יצחק הספרן כתב:משי זהב: "בן גוריון יהיה בגן עדן" •
יו"ר זק"א בראיון: "עוול שאין חרדים מדליקי משואות. לא הייתה כל כך הרבה תורה כאן מאז חזקיהו המלך"
לאחר שהדליק את משואת יום העצמאות בהר הרצל ב-2003, הגיע הערב (ד) יו"ר אירגון זק"א יהודה משי זהב להשתתף בטקס פתיחת חגיגות יום העצמאות והדלקת המשואות בהר הרצל בירושלים.
בראיון ל'בחדרי חרדים' אומר משי זהב: "אני משתתף כל שנה בטקס המרגש שרואים כאן קיבוץ גלויות מכל עם ישראל. אבות אבותינו היו יכולים לחלום על דבר כזה, מדינה עצמאית יהודית. במדינה מתפתחת לא רק בתחום הגשמי, אני חושב שמאז חזקיהו המלך לא היה כזה הרבה תורה בעם ישראל. בן גוריון יהיה בגן עדן בזכות התורה במדינת ישראל. לא היו לישראל ימים טובים כמו היום מאז חורבן בית שני".
יו"ר זק"א בראיון: "עוול שאין חרדים מדליקי משואות. לא הייתה כל כך הרבה תורה כאן מאז חזקיהו המלך"
לאחר שהדליק את משואת יום העצמאות בהר הרצל ב-2003, הגיע הערב (ד) יו"ר אירגון זק"א יהודה משי זהב להשתתף בטקס פתיחת חגיגות יום העצמאות והדלקת המשואות בהר הרצל בירושלים.
בראיון ל'בחדרי חרדים' אומר משי זהב: "אני משתתף כל שנה בטקס המרגש שרואים כאן קיבוץ גלויות מכל עם ישראל. אבות אבותינו היו יכולים לחלום על דבר כזה, מדינה עצמאית יהודית. במדינה מתפתחת לא רק בתחום הגשמי, אני חושב שמאז חזקיהו המלך לא היה כזה הרבה תורה בעם ישראל. בן גוריון יהיה בגן עדן בזכות התורה במדינת ישראל. לא היו לישראל ימים טובים כמו היום מאז חורבן בית שני".
שלמה קוסטליץ כתב:יצחק הספרן כתב:משי זהב: "בן גוריון יהיה בגן עדן" •
מישהו יכול להזכיר לו את ימי 'קשת' העליזים? הבנאדם היה 'יואליש קרויס' לפני 30 שנה... קמב"ץ העדה החרדית...
איפה שיש 'צומי' רואים אותו.
יצחק הספרן כתב:היורה, מונטה ליאון הנסון (59), ירה שני קליעים לעבר הברמן ג'ו לואיס שהוא אף שכנו. הכדור הראשון פגע בכלב הפיטבול שלו - שנהרג, והכדור השני פגע בבטנו של הברמן.
יאיר כתב:יצחק הספרן כתב:היורה, מונטה ליאון הנסון (59), ירה שני קליעים לעבר הברמן ג'ו לואיס שהוא אף שכנו. הכדור הראשון פגע בכלב הפיטבול שלו - שנהרג, והכדור השני פגע בבטנו של הברמן.
אני חושב שפה טמון הכלב...
מדען צמרת כתב:יאיר כתב:יצחק הספרן כתב:היורה, מונטה ליאון הנסון (59), ירה שני קליעים לעבר הברמן ג'ו לואיס שהוא אף שכנו. הכדור הראשון פגע בכלב הפיטבול שלו - שנהרג, והכדור השני פגע בבטנו של הברמן.
אני חושב שפה טמון הכלב...
למבינים - גם ההמשך נכון:
זהו עצם הענין
אבל הכלב מת מזמן
וכו'
יצחק הספרן כתב:
יאיר כתב:מכאן שכל המוסיף גורע.
שאילו היו כותבים 'התנא הראשון' בלי המילים 'מי היה', זה היה עובר...
מדען צמרת כתב:יאיר כתב:מכאן שכל המוסיף גורע.
מהזילזול הציבורי כאן,
אני מבין
שאף אחד כאן עוד לא היה בקבר של תנא קמא.
וכל שכן שלא ניסו את הסגולה הבדוקה, - הקבר של תנא דמסייע.
פעמון זהב ורימון כתב:שוין. אני לפני האוכל והוצאת לי את התיאבון. שכוייח.
מדען צמרת כתב:יאיר כתב:מכאן שכל המוסיף גורע.
מהזילזול הציבורי כאן,
אני מבין
שש משזר כתב:מדען צמרת כתב:יאיר כתב:מכאן שכל המוסיף גורע.
מהזילזול הציבורי כאן,
אני מבין
אני כבר עושה שנים רבות מנין ת"ח שאומרים תפילת ה'אמר מר' אצל ציון המצוינת של ה'תנא קמא'. בעד תשלום מינימלי של מספר שקלים שעולים למספר גימטריה של 'תנא-קמא-דלא-נודע-למי'. כפול ח"י פעמים.
מדען צמרת כתב:הרבה תודות על הידיעות המרתקות שמביא יצחק הספרן המבריק.
יצחק הספרן כתב:צפו: אישה מוליכה גבר על ארבע כשהוא קשור ברצועת כלב
מדען צמרת כתב:יצחק הספרן כתב:צפו: אישה מוליכה גבר על ארבע כשהוא קשור ברצועת כלב
זה נורא פשוט.
בעל מאולף יש במשפחות הכי טובות.
כאן פשוט זו אשה טובה שגם הוציאה אותו לטיול.
מה ההתרגשות???
מדען צמרת כתב:יצחק הספרן כתב:צפו: אישה מוליכה גבר על ארבע כשהוא קשור ברצועת כלב
זה נורא פשוט.
בעל מאולף יש במשפחות הכי טובות.
כאן פשוט זו אשה טובה שגם הוציאה אותו לטיול.
מה ההתרגשות???
יאיר כתב:אהבתי.
יאיר כתב:הוא לא שמע על רידקס - "Riddex"? או לפחות על סנו 8+ (מועיל ל-8 חדשים)?
http://forum.otzar.org/forums/viewtopic ... 34#p129159
אני כבר 7 שנים עם רידקס ולא ראיתי גו'ק אחד או עכבר בבית (לעכבישים ונמלים זה לא עוזר).
אגב, הזמנתי מחו"ל עוד כמה מכשירים חשמליים במחירים מצחיקים שיהיה על בטוח (סתם. בעיקר נגד יתושים. נגד עכבישים ונמלים עוד לא מצאתי משהו שעובד).
חלק מהמכשירים עובדים על קול (את חלקם ניתן לשמוע) ורידקס עובד על הרשת החשמלית של הבית.
יצחק הספרן כתב:יאיר כתב:הוא לא שמע על רידקס - "Riddex"? או לפחות על סנו 8+ (מועיל ל-8 חדשים)?
http://forum.otzar.org/forums/viewtopic ... 34#p129159
אני כבר 7 שנים עם רידקס ולא ראיתי גו'ק אחד או עכבר בבית (לעכבישים ונמלים זה לא עוזר).
אגב, הזמנתי מחו"ל עוד כמה מכשירים חשמליים במחירים מצחיקים שיהיה על בטוח (סתם. בעיקר נגד יתושים. נגד עכבישים ונמלים עוד לא מצאתי משהו שעובד).
חלק מהמכשירים עובדים על קול (את חלקם ניתן לשמוע) ורידקס עובד על הרשת החשמלית של הבית.
יש פתיונות שהנמלים לוקחים לקן ושם מתים,
אבל אני רוצה לראות אותך מעדיף מכשיר חשמלי כזה על פני ארמון כזה כולל תחזוקה שותפת.
פעמון זהב ורימון כתב:ספרן, סוף השורה האחרונה שלך בסיפור על ארדואן והמקקים נראה סתם טלאי, ככה נראה רודן, ככה נראה לא שפוי, ככה נראה ערבוטשי, אבל לתלות את השגעונות בהנהגה בלי תורה זה סתם לא במקום הפעם.
ואיך ראש הממשלה שאחריו חי עם מקקים בשירותים - זה לא פירכא, כי המקקים אוהבים רק את ארדואן. בטח אחרי שעבר משם הם מחפשים מקום אחר.
יצחק הספרן כתב:שאינני יודע אם לצחוק או לבכות.
בתמונה ? ?? נראה מתפלל על הקבר ולצידו החסידים
משתמשים הגולשים בפורום זה: RUSHL, גאליציאנער, טריסקער, יהיה טוב, משולש, עקיב'לה, פונביצ'ער, פעמון זהב ורימון, שיך, תם שבהגדה ו־150 אורחים