שקר וכזב כתב:[size=150]
אהדה? לא!
הבנה? לא!
כבוד שמים? לא!
כסף? לא!
מה כן???
YACOV כתב:אולי לא ראית את מה שאני ראיתי ושמעתי, הדברים שאני ראיתי ושמעתי היו חמורים לאין שיעור.
חוץ מזה בא תסביר למה אתה מגן עליו ואיך באמת אתה מגדיר אותו כרב, הרי הוא לא ידוע כבעל ידיעות מופלגות בתורה (אא"כ אתה יודע אחרת)
שקר וכזב כתב:שאלה אחת פשוטה:
מה הוא מנסה להשיג? ולאן הוא רוצה להגיע?
הוא הולך בכיוון שלא יהיה ממנו שום רווח
לא כבוד שמים
לא כבוד עצמי
לא כסף
לא אהדה ציבורית
לא נחת רוח למעלה במרומים
למען ה', איזה תועלת הוא חושב שתצא מכל הקשקוש הזה?
פגיעה בעולם התשובה
השפלה עצמית
לעג וקלס ציבורי
איבוד אימון טוטאלי
שנאה גוברת
יש כאן ובשפע
תועלת.... אני מחפש מחפש ולא מוצא אולי מישהו יוכל להעלות בדעתו.
אני באמת מעריך את היהודי הזה (האמת שהיום פחות, בחינה של מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך) ואני מייגע את מוחי ולא מצליח להבין, מה לך כי נזעקת???
הרכבת הקלה כתב:יתד/מירס-ניידים כשרים/שטראוס/זמרים/הרב פנגר/הרב יוסף/גרנטנר/כיכר השבת/אלעד כהן/ערוצי הזהב/ברסלב/הרב מחפוד/הרב לנדאו/שבועונים/בולטון/חב"ד/קול ברמה/פנחס ראובן/מלון כינר/ש"ס/שפע שוק/עקיבא נוביק/קול חי/בחדרי חרדים/אגד/הרב אברג'ל וכו' וכו'
רק ש"ס ??? - איך אתה מסביר את הרשימה הזאת ?
YACOV כתב:למשולש: אתה לוקח חמש מתוך הרשימה ומתרץ אותם, נשארו עוד רבים שכל אחד מהם הוא סיבה בפני עצמה.
את ההתקפות שלו נגד דרעי שמעת ? רשע מרושע הוא קורא לו ברדיו, בה בשעה שאני ואתה יודעים שהאיש בכלל לא רשע. רב שמדבר כך באותו הרגע מפסיק להחשב רב.
בלי ספק הזכויות שהיו לו נשארו, אבל אי אפשר להעריך אדם כרב מורם מעם (זה בעצם הנידון כאן) בשעה שכך הוא מתנהג.
YACOV כתב:אצל הציבור הליטאי כל מוסד הרבנות בנוי על איזה יראת כבוד מהרב והבנה שהרב דומה למלאך.
YACOV כתב: הליטאים לא יכולים להרשות לעצמם שהגר"ע יחלוק על אחד הפוסקים הליטאים וידבר עליו בזלזול, וכך יהרס כל ה'מורא רבך'. לדעתי זו הסיבה העיקרית שיתד יצאו נגדו.
איש אחד כתב:
נתקע באמצע
משולש כתב:על מה מדבר הסרטון?
משולש כתב:ברוך ה' שנתקע ושלא הורדתי.
משולש כתב:הוא מתייעץ הרבה בדעת הגדולים כידוע.
אבל הוא מעולם לא אמר שהוא מנהיג את היהדות החרדית.
משולש כתב:אתה טועה.
משולש כתב:אתה טועה, הוא מתייעץ הרבה בדעת הגדולים כידוע.
גדולי הדור אין להם את הכוח, הזמן והאפשרות להלחם בכל המחלות של הדור, ובכל זאת בנושא הזמרים הם פירסמו כמה פעמים נגד ערבי השירה, והרבה מהציבור צפצף עליהם. והרב אמנון יצחק המשיך את המאבק הזה.
הוא לא חסין טעויות כמו כל אחד אחר, אבל הוא מעולם לא אמר שהוא מנהיג את היהדות החרדית, למרות שהוא נלחם בחלק מהבעיות שלהם. וזה לא נקרא להנהיג.
שקר וכזב כתב:אם הוא רוצה לעשות את מה שש"ס עושים - אז כבר יש את ש"ס
ותינח לפני הבחירות נניח שהוא סבר שהציבור איתו ולא עם הרב עובדיה אבל כעת מה................?
הוא פשוט הולך על כל הקופה.
מוחק את כל ההישגים שלו
ואני עדין לא מבין למה???
חסידישער כתב:שרק לא יקום לנו פה שבתי צבי חדש הש"י
רשכבהג כתב:א. אם הוא היה זורם במאה אחוז לפי הראש שלכם,הייתם מכבדים אותו על כל זכויותיו, או שהייתם אומרים למרות הכל "פרענק איז פרענק"?
רשכבהג כתב:ב. תוקפים אותו על ההערכה העצמית הגבוהה שלו. הזלזלנים מכריעים אותו ברגע למגלומן. אין בעיה. אבל כמעט כל מנהיג באשר הוא יש לו תכונות שנראות כגאוה ומגלומניות, בפרט מנהיגי עדות המזרח, אבל גם האחרים, וההבחנה בין מנהיגות שזה אלמנט חיובי לבין מגלומניה שזה שיא השלילה היא מאוד דקה ועדינה, אז אולי באמת אתם שופטים אותו רק בגלל שהוא רק "בעל תשובה" ו"פרענק", והרב שלו הוא "רק" הגר"י שפירא זצ"ל,ולא האדמו"ר האישי שלכם. יחשוב נא כל אחד בחושך עם עצמו האם היה משתלח בו ככה אילו היה זה חסיד של החוג הפרטי שלו!
ג. אני מוכן לקבל שיש לו נגיעות ולא כל כוונותיו לשמים, אבל בתנאי שתודו שכל מנהיגי הזרמים השונים של הציבור החרדי [חוץ מהמנהיג האישי שלכם, כמובן, שעליו אסור לכם להרהר], גם הם נגועים רבות פה ושם. אז מה בעצם הקטע למחוק אותו כל כך בגסות?
עד כאן בינתים.
חזק חזק ונתחזק כתב:רשכבהג כתב:א. אם הוא היה זורם במאה אחוז לפי הראש שלכם,הייתם מכבדים אותו על כל זכויותיו, או שהייתם אומרים למרות הכל "פרענק איז פרענק"?
האם על הרב עובדיה יוסף אומרים ככה?
.
רשכבהג כתב:ב. תוקפים אותו על ההערכה העצמית הגבוהה שלו. הזלזלנים מכריעים אותו ברגע למגלומן. אין בעיה. אבל כמעט כל מנהיג באשר הוא יש לו תכונות שנראות כגאוה ומגלומניות, בפרט מנהיגי עדות המזרח, אבל גם האחרים, וההבחנה בין מנהיגות שזה אלמנט חיובי לבין מגלומניה שזה שיא השלילה היא מאוד דקה ועדינה, אז אולי באמת אתם שופטים אותו רק בגלל שהוא רק "בעל תשובה" ו"פרענק", והרב שלו הוא "רק" הגר"י שפירא זצ"ל,ולא האדמו"ר האישי שלכם. יחשוב נא כל אחד בחושך עם עצמו האם היה משתלח בו ככה אילו היה זה חסיד של החוג הפרטי שלו!
ג. אני מוכן לקבל שיש לו נגיעות ולא כל כוונותיו לשמים, אבל בתנאי שתודו שכל מנהיגי הזרמים השונים של הציבור החרדי [חוץ מהמנהיג האישי שלכם, כמובן, שעליו אסור לכם להרהר], גם הם נגועים רבות פה ושם. אז מה בעצם הקטע למחוק אותו כל כך בגסות?
עד כאן בינתים.
zbz כתב:רוב האדמורי"ם לא מתבוססים בעצמם ברפש ובוץ אלא משאירים את העבודה המלוכלכת לאנשי ביתם, ובוודאי שאינם משתלחים בעצמם ביריביהם בגסות רוח ובעזות מצח.
שקר וכזב כתב:עובדתית אי אפשר לומר עליו שהוא חולה כבוד והכבוד מעבירו על דעתו כי במציאות הוא רק מבזה את עצמו ולא מכבד את עצמו.
שקר וכזב כתב:אם יש לו את זה,
אז הוא היה צריך לעשות את זה
ואם הוא לא עשה את זה
אז כנראה אין לו את זה
משולש כתב:שלחתי תודה בטעות לאלעזר ועמכם הסליחה.
חיים שיש בהם כתב:לי ברור כשמש שמפלתו הגדולה של הרב אמנון באה אחרי איום המחילה, כי דברים כה בוטים וחריפים לא אמר הרב עובדיה גם לא על ליברמן שהוא שונא דת מוצהר, וכל ספרדי שהסתפק האם להצביע פז קיבל רגליים קרות.
ואפילו שלא נעים לומר זאת, להרב עובדיה אין מונופול על הציבור הספרדי.
דרך אגב, הרב עובדיה לא הקים את שס, אלא דרעי וחבריו שהעמידו אותו בראש כי חפצו לגרור קולות.
חיים יצחק כתב:משולש מה אם עוד תמונות מענינות?
אמלתראות כתב: רבש"ע! חוס ורחם על שארית עמך ישראל שיפקחו עיניהם להאמת הצועק מכל פינה ופינה!
סקאפלער כתב:אמלתראות כתב: רבש"ע! חוס ורחם על שארית עמך ישראל שיפקחו עיניהם להאמת הצועק מכל פינה ופינה!
אנ'לא יודע מה אתה מדבר
בינתיים רק השקר צועק מכל פינה ופינה
ואת האמת אנחנו צריכים לחפש בנרות יותר קשה מבדיקת חמץ
אמלתראות כתב:סקאפלער כתב:אמלתראות כתב: רבש"ע! חוס ורחם על שארית עמך ישראל שיפקחו עיניהם להאמת הצועק מכל פינה ופינה!
אנ'לא יודע מה אתה מדבר
בינתיים רק השקר צועק מכל פינה ופינה
ואת האמת אנחנו צריכים לחפש בנרות יותר קשה מבדיקת חמץ
בדיקת חמץ קשה? נראה כהר קשה [לרשעים נדמה] אבל באמת קל כנשר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: moshe chaim, אני פה, טוב ומטיב, עקיב'לה, פעמון זהב ורימון, ראש בטטה, שיינע איד, שיך, שמחת החיים ו־87 אורחים