אני פה כתב:האדמור מויזניץ מונסי התבטא בחודש האחרון מספר פעמים שאם קלינטון עולה צריך לעזוב את אמריקה.
ולאן?
אני פה כתב:האדמור מויזניץ מונסי התבטא בחודש האחרון מספר פעמים שאם קלינטון עולה צריך לעזוב את אמריקה.
אחד כתב:גאליציינער כתב:ניסן גוק כתב:מערכת 'נייעס מייל' בשיתוף 'הסקופים' מגישים מקבץ של עיתונאים ואישי ציבור שמהמרים מי ינצח בעוד יומיים בבחירות בארה"ב.
יעקב ריבלין: קלינטון. יקי אדמקר: קלינטון. חיים כהן: טראמפ. ישעיהו ויין: קלינטון. משה טייטלבוים: טרמאפ.
משה ויסברג: טראמפ. שניאור רוזן: קלינטון. דוד חכם: טראמפ. משה גלסנר: קלינטון. שרי רוט: קלינטון. יוחאי דנינו: קלינטון.
איתי גדסי: טראמפ. ארי קלמן: טראמפ. ישראל כהן: קלינטון. בועז גולן: טראמפ. בנצי לייזרוביץ: טראמפ. אברימי צמח: טראמפ.
עקיבא וייס: קלינטון. יעקב רייניץ: קלינטון. ביתאן: קלינטון. צביקה גרוניך: טראמפ. פנחס טננבוים: קלינטון. שלמה קוק: קלינטון.
מנחם טוקר: קלינטון. אסתי פלד: טראמפ. ישי כהן: קלינטון. שיעלה וינברגר: טראמפ. אליהו אליוביץ: קלינטון. אריה יואלי: קלינטון.
מוישי ביכלר: קלינטון. ארי גלהר: טראמפ. יעקב אמסלם: קלינטון. נחום בנדיקט: קלינטון. ישראל אוחיון: קלינטון. עמירם בן לולו: טראמפ. אברימי קרויזר: קלינטון.
ישורון תורג'מן: קלינטון. אשר מדינה: טראמפ. שלהבת חסדיאל: קלינטון. אהרן רבינוביץ: קלינטון. דוד דמן: קלינטון. גואל ועקנין: קלינטון. אסף פוזיילוב: קלינטון.
אבי יוספי: טראמפ. אבי גרינצייג: טראמפ. אברהם רוזנשטיין: קלינטון. יצחק קקון: טראמפ. אהרן קליגר: קלינטון. שי וייספיש: טראמפ. דודי שוומנפלד. טראמפ.
יענקי קצבורג: קלינטון. אברהם דב גרינבוים: הצבעתי קלינטון. דב פוברסקי: טראמפ. ינון פלח: קלינטון. חנני בלייך: קלינטון. אלי פולק: טראמפ. אהרון ברוך ליבוביץ. קלינטון.
כמה קלינטון וכמה טראמפ בסה"כ ?
יענקי קצבורג אצל טוקר ב'קול חי' על הסקר של 'נייעס מייל' בשיתוף 'הסקופים' : מתוצאות הסקר בקרב מובילי דעת קהל ועיתונאים בציבור החרדי, 30 סבורים שקלינטון תנצח ו-20 סבורים שדווקא טראמפ ייבחר לנשיא.
אני פה כתב:תחזית חדשה: קלינטון מנצחת עם קולותיהם של 352 אלקטורים ● העיתון "לוס אנג'לס טיימס" מנבא כי המועמדת הדמוקרטית תשיג את הרוב הדרוש לניצחון, בעוד טראמפ יזכה רק לקולות 186 אלקטורים
אבן הפינה כתב:"הממלך מלכים ולו המלוכה" בגימטריה 423
"דונלד טראמפ" בגימטריה 424 עם הכולל 1 שהוא נגד השי"ת המנהיג עולמו
לוי כתב:אבן הפינה כתב:"הממלך מלכים ולו המלוכה" בגימטריה 423
"דונלד טראמפ" בגימטריה 424 עם הכולל 1 שהוא נגד השי"ת המנהיג עולמו
כבר כתבת את הבדיחה:
viewtopic.php?p=316920#p316920
אני פה כתב:אני פה כתב:אני חוזר על הודעתי מלפני כמה ימים, תרשמו לפניכם: טראמפ לוקח.
אמרתי לכם
עטרת תפארת כתב:אני פה כתב:אני פה כתב:אני חוזר על הודעתי מלפני כמה ימים, תרשמו לפניכם: טראמפ לוקח.
אמרתי לכם
עכשיו תגלה לנו על סמך מה קבעת זאת?
עטרת תפארת כתב:תגידו, הבעיה לאחרונה הוא של הסוקרים, או שהאנשים פשוט משקרים לסוקרים?...
אבן הפינה כתב:למה זה בדיחה ?
אבן הפינה כתב:אבן הפינה כתב:למה זה בדיחה ?
חכה עוד יומיים ותבחן
אבן הפינה כתב:לוי כתב:אבן הפינה כתב:למה זה בדיחה ?
חכה עוד יומיים ותבחן
מה קורה עם הבדיחות שלי ???????
גאליציינער כתב:עטרת תפארת כתב:אני פה כתב:אני פה כתב:אני חוזר על הודעתי מלפני כמה ימים, תרשמו לפניכם: טראמפ לוקח.
אמרתי לכם
את זה גם הוא לא יודע...
גם טראמפ לא ידע שהוא ינצח במספר אלקטורים כ"כ גדול..
מי מילל ומי פילל..
ובכל זאת [וי"א שדווקא כעת]: ברוך אתה ה אלוקינו מלך העולם שלא עשני גוי !!!
שימי התימני כתב:גאליציינער כתב:עטרת תפארת כתב:אני פה כתב:אני פה כתב:אני חוזר על הודעתי מלפני כמה ימים, תרשמו לפניכם: טראמפ לוקח.
אמרתי לכם
את זה גם הוא לא יודע...
גם טראמפ לא ידע שהוא ינצח במספר אלקטורים כ"כ גדול..
מי מילל ומי פילל..
ובכל זאת [וי"א שדווקא כעת]: ברוך אתה ה אלוקינו מלך העולם שלא עשני גוי !!!
בוש: שלא עשני גוי
אובמה: שלא עשני עבד
קלינטון: שלא עשני אשה
טראמפ: הנותן לשכוי בינה
![]()
![]()
שפיץ כתב:https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=66504F532F537032663748464B3342347436653838673D3D
קריא כתב:אמנם יש כאן כמה שחזו להצלחתו ומצטרפים למקובלים, כדאי לכם להיחשף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: חכם מכל אדם, טוב ומטיב, שוע ו־88 אורחים