שש משזר כתב:אני לא ידעתי לשית עצות בנפשי, איך הפכפך זה שלדעתו צדיק הדור הוא האדמו"ר מגור, יכול לטעון משהו נגד החרדים בנוגע להפגנות נגד ההתנתקות.
הרי האדמו"ר צדיק הדור לא חייב ולא דיבר מזה, וכ"ש שהוא בעצמו לא השתתף באף הפגנה אחת, וא"כ לא עלינו תלונותיו כי על הצדיק הדור שלו...
ואת"ל שאר האדמורי"ם ורבנים ור"י שמשב"קיהם וגבאיהם ועסקניהם פשוט נעלו דלתותיהם בפני הדלדלי"ם, וכפי שהעלה בחכמתו הרב "החכם הדור" שלנו, מה יענה מר בנוגע לאדמור"ו צדיק דורו מגור, שכלשונו: איני זז עד עצם היום הזה בלי עצות הזהב מהקודש פנימה, וא"כ היה לו לשפוך לפניו מר שיחו לפניו, אולי יחוס על עם עני דל"י ואביון, אולי ירחם.
אע"כ צ"ל שאינו צריך סיבה מספיקה לצאת בהתקפה נגד החרדים לדבר ה', אף כשמעשי הרשע נעשים ע"י "אחיו" לדעה ואחיו לדירה, וכדרכם של כל שונאי יהדות החרדית אשר א"צ לחפש סיבה אמיתית, על מה לבסס שנאתם [יש גורסים: קנאתם] היוקדת על החרדים.
mmw כתב:ואולי יום אחד יהיה ערבי
חרדים לשלום כתב:האמת היא שאחרי שקראתי את כתב ההגנה שלו, השתנתה דעתי עליו. אני דן אותו יותר לכף זכות, ולו בשל "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו".
אגב, למרות שהוא גדל בבית חסידי גור, אין לאף אחת מאחיו או אחיותיו ילדים בשמות כמו פנחס מנחם, שמחה בונים ועל זה הדרך. זה אומר משהו?
באבא כתב:חרדים לשלום כתב:האמת היא שאחרי שקראתי את כתב ההגנה שלו, השתנתה דעתי עליו. אני דן אותו יותר לכף זכות, ולו בשל "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו".
אגב, למרות שהוא גדל בבית חסידי גור, אין לאף אחת מאחיו או אחיותיו ילדים בשמות כמו פנחס מנחם, שמחה בונים ועל זה הדרך. זה אומר משהו?
הוא לא גדל בבית של חסידי גור,
אלא סבו הי חסיד גור,
ואביו התגלצ' והיה מזרוחני'ק,
אחיו חברון בעל "הפינה של חברון" ברחוב השומר בב"'ב הינו מזרחיס'ט
אח אחד הינו חרדי ליטאי
נדמה לי שגם אחות אחת הינה ליטאית
אח אחד הינו חילוני לחלוטין
והאהרוני הוא גערער-מיזרחיס'ט-מתנחל-לובש שחורים-צבעוניים-סרוגים ועוד היד נטויה...
יצחק הספרן כתב:באבא כתב:חרדים לשלום כתב:האמת היא שאחרי שקראתי את כתב ההגנה שלו, השתנתה דעתי עליו. אני דן אותו יותר לכף זכות, ולו בשל "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו".
אלא סבו הי חסיד גור,
אח אחד הינו חרדי ליטאי
והאהרוני הוא גערער-מיזרחיס'ט-מתנחל-לובש שחורים-צבעוניים-סרוגים ועוד היד נטויה...
אני ממליץ לך להביע דעה בתחומים שאתה מבין בהם כי את משפחת גרנביץ אני מכיר קצת יותר ממך ודבריך קישקוש.!
ולא הייתי נדרש לזה לולי היית משמיץ ועוד בבטחון של ידען אז תחשוב פעמיים לפני שאתה מקשקש במקלדת.!
באבא כתב:
אלא סבו הי חסיד גור,
אח אחד הינו חרדי ליטאי
יצחק הספרן כתב:שש משזר כתב:אני לא ידעתי לשית עצות בנפשי, איך הפכפך זה שלדעתו צדיק הדור הוא האדמו"ר מגור, יכול לטעון משהו נגד החרדים בנוגע להפגנות נגד ההתנתקות.
הרי האדמו"ר צדיק הדור לא חייב ולא דיבר מזה, וכ"ש שהוא בעצמו לא השתתף באף הפגנה אחת, וא"כ לא עלינו תלונותיו כי על הצדיק הדור שלו...
ואת"ל שאר האדמורי"ם ורבנים ור"י שמשב"קיהם וגבאיהם ועסקניהם פשוט נעלו דלתותיהם בפני הדלדלי"ם, וכפי שהעלה בחכמתו הרב "החכם הדור" שלנו, מה יענה מר בנוגע לאדמור"ו צדיק דורו מגור, שכלשונו: איני זז עד עצם היום הזה בלי עצות הזהב מהקודש פנימה, וא"כ היה לו לשפוך לפניו מר שיחו לפניו, אולי יחוס על עם עני דל"י ואביון, אולי ירחם.
אע"כ צ"ל שאינו צריך סיבה מספיקה לצאת בהתקפה נגד החרדים לדבר ה', אף כשמעשי הרשע נעשים ע"י "אחיו" לדעה ואחיו לדירה, וכדרכם של כל שונאי יהדות החרדית אשר א"צ לחפש סיבה אמיתית, על מה לבסס שנאתם [יש גורסים: קנאתם] היוקדת על החרדים.
לא רק זאת אלא דווקא אלרבי מגור הוא נטפל בטענות והלו לאחר ההתנתקות נכנסו עליו כל גדולי וראשי המנחלים כעשרים במספר ושאלוהו את השאלות הקשות ביותר ולא נשארה שאלה אחת ללא תשובה והוא הוכיח להם חד משמעית מכל הספרות התורנית שהם הביאו זאת במו ידיהם על עצמם.!!!
ונתמלאו פיהם מים והם יצאו כשידיהם על ראשם בהיוכחם בצדקת דבריו.
ואם אני יודע זה ממקורות מקורבים ואמינים ביותר
חזקה על אהרון גרנות שהוא מקורב לרבי מצד אחד (לפחות לפי דבריו) ולמתנחלים מצד שני ומצד שלישי עיתונאי הוא שידע זאת לא פחות טוב ממני ואם הוא כזה רשלן שפספס מידע כזה חשוב שיעשה בדק בית אצל עצמו ואחר יבוא להתנצל על השמצותיו הפרועות.!!!
שש משזר כתב:ר' יצחק הספרן, הפתעתי אותי עם סיפור הנ"ל.
האם תוכל להביא קצת פרטים מהפגישה?
בכל אופן תודה על פיסת מידע חשובה!
יצחק הספרן כתב:באבא כתב:
אלא סבו הי חסיד גור,
אח אחד הינו חרדי ליטאי
אני ממליץ לך להביע דעה בתחומים שאתה מבין בהם כי את משפחת גרנביץ אני מכיר קצת יותר ממך ודבריך קישקוש.!
ולא הייתי נדרש לזה לולי היית משמיץ ועוד בבטחון של ידען אז תחשוב פעמיים לפני שאתה מקשקש בדבריך
[b]נכון שאתה גערער וע"כ אתה תוקף אותי בכל מקום אפשרי....
בהצלחה לך!!!!
אבל בכל אופן את משפחת גרנביץ אני מכיר כבר עשרות שנים היות והאבא גרנביץ גר ליד בית הורי עוד בילדותי
ועל השורה האחרונה בדבריך - כל הפוסל במומו פוסל....
ושוב פעם הריני לברכך בהצלחה רבה בכל מקום שאליו תפנה!!!!!![/
יצחק הספרן כתב:באבא
דבריך לא סותרים את דברי.!
אהרון סרוג עד מעל הראש
וכל כך סרוג שכשהו חזר גם את זקנו הוריד.
דבר שיכל להשאירו גם כסרוג.
וכנראה שלא הובנתי נכון אינני מדבר על ילדי אהרון אלא על אחיו ואת אחיו אני מכיר אי אלו עשרות שנים ועליהם דברי נסובו.!
ולגבי שש מושזר
מידע פנימי איני מוסר.
וגם לו הייתי מוסר זה לא היה במרחבי הפורום אלא באופן אישי.
ובאופן אישי לא יכול להתקיים כאן אפילו במסרים.
מפני שגלויים הם למנהלים.!
שש משזר כתב:יצחק הספרן הביא ידיעה מעניינת מבית מדרשו של מרן דב ליאור - אותו גאון וצדיק שהבטיח להגרנוביץ'י הזה שעולם התורה לא יפגע ע"י ברית בנט-לפיד.
ראו כאן: viewtopic.php?f=1&t=5861#p123958
חבצלת השרון כתב:ריבלין בטוויטר:
אבדה לתקשורת החרדית. אהרון גרנות כתב השטח הטוב ביותר במגזר פורש. העיתונאי שלימד את כולנו פרק בחריצות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], דודגדול, ועד, משולש, משיב., שמעון ווייס ו־113 אורחים