המשוטט כתב:מי מחברינו מעלה את הדיסק נפלאים החדש של בעלזא?
יוסי200 כתב:המשוטט כתב:מי מחברינו מעלה את הדיסק נפלאים החדש של בעלזא?
אז מי מעלה ?
RUSHL כתב:יוסי200 כתב:המשוטט כתב:מי מחברינו מעלה את הדיסק נפלאים החדש של בעלזא?
אז מי מעלה ?
באתרים אין את זה.
RUSHL כתב:יוסי200 כתב:המשוטט כתב:מי מחברינו מעלה את הדיסק נפלאים החדש של בעלזא?
אז מי מעלה ?
באתרים אין את זה.
יוסי200 כתב:RUSHL כתב:יוסי200 כתב:המשוטט כתב:מי מחברינו מעלה את הדיסק נפלאים החדש של בעלזא?
אז מי מעלה ?
באתרים אין את זה.
'טופל באישי בע"ה'
תודה רבה רבה
יוסי200 כתב:המשוטט כתב:מי מחברינו מעלה את הדיסק נפלאים החדש של בעלזא?
אז מי מעלה ?
zeevi כתב:יוסי200 כתב:המשוטט כתב:מי מחברינו מעלה את הדיסק נפלאים החדש של בעלזא?
אז מי מעלה ?
ג"א מצטרף לבקשה.
כמו"כ את הדיסק "צעקה".
בתודה מראש.
יוסי200 כתב:zeevi כתב:יוסי200 כתב:המשוטט כתב:מי מחברינו מעלה את הדיסק נפלאים החדש של בעלזא?
אז מי מעלה ?
ג"א מצטרף לבקשה.
כמו"כ את הדיסק "צעקה".
בתודה מראש.
טופל בפרטי בע"ה
קרדיט מוזיקה מכל הלב
אבי יואלי כתב:אפשר בבקשה גם את הדיסק נפלאים???
תודה מראש
אבי יואלי כתב:ברוכים הנמצאים, נהנה מהפורום חודשים ושנים, ללא כתיבה.
לכבוד ולעונג לי להיות כאן
תודה מראש
יוסי200 כתב:אבי יואלי כתב:אפשר בבקשה גם את הדיסק נפלאים???
תודה מראש
ברוך הבא
שלחתי לך.
זאבי כתב:יוסי200 כתב:אבי יואלי כתב:אפשר בבקשה גם את הדיסק נפלאים???
תודה מראש
ברוך הבא
שלחתי לך.
ומה איתי? שלח גם בבקשה!
בתודה מראש
תודה מראש
אליקו כתב:היי לכולם
חזרתי לכאן אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי.
גם אני רוצה את כל החדשים! אפשר באישי?
תודה רבה
שוע כתב:למי יש קליפים לצפיה של ילד הפלא איצי רוזנברגר "שמע ישראל" "הדרן". תודה מראש!
מתכנת web כתב:[attachment=0]folder.jpg[]מרדכי בן דוד – צעקה[/u][/b][/size][/url]
[color=#FF0000]הקישור נמחק על ידי ההנהלה. מלבד אי היושר בפרסום דיסק שהושקעו בו עשרות / מאות אלפי דולרים הגורם נזק עצום לזמר - בפרט בזמר פופולרי כל כך, יש כאן איום ישיר בתביעה כלפי הנהלת האתר.[/color]
yehuda כתב:כבר הוסבר שיש חשש תביעה כלפי הנהלת האתר אם יועלה הדיסק לאתר.
TPMH כתב:yehuda כתב:כבר הוסבר שיש חשש תביעה כלפי הנהלת האתר אם יועלה הדיסק לאתר.
ותביעה משמים על גזל (כפי דעת רוב הפוסקים) ואי אנושיות, מזה אנשים לא חוששים.?, אתמהה!![]()
אני לא רוצה להיכנס לדיון אם מותר או אסור, אבל ודאי ובוודאי, אנושיות אין כאן בכל מי שמוריד דיסקים חדשים שכמעט ועדיין לא נמכרו בשוק, ולכל הפחות כדי לכסות את ההשקעה של המפיק.
מורה כתב:TPMH כתב:yehuda כתב:כבר הוסבר שיש חשש תביעה כלפי הנהלת האתר אם יועלה הדיסק לאתר.
ותביעה משמים על גזל (כפי דעת רוב הפוסקים) ואי אנושיות, מזה אנשים לא חוששים.?, אתמהה!![]()
אני לא רוצה להיכנס לדיון אם מותר או אסור, אבל ודאי ובוודאי, אנושיות אין כאן בכל מי שמוריד דיסקים חדשים שכמעט ועדיין לא נמכרו בשוק, ולכל הפחות כדי לכסות את ההשקעה של המפיק.
צודק במאה אחוז....
אז השאלה שלי איפה הייתם עד עכשיו? למשולם גרינברגר מיכאל ויונתן וכו' אסור לעשות פרנסה??
רק אם יש תביעה על האתר אז נזכרים שיש בעיה עם אנושיות....
אבי123 כתב:יוסי200 אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי אז אשמח אם תשלח לי קישור ליונתן רזאל החדש תודה
יוסי200 כתב:אבי123 כתב:יוסי200 אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי אז אשמח אם תשלח לי קישור ליונתן רזאל החדש תודה
אין לי את זה מצטער ...
אז אני מפנה את הודעתך הלאה, אולי א' הצדיקים יעלה לך כאן או באישי ...
לילה טוב (וברוך הבא).
המקומי כתב:אם אפשר את האלבום של מלכות מיטב ניגוני בעלזא באישי?
תודה
יוסי200 כתב:יענקי1 כתב:מי שולח לי גם החדש של בעלז ?
בשמחה
א פשוטער יוד כתב:מי הילד הפלא ששר בדיסק החדש של בעלזא?
גאליציינער כתב:א פשוטער יוד כתב:מי הילד הפלא ששר בדיסק החדש של בעלזא?
כמעט לכל שיר יש מישהו אחר...
א פשוטער יוד כתב:כפי שהבטחתי אני מעלה כאן קליפ של ארי רייך ואייזיק האניג
https://drive.google.com/file/d/0B-mvZ4 ... sp=sharing
החלבן כתב:מזמן לא התחברתי גם אני מבקש בבקשה את הדיסקים החדשים באישי בעיקר אלו מבעלזא
תודה רבה
יוסי200 כתב:האלבום החדש של ר' יואל ראטה ' טאנץ מיט אמונה' (ביידיש).
בבקשה
https://drive.google.com/drive/mobile/f ... irection=a
יוסי200 כתב:המקומי כתב:אם אפשר את האלבום של מלכות מיטב ניגוני בעלזא באישי?
תודה
בשמחה
ואלף כתב:יש את הדיסקים של יונתן ואהרן רזאל???
החלבן כתב:מזמן לא התחברתי גם אני מבקש בבקשה את הדיסקים החדשים באישי בעיקר אלו מבעלזא
תודה רבה
2017 כתב:מי מוריד הרעיון עם מב"ד בקול חי
http://www.93fm.co.il/radio/broadcast/405640/
http://www.93fm.co.il/radio/broadcast/405648/
http://www.93fm.co.il/radio/broadcast/405656/
אבי123 כתב:מורה לא צריך על כל בקשה של אלבום לכתוב מה הם שונים?...סה''כ נראה שמ.ב.ד. איים על ידי מקורביו בתביעה ...בכלל לפי דעתי אם רוצים שהנוער של היום ישמע יותר מוזיקה חסידית וטהורה צריך לפתוח ולתת את הכל נגיש באינטרנט ולא שירעו בשדות זרים בשמיעת שירים שאין רוח חכמים נוחה מהם...
ומכאן בקשה למנהלי האתר שכל האלבומים שיש באפשרותם להעלות שיעלו...תודה רבה!
חבצלת השרון כתב:שבוע טוב לכולם!
אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לשלוח לי בפרטי את הדיסק החדש של אהרון רזאל "עד אמצא מקום".
יאיר כתב:החלבן כתב:מזמן לא התחברתי גם אני מבקש בבקשה את הדיסקים החדשים באישי בעיקר אלו מבעלזא
תודה רבה
מזמן לא התחברת?? אתמול רק נרשמת בניק הזה...
יוסי200 כתב:יאיר כתב:החלבן כתב:מזמן לא התחברתי גם אני מבקש בבקשה את הדיסקים החדשים באישי בעיקר אלו מבעלזא
תודה רבה
הוא התכוון 'התחברתי לא מזמן'
eimrey baruch כתב:יוסי200 כתב:יאיר כתב:החלבן כתב:מזמן לא התחברתי גם אני מבקש בבקשה את הדיסקים החדשים באישי בעיקר אלו מבעלזא
תודה רבה
הוא התכוון 'התחברתי לא מזמן'
תוכל לשלוח לי את האלבום בבקשה?
אבי123 כתב:יוסי200 תוכל לשלוח לי גם את הדיסקים החדשים בפרטי?
normal כתב:נראה לי שאדון טראמפ מספיק אמיד כדי לקנות לבד ולא להעתיק...
טראמפ כתב:normal כתב:נראה לי שאדון טראמפ מספיק אמיד כדי לקנות לבד ולא להעתיק...
חבל לקנות כשיש לי היתר מדומ"ץ שלי להעתיק.....
אבי יואלי כתב:האם יש למישהו לשלוח את הקליפ אבא נשאר אבא בביצוע הבעל מנגן הרב וינטרוב? בגמבו או בדרייב
TPMH כתב:טראמפ כתב:normal כתב:נראה לי שאדון טראמפ מספיק אמיד כדי לקנות לבד ולא להעתיק...
גם כשאוסר עלך דברים, אתה תשמח ותמהר לעשותם?
איזה היתר, ואיזה בטיח?
מורה כתב:אבי123 כתב:מורה לא צריך על כל בקשה של אלבום לכתוב מה הם שונים?...סה''כ נראה שמ.ב.ד. איים על ידי מקורביו בתביעה ...בכלל לפי דעתי אם רוצים שהנוער של היום ישמע יותר מוזיקה חסידית וטהורה צריך לפתוח ולתת את הכל נגיש באינטרנט ולא שירעו בשדות זרים בשמיעת שירים שאין רוח חכמים נוחה מהם...
ומכאן בקשה למנהלי האתר שכל האלבומים שיש באפשרותם להעלות שיעלו...תודה רבה!
אל תהיה כזה חכם! היה דיון על זה באשכול אחר וראינו שזה נגד ההלכה ופה אנחנו רק עושים מה שמותר ע"פ ההלכה!
זה פורום חרדי!
מרגיז אותי בכל פעם מחדש!! מה לעשות??
ומה שאתה כותב זה בכלל לא צודק, עוד מעט תכתוב שנלך כולנו לקחת כובעים בחינם מכיון שיש לדאבוננו הרבה שהולכים בלי כובע...
איפה ראית שמותר לגנוב אם יש בעיות נוער???
טראמפ כתב:normal כתב:נראה לי שאדון טראמפ מספיק אמיד כדי לקנות לבד ולא להעתיק...
אחד ויחיד כתב:החתן שלו
מורה כתב:צדיקים, אני צריך דחוף את השיר של ר' משה גולדמאן ז"ל באידיש "א נשמה לויטער און ריין"
מישהו יכול לעזור לי?
תודה רבה.
zeevi כתב:מורה כתב:צדיקים, אני צריך דחוף את השיר של ר' משה גולדמאן ז"ל באידיש "א נשמה לויטער און ריין"
מישהו יכול לעזור לי?
תודה רבה.
בבקשה
https://jumbomail.me/j/7BRHoqC2SESxtDo
מורה כתב:יש שיר ישן מהרב יו"ט ערליך באידיש, אני לא יודע על איזה קלטת עם מילים כאלה "איצל פיצל ליג נאך ליג". משהו כזה...
מישהו יכול להעלות לפה בבקשה?
תודה רבה.
טראמפ כתב:TPMH כתב:טראמפ כתב:normal כתב:נראה לי שאדון טראמפ מספיק אמיד כדי לקנות לבד ולא להעתיק...
איזה היתר, ואיזה בטיח?
נכון, כשיאסור עלי דברים אני ישמח שלא לעשותן, אבל דברים שאין בכלל איסור בזה לדעתו למה לא לקבלו?!
מורה כתב:מורה כתב:יש שיר ישן מהרב יו"ט ערליך באידיש, אני לא יודע על איזה קלטת עם מילים כאלה "איצל פיצל ליג נאך ליג". משהו כזה...
תודה רבה.
האם מישהו יודע על מה אני מדבר?
עובדיה כתב:מורה כתב:מורה כתב:יש שיר ישן מהרב יו"ט ערליך באידיש, אני לא יודע על איזה קלטת עם מילים כאלה "איצל פיצל ליג נאך ליג". משהו כזה...
תודה רבה.
האם מישהו יודע על מה אני מדבר?
בבקשה ובשמחה רבה
מקלטת "שמע בני"
(מתחיל בדקה 12:15)
https://jumbomail.me/j/vfGzzILbDkaiGNg
normal כתב:טראמפ כתב:TPMH כתב:טראמפ כתב:normal כתב:נראה לי שאדון טראמפ מספיק אמיד כדי לקנות לבד ולא להעתיק...
איזה היתר, ואיזה בטיח?
נכון, כשיאסור עלי דברים אני ישמח שלא לעשותן, אבל דברים שאין בכלל איסור בזה לדעתו למה לא לקבלו?!
לא להאמין לאיזה מצב הגיעו אנשים, אין שום מצפון ואין שום צד, פשוט חרפה שכאלו אנשים נקראים חרדים.
אבי123 כתב:מישו יכול להביא את השיר של מ.ב.ד כבשה אחת להורדה כסינגל?תודה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אני פה, חרדים לשלום, יוסי200, משולש, מתלמידיו של אהרון ו־113 אורחים