מלא = איכותי?

בפורום מקצועי זה תוכלו לשאול כל שאלה בתחום בריאות הגוף, רפואה, רפואה טבעית ותרופות. ד"ר יעל טוקצ'ינסקי מומחית לרפואה משלימה, תענה על שאלותיכם. ייעוץ בפורום בשום אופן אינו מחליף בדיקה/ייעוץ/טיפול מקצועי. פרופיל מלא

מנהל: יעל טוקצ'ינסקי

מלא = איכותי?

הודעה שלא נקראהעל ידי ררבב » 03 ספטמבר 2014, 11:30

איך אפשר לוודא איכות של מוצרים שנחשבים "מלאים" (קמח מלא, סוכר חום וכד')?
אפיתי מסוגים שונים של קמח מלא, לדוגמא, את אותו מתכון, והיה הבדל גדול בתוצאה. תמיד לטובת קמח מסויים. אני חוששת אולי הוא לא קמח מלא אמיתי.
איך אפשר לבדוק זאת?
ררבב
 
הודעות: 5618
הצטרף: 07 נובמבר 2012, 11:22
{ TOPIC_AUTHOR }
{ THANKS }: { THANKS_TIME }
{ THANKED }: ב

Re: מלא = איכותי?

הודעה שלא נקראהעל ידי יעל טוקצ'ינסקי » 03 ספטמבר 2014, 13:49

ררבב כתב:איך אפשר לוודא איכות של מוצרים שנחשבים "מלאים" (קמח מלא, סוכר חום וכד')?
אפיתי מסוגים שונים של קמח מלא, לדוגמא, את אותו מתכון, והיה הבדל גדול בתוצאה. תמיד לטובת קמח מסויים. אני חוששת אולי הוא לא קמח מלא אמיתי.
איך אפשר לבדוק זאת?



לא יודעת להגיד לך משהו ספציפי. ניסיון שלך, ניסיון של אחרים, רשימת הרכיבים על גבי תווית האריזה. חוק מחייב את היצרן למנות את כל הרכיבים על גבי האריזה. זהו עזר גדול מאד בהבנת איכות המוצר.

אגב, רעיון "בריא" - זה לא טעם זה רעיון פסול. לא יודעת מה מקורו, אבל תחשבי על כל אותם דברים בריאים וטעימים שאת אוהבת: אולי שוקולד? אולי אבטיח? אולי בננה? אולי תפוח? אולי...
האמת היא, שהבריא הוא גם הטעים. יכול להיות שדוקא אותו סוג שאהבת הוא הבריא מכולם...
ד"ר יעל טוקצ'ינסקי (PhD - ד"ר לנטורופתיה),
מחברת "בריאות האישה ברפואה המשלימה",
"בריאות הגבר ברפואה המשלימה"
"סיפורים מהקליניקה",
"אסטרולוגיה לכל עת"
"קל להיות בריא"
http://www.yaelclinic.co.il/
יעל טוקצ'ינסקי
 
הודעות: 1999
הצטרף: 12 אוגוסט 2013, 14:47
{ THANKS }: { THANKS_TIME }
{ THANKED }: ב


חזור אל ונשמרתם לנפשותיכם

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים