מנהל: בכל מכל כל
ועד כתב:תוכל לשלוח לי בבקשה קישורים לזה? אני לא מבין מילה במה שאתה כותב.
משה חיים כתב:צריך להוריד תוכנה שמדמה אנדרואיד ולהתקין אותה על המחשב ואח''כ לפעול לפי ההוראות יש 2 תוכנות לכך 1 בלוסטקס 2 NOX
אחד שחושב שיודע כתב:משה חיים כתב:צריך להוריד תוכנה שמדמה אנדרואיד ולהתקין אותה על המחשב ואח''כ לפעול לפי ההוראות יש 2 תוכנות לכך 1 בלוסטקס 2 NOX
לא מכיר את מה שאתה כתבת.
אבל בעיקרון יש לואטסאפ תוכנה למחשב, תמצא אותה באתר שלהם, רק מה שחייבים ואטסאפ פעיל באנדרואיד, בלי זה הוא לא יעבוד על המחשב, (וא"א לכבות את האנדרואיד, הוא חייב להיות דלוק ומחובר לאינטרנט באותו זמן שנמצאים על התוכנה במחשב)
משה חיים כתב:אחד שחושב שיודע כתב:משה חיים כתב:צריך להוריד תוכנה שמדמה אנדרואיד ולהתקין אותה על המחשב ואח''כ לפעול לפי ההוראות יש 2 תוכנות לכך 1 בלוסטקס 2 NOX
לא מכיר את מה שאתה כתבת.
אבל בעיקרון יש לואטסאפ תוכנה למחשב, תמצא אותה באתר שלהם, רק מה שחייבים ואטסאפ פעיל באנדרואיד, בלי זה הוא לא יעבוד על המחשב, (וא"א לכבות את האנדרואיד, הוא חייב להיות דלוק ומחובר לאינטרנט באותו זמן שנמצאים על התוכנה במחשב)
זה מה שאתה כותב למי שיש כבר פלאפון ורוצה אותו גם על המחשב אז הוא מסנכרן אותו עם המחשב ואז זה חייב להיות דלוק כל הזמן אבל מה שאני כתבתי זה 2 תוכנות על המחשב ממש בלי שום פלאפון והתוכנה מדמה כבר את האנדרואיד והכל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים