הגיע?
כלי מלחמה ממלחמת העולם עד היום כל הסרטים שהוא משתף
משולש כתב:צריך לומר: "כאשר שמענו כן עוד נחזה".
המגיה כתב:אצלי רשום שתי קבוצות בלבד
התיקיה של לדעת לא רשומה כמשותפת
zbz כתב:אתרום גם אני את חלקי למאמץ ההחייאה של האשכול...
שרון והאינתיפאדה
השנה 2002 למספרם. האינתיפאדה השנייה בעיצומה. נהרות של דם ודמע שוטפים את חוצות ישראל ועל כס ראש הממשלה מתיישב בסערה אריאל שרון - גנרל עטור תהילה, מצביא דגול, ושועל קרבות וותיק שמתחיל בתנופה סדרת פעולות מוצלחות למיגור הטרור המשתולל ששיאם במבצע "חומת מגן" שבסיומו בס"ד שקטה הארץ.
בסרט זה מספרים אנשי הסגל הצבאי והמדיני דאז על החיים בקרבת סביבת העבודה של האיש שגם בלשכת ראש הממשלה המשיך לראות את כל העולם מבעד לכוונת הרובה.
בינתיים קבלו את החלק הראשון:
https://www.dropbox.com/s/rqm8e4oyonehh ... 94%201.flv
ראש טוב כתב:אברומי, מילה אחת- תודה.
שפסלע כתב:zbz כתב:אתרום גם אני את חלקי למאמץ ההחייאה של האשכול...
שרון והאינתיפאדה
השנה 2002 למספרם. האינתיפאדה השנייה בעיצומה. נהרות של דם ודמע שוטפים את חוצות ישראל ועל כס ראש הממשלה מתיישב בסערה אריאל שרון - גנרל עטור תהילה, מצביא דגול, ושועל קרבות וותיק שמתחיל בתנופה סדרת פעולות מוצלחות למיגור הטרור המשתולל ששיאם במבצע "חומת מגן" שבסיומו בס"ד שקטה הארץ.
בסרט זה מספרים אנשי הסגל הצבאי והמדיני דאז על החיים בקרבת סביבת העבודה של האיש שגם בלשכת ראש הממשלה המשיך לראות את כל העולם מבעד לכוונת הרובה.
בינתיים קבלו את החלק הראשון:
https://www.dropbox.com/s/rqm8e4oyonehh ... 94%201.flv
תודה רבה על החלק הראשון
מתי נקבל בבקשה את החלק השני?
ראש טוב כתב:אברומי, מילה אחת- תודה.
משולש כתב:001 כתב:השליח הנודד כתב:לאחר תקופת יובש רצינית, אני משתף בסרט נחמד בשם "סוס מלחמה"
*צפייה מהנה ומועילה*
איך אני יכול לקבל את הסרט
על ידי הצטרפות לקבוצת השיתוף. לחץ על הקישור בחתימתו של הניק: ZBZ
משתמשים הגולשים בפורום זה: אני פה, המוזיקאי, משולש, משיב. ו־98 אורחים