רכזת כתב:והכל למרות שזה נעשה ע"י ערבים בעצמם- חיסול בין חמולות . ממקןרות מוסמכים.
אבל לצערינו דם יהודי הפקר, ריבלין וכל שותפיו - ההתיפיפות שלכם נמאסה !! איזה דם זורם לכם בעורקים? אתם מחויבים רק לערבים שופכי דמינו? עד מתי?
יצחק הספרן כתב:מרגי לגלצ: אם המנהל החליט לבטל ביקור ריבלין בגלל אמירותיו - לבחון המשך דרכו
תאריך: 11/08/2015, 09:52
בלעדי: בית הספר החרדי "קהילות יעקב" בירושלים ביטל ביקור מתוכנן של הנשיא ריבלין, בעקבות הגינויים האחרונים שפרסם לרצח במצעד הגאווה ולפיגוע ההצתה בדומא, כך נודע לכתבנו אוריה אלקיים. יושב ראש ועדת החינוך של הכנסת, יעקב מרגי מש"ס, אמר לניב רסקין בתגובה על הפרסום כי אם זה נכון, צריך לשקול את המשך דרכו של מנהל בית הספר. "אם עומד מנהל בית ספר, צריך לבדוק מה הביא אותו להחלטה הזו. אם מנהל בית הספר קיבל את ההחלטה הזאת בגלל אמירותיו של הנשיא, שר החינוך צריך לבחון האם בכלל מנהל בית ספר כזה יכול להמשיך בתפקידו", אמר.
יצחק הספרן כתב:לא פעם טוענים שמפלים את החרדים בגלל שאינם משרתים בצבא,
ואילו רבים מהאומנים ושחקנים, לא שירתו ואלו ששירתו לכו תדעו (לפי דיעותיהם) אם הם לא הזיקו הרבה יותר משהועילו (והם מופלים לטובה בתקציבים שמנים),
ולמה אני כך אומר,
קחו דוגמה לצורך העניין,
שחקן שמגלם את המחבל במטוס סבנה אינו קורא לו מחבל (מטוס אזרחי שנחטף ע"י טרורסטים),
ובראיון לערוץ 7 הוא מסביר את טעמו לכך, וכך הוא אומר,
לא מדובר במחבל אלא בלוחם (חטיפת אזרחים י.ה.),
נגזל ממנו משהו והוא נלחם עליו חזרה.
והנוול הזה והסרט ויצרניו זוכים לתקציב שמן (תחשבו איזה נזק יכול לגרום חייל שכזה בתוככי הצבא)
בניגוד לחרדים שאינם תומכים באוייב,
וזה חלק קטן בצביעות טענות הדמגוגים,
ואפילו אם ניקח את הקיצוניים וההזויים שבתוכנו שתומכים כמוהו באוייב (והם מעטים והזויים) יש להם לפחות יושרה (מסויימת) לא לינוק מעטיני המדינה, ואילו הנוולים הללו חיים מכספי המדינה ויורקים עליה ונלחמים בה מצד אחד, ומצד שני נזעקים נגד החרדים שאינם נאמנים למדינה.
משולש כתב:יצחק הספרן כתב:לא פעם טוענים שמפלים את החרדים בגלל שאינם משרתים בצבא,
ואילו רבים מהאומנים ושחקנים, לא שירתו ואלו ששירתו לכו תדעו (לפי דיעותיהם) אם הם לא הזיקו הרבה יותר משהועילו (והם מופלים לטובה בתקציבים שמנים),
ולמה אני כך אומר,
קחו דוגמה לצורך העניין,
שחקן שמגלם את המחבל במטוס סבנה אינו קורא לו מחבל (מטוס אזרחי שנחטף ע"י טרורסטים),
ובראיון לערוץ 7 הוא מסביר את טעמו לכך, וכך הוא אומר,
לא מדובר במחבל אלא בלוחם (חטיפת אזרחים י.ה.),
נגזל ממנו משהו והוא נלחם עליו חזרה.
והנוול הזה והסרט ויצרניו זוכים לתקציב שמן (תחשבו איזה נזק יכול לגרום חייל שכזה בתוככי הצבא)
בניגוד לחרדים שאינם תומכים באוייב,
וזה חלק קטן בצביעות טענות הדמגוגים,
ואפילו אם ניקח את הקיצוניים וההזויים שבתוכנו שתומכים כמוהו באוייב (והם מעטים והזויים) יש להם לפחות יושרה (מסויימת) לא לינוק מעטיני המדינה, ואילו הנוולים הללו חיים מכספי המדינה ויורקים עליה ונלחמים בה מצד אחד, ומצד שני נזעקים נגד החרדים שאינם נאמנים למדינה.
אני אבאר לך את שיטתם:
הציונות האמיתית היא: לעקור מעם ישראל את דתו ואמונתו. המדינה היא רק כיסוי במקרה הטוב, ומכשיר השמדה במקרה הגרוע.
לכן אין נ"מ אם נלחמים בעד המדינה או נגד המדינה - העיקר שזה יהיה נגד היהדות. ולכן הם צודקים שהחרדים אינם נאמנים למדינה. כי "המדינה" פירושו: מכשיר ההשמדה של עם ישראל, והציבור החרדי הוא האנטיתזה של ההשמדה הזאת. ולכן הוא האויב הכי גדול של המדינה - משמידת העם היהודי.
ובזה טועים הד"לים (שתחילתם תמימות וסופם...?) שרואים מכנה משותף רחב יותר עם החילונים הציונים, מאשר עם החרדים האנטי ציונים. (כי אצלם העיקר זה הציונות ואחר כך הדת), אבל המציאות טופחת על פניהם שלא נשאר להם כי אם אנטישמיות חילונית נגד החרדים, והציונות הולכת וגוועת גם אצלם. (רק שהתהליך יותר איטי מאשר אצל החילונים השמאלנים).
כל הדברים האלו אני רואה כאמת וח"ו אינני מתלוצץ ולא מדבר בציניות.
משולש כתב:מי מוכן להתחפש לחרדי ולירוק על חילוניה מסכנה?
יאיר לפיד יורד בסקרים ודרוש לו בדחיפות סקופ אנטישמי.
יצחק הספרן כתב:מאתר רוטר
ארגון בצלם מוביל בתחרות ממשלת הולנד ועשוי לזכות במאה אלף יורו, אלא אם כן..
חברים וחברות, לא בכל יום נופלת הזדמנות למנוע מארגון "בצלם" לקבל כסף, אבל היום - כולנו ביחד יכולים לעצור זאת!
הארגון משתתף בתחרות של ממשלת הולנד, כשהזוכה מקבל פרס של 100 אלף יורו. כרגע "בצלם" מובילים את התחרות. רק תחשבו מה "בצלם" יעשה עם הכסף הזה - עוד דוחות מכפישים ומסולפים, עוד רדיפה של חיילי צה"ל ועוד השחרה של תדמיתה של מדינת ישראל. אסור לתת לזה לקרות!
אני קורא לכולכם להצביע למועמדת Phyoe Phyoe Aung, אשר עוסקת בזכויות אדם בבורמה וכרגע נמצאת במקום השני במירוץ, אחרי ארגון "בצלם". זהו הקישור להצבעה:
http://www.humanrightstulip.nl/candidat ... phyoe-aung
שימו לב - חייבים להזין כתובת מייל אמיתית ולאשר את ההצבעה בהודעה שתגיע לכתובת שנתתם.
משולש כתב:יצחק הספרן כתב:מאתר רוטר
ארגון בצלם מוביל בתחרות ממשלת הולנד ועשוי לזכות במאה אלף יורו, אלא אם כן..
חברים וחברות, לא בכל יום נופלת הזדמנות למנוע מארגון "בצלם" לקבל כסף, אבל היום - כולנו ביחד יכולים לעצור זאת!
הארגון משתתף בתחרות של ממשלת הולנד, כשהזוכה מקבל פרס של 100 אלף יורו. כרגע "בצלם" מובילים את התחרות. רק תחשבו מה "בצלם" יעשה עם הכסף הזה - עוד דוחות מכפישים ומסולפים, עוד רדיפה של חיילי צה"ל ועוד השחרה של תדמיתה של מדינת ישראל. אסור לתת לזה לקרות!
אני קורא לכולכם להצביע למועמדת Phyoe Phyoe Aung, אשר עוסקת בזכויות אדם בבורמה וכרגע נמצאת במקום השני במירוץ, אחרי ארגון "בצלם". זהו הקישור להצבעה:
http://www.humanrightstulip.nl/candidat ... phyoe-aung
שימו לב - חייבים להזין כתובת מייל אמיתית ולאשר את ההצבעה בהודעה שתגיע לכתובת שנתתם.
אתה בטוח שזו הודעה אמיתית? גוגל כרום לא מאשר את האתר הזה.
בנש''ק כתב:כשהייתי נזעם על כתבה בערוץ 2 על הסתה נגד חרדים היה מישהו קבוע מעצבן שדאג להגיד לי
''אם לא תראה ערוץ 2 לא תתעצבן''
וע''כ (בתור מעצבן) אני מעביר את המסר הלאה...![]()
חולה על עיתונות כתב:מוזר מאד! הערבים מכחישים את השואה אבל פותחים חנות ע"ש אדולף היטלר ימ"ש ואומרים שטוב עשה שהרג יהודים עפ"ל איך יכול להיות דקה לפני זה אמרת שאתה מכחיש שואה ולא היה דבר כזה???
חולה על עיתונות כתב:מוזר מאד! הערבים מכחישים את השואה אבל פותחים חנות ע"ש אדולף היטלר ימ"ש ואומרים שטוב עשה שהרג יהודים עפ"ל איך יכול להיות דקה לפני זה אמרת שאתה מכחיש שואה ולא היה דבר כזה???
משולש כתב:האבא הרעיוני שלהם (אבימלך) כבר אמר: "לא ידעתי מי עשה את הדבר הזה (דהיינו ידעתי מהעניין רק לא ידעתי מי עשה). וגם אתה לא הגדת לי (זאת אומרת בעצם כן ידעתי מי רק חיכיתי שאתה תתלונן) וגם אנכי לא שמעתי בלתי היום" (בעצם, מי אמר שהיה דבר כזה, לא שמעתי מעולם על הדברים האלו).
משולש כתב:מרכז החדשות:
בעקבות חשיפתנו אודות הקמת הקולנוע החרדי בסיוע חיים אפשטיין, ניסו חיים אפשטיין ועיתון הפלס להתנער, וטענו כי אין הדבר בסמכות האגף לתרבות תורנית שהוא עומד תחת מרות רבני המפלגה.
יצאנו לבדוק את פעילות האגף ונחרדנו! האגף שותף פעיל בתוכניות לעידוד הוצאת גברים לשוק העבודה בשיתוף פעולה עם קרן קמ"ח הידועה בתחום ועם "אמן - המרכז לאמנות חזותית לציבור החרדי" המפעיל תוכנית ללימודי תואר B.A. לנשים בשיתוף פעולה עם מכללת "בצלאל".
יצויין כי כבר בתוכנית שהתווה ברקת לפעילותו בעירייה עוד קודם הבחירות ועליה חתמה מפלגת בני תורה בהסכם הקואליציוני, הצהיר ברקת בהסכמתם על עידוד תעסוקה ולימודי תואר לציבור החרדי ה"נחשל".
יצויין כי כבר בתוכנית שהתווה ברקת לפעילותו בעירייה עוד קודם הבחירות ועליה חתמה מפלגת בני תורה בהסכם הקואליציוני, הצהיר ברקת בהסכמתם על עידוד תעסוקה ולימודי תואר לציבור החרדי ה"נחשל".
ישיבשער כתב:לא הצלחתי להבין מה מטרת אשכול זה?
יצחק הספרן כתב:שרת החוץ השוודית מאשימה את ישראל בפיגועי פריז
היה עניין של זמן: שרת החוץ השוודית מאשימה - כמה "מפתיע" - את ישראל בפיגועי פריז: הקצנת המוסלמים בגלל שלפלסטינים אין עתיד
ומישהוא הגיב (בתמימותו, כי כנראה אינו מכיר את האנטישמיות הגויית),
התרגום שלך לא ממש קרוב למציאות כמעט כמו הנתוח של השרה השבדית
היא לא מאשימה את ישראל היא אומרת שמצב של ייאוש ,כמו לדוגמא הפלסטינים ,מביא לקיצוניות...
ואז מישהו בתגובה מביא את הציטוט הבא;
לכל מי שחושב שזה לא בדיוק מה שהיא אמרה כדאי לקרוא את זה
(הקישור למקור נמחק, מסיבות מובנות)
לפני כמה ימים הזדמן לי לשוחח עם אישים אירופים בכירים בכנס בינלאומי בירושלים,
ובשיחות מסדרון אפשר לגלות דברים שקשה לפענח מתוך הדיבורים הרשמיים.
ובכן, אירופה בהחלט רוצה לכפות פתרון על ישראל,
ואפשר לייחס את התעקשותם של הפלסטינים על פתרון כפוי לא מעט מן הדברים שהם שומעים מן האירופים.
את הפתרון הכפוי הם רוצים להשיג דרך וועידה בינלאומית, שתעמיד את ישראל מול רצון העולם.
על פי התפיסה האירופית הבעיה הפלסטינית מרגיזה את המוסלמים ואת הערבים ומגבירה את הגיוס לדאעש עד כדי סיכונה של אירופה.
הם רואים בבעיה הפלסטינית בעיה מרכזית של ערעור היציבות העולמית.
נ.ב. ציפוי דקורטיבי לשנאת עולם לעם עולם י.ה
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקצועי, עקיב'לה, שיינע איד ו־100 אורחים