עטרת תפארת כתב:אני יותר מתחבר לדרך הפעילות של יד לאחים.
יצחק הספרן כתב:עטרת תפארת כתב:אני יותר מתחבר לדרך הפעילות של יד לאחים.
קודם כל יד לאחים משתפת איתו פעולה ובהרבה מקרים יד לאחים נעזרת בו,
בשביל לטפל בבעיות שונות יש דרכים שונות ולעיתים צריך גם את דרכי הפעולה שלו.
משולש כתב:גופשטיין נראה שפועל בעיקר ממניעים לאומניים. ומסתבר שזה יבוא לידי ביטוי במקרים מסויימים כאלה ואחרים.
יד לאחים זה פחות לאומני יותר בגלל התורה
חסיד ליובאוויטש כתב:יצחק הספרן כתב:עטרת תפארת כתב:אני יותר מתחבר לדרך הפעילות של יד לאחים.
קודם כל יד לאחים משתפת איתו פעולה ובהרבה מקרים יד לאחים נעזרת בו,
בשביל לטפל בבעיות שונות יש דרכים שונות ולעיתים צריך גם את דרכי הפעולה שלו.
לא נראה לי... מאיפה שמעת את זה?
עוד דוגמא לעובדה שמאוד קל להיות קיצוני על חשבון אחרים.
משולש כתב:הסיפור האמיתי עם לבישת המדים והשהייה בבידוד של עריק 'הפלג'- השקר של הוועדה להצלת הגיוס
למרות הודעת 'הפלג', לפיה "כבר ביום הראשון לשהותו בכלא הצבאי, הצהיר על סירובו ללבוש מדים, והוא הועבר לאגף המבודד בכלא", מהקלטה שהגיעה לידי 'בחדרי חרדים' ושנחשפת כאן לראשונה, נשמע העצור בורדיאנסקי מספר על סדר יומו בכלא הצבאי, באגף רגיל ולא מבודד.
יצויין, כי למרות שהגר"ש אוירבך זצ"ל עודד בעבר את תלמידיו העצורים לשהות באגף המבודד, הוא הדגיש כי מי שהדבר קשה עבורו יכול להימנע מכך. "זה לא עיקר המלחמה" התבטא.
באגף בידוד בכלא צבאי, נשללת בין היתר זכות לשוחח בטלפון ועוד. ההקלטה של בורדיאנסקי, נעשתה מטלפון ציבורי בכלא למערכת וואטסאפון קולי של חבריו. כך, שהוא אינו נמצא בתא הפרדה - אגף בידוד.
"שלום וברכה כל חברי היקרים, חברי השיעור. מדבר מאיר, כלא 4, פלוגה ג' 3. אני מתגעגע לכולם. הכל בסדר ברוך השם" הוא פתח בשיחה. כאן הוא עובר לתאר את סדר היום בכלא. "קמים בשעה 5:20 בבוקר, יש מסדר בוקר, תפילה וארוחת בוקר. יוצא שאני חוזר לתא שלי, התא החיצוני זה נקרא, באיזור השעה 8:30-9:00 בבוקר. מאז ועד לשעה 20:30-21:00 בערב, ב-12 שעות האלה, בעיקרון יש את כל הטלפונים הצבוריים שנמצאים בתא החיצוני" באמצעותם ניתן לצלצל אליו והוא יכול גם כן לצלצל.
לסיום, הוא אמר, כי "מי שרוצה לשלוח מכתבים, יכול לשלוח לפקס של הכלא". הוא הוסיף בזהירות "כמובן לא לכתוב דברים יותר מידי זה.. כי הכלא רואים את זה לפני שמביאים לי את זה. אבל מה יכול להיות.. אפשר לכתוב ארמית, מי שרוצה שלא יבינו".
כפי שההקלטה מעידה ובניגוד להודעת 'הפלג', במענה לפניית 'בחדרי חרדים' נמסר מדובר צה"ל כי בורדיאנסקי "כבר בקליטתו הסכים ללבוש מדים", וכי "לא נרשמו אירועים חריגים ועל כן אינו שוהה בתא בידוד".
ברי עדיף כתב:לא ידעתי שעלה זית הוא הרב משולש. אז אני מודה לך גם בתור עלה זית על תרומותיך לאשכול הבדיחות. על זה ודאי יהיה לך גן עדן.
ברי עדיף כתב:כל הכתבות המצוטטות מאתר בח"ח הם זבל של שקרים, לפעמים זדוניים ומרושעים
אל תאמינו למילה שמעתיקים משם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אני פה, הכתב התורני, המוזיקאי, כבוד הרב, ליטאי, מצפה לישועת השם ו־83 אורחים