יאיר כתב:וואוו כולם פה צוברים אלפיות!
כה לחי!
יישר כח עצום ומזל טוב לידידנו הנכבד שששששש"ח/מ"מ [מיסטר מספרים/משקפיים/מודז'יץ] ויה"ר שתגיע ל - 7686775 הודעות!
7686775 כתב:יאיר כתב:וואוו כולם פה צוברים אלפיות!
כה לחי!
יישר כח עצום ומזל טוב לידידנו הנכבד שששששש"ח/מ"מ [מיסטר מספרים/משקפיים/מודז'יץ] ויה"ר שתגיע ל - 7686775 הודעות!
ואז תצטרך לצוות של 221 עוזרים בכדי לנפות את הודעותיי
יש"כ
העיתונאי כתב:7686775 כתב:יאיר כתב:וואוו כולם פה צוברים אלפיות!
כה לחי!
ואז תצטרך לצוות של 221 עוזרים בכדי לנפות את הודעותיי
יש"כ
אתה חסיד מודזיץ???
יה"ר שיהיה למודזיץ הרבה חסידים יותר מבעלזא ירושלים ובעלזא בני ברק ממש כמספר הניק שלך!!!
גאון הגאונים כתב:מזל טוב לחברינו שאמנם אינו ותיק אבל מועיל פה המון הלא עכביש לרגל הגיעו להודעה 500
עכביש כתב:ברכה ענקית לחומת מגן על החלפת הקידומת!!!
מזל טוב! אין לי מילים!!!
חג שמח!
גאליציינער כתב:עכביש כתב:ברכה ענקית לחומת מגן על החלפת הקידומת!!!
מזל טוב! אין לי מילים!!!
חג שמח!
נראה לי שאתה קצת לא מעודכן... הוא החליף לפני חודש ימים לפחות...
רק מזל טוב על המעבר לאלף השמיני, סוף סוף!
כבר זמן ארוך זה עמד על 6988 הודעות [אם אין זכרוני מטעה אותי.]
גאון הגאונים כתב:מוקדש לעכביש לרגל הודעה 831
גאליציינער כתב:אנו מקדמים בברכה את פני ידידינו הגדול מר משולש אשר הפציע אלינו ובא לבקרינו, יהא בואו לברכה ותמיד יוסיף לבקרינו כהנה וכהנה.
1010 כתב:ברוך השב לצל קורתינו:
עמוס בן הימיני כתב:1010 כתב:ברוך השב לצל קורתינו:
חבדניק?
חבד ניק?
חבד ניק?
חוזר בתשובה כתב:ברכת מזל''ט לידידנו היקר הלא הוא
גאלייצנער שיחי'
לרגל הגיעו להודעה ה400
נברכו שיפוצו מעיינותיו חוצה וכו' וכו'
סבא קשישא כתב:ג"א מצטרף לברכות החמות!
מזל טוב! מזל טוב!
1010 כתב:ג"א הקטן מצרף את ברכתי לגאליציינער!
לרגל הגיעו לת' הודעות!
[ובהאי שעתא אעיר שבאם כוונתך לכך שאתה מיוצאי גאליציה, היית צריך לכתוב גאליציאנער, ועכשיו שכתבת שתי יו"ד בסוף, זה דומה יותר לציינע"ר - שיניים]
גאליציינער כתב:1010 כתב:ג"א הקטן מצרף את ברכתי לגאליציינער!
לרגל הגיעו לת' הודעות!
[ובהאי שעתא אעיר שבאם כוונתך לכך שאתה מיוצאי גאליציה, היית צריך לכתוב גאליציאנער, ועכשיו שכתבת שתי יו"ד בסוף, זה דומה יותר לציינע"ר - שיניים]
ייש"כ ותודה רבה על איחולך,
ובזה הזמן אני מודה לך על כל ההודעות המעניינות והמלאות תוכן שאתה מעלה כאן לטובת הציבור.
ובעניין השם בעצם אתה צודק, אך מה לעשות שכך נרשמתי, ואז לא הבחנתי בזה, ואני אכן נו"נ ליוצאי גאליציה, והדקדוק לא כ"כ משנה ועוד שידעת שבגאליציה לא כ"כ הקפידו על דקדוק...
1010 כתב:גאליציינער כתב:1010 כתב:ג"א הקטן מצרף את ברכתי לגאליציינער!
לרגל הגיעו לת' הודעות!
ייש"כ ותודה רבה על איחולך,
ובזה הזמן אני מודה לך על כל ההודעות המעניינות והמלאות תוכן שאתה מעלה כאן לטובת הציבור.
ובעניין השם בעצם אתה צודק, אך מה לעשות שכך נרשמתי, ואז לא הבחנתי בזה, ואני אכן נו"נ ליוצאי גאליציה, והדקדוק לא כ"כ משנה ועוד שידעת שבגאליציה לא כ"כ הקפידו על דקדוק...
ועוד שידעת שבגאליציה כ"כ לא הקפידו על דקדוק...
1010 כתב:יאיר כתב:אם תרצה שינוי השם נעשה לך. מגיע לך.
אך הקפידו שלא להקפיד.
לא?!
סבא קשישא כתב:רבותיי... מגיע לו מזל טוב!
הבה נאחל מכל הלב ברכות עד אין קץ לידידינו (וחברו שרכב עליו - viewtopic.php?f=1&t=10084&start=40#p265780) שחזר כעת אחרי תקופה ארוכה (למרות שביקר כאן כחלק מהאורחים - ראה שם) הלוא הוא - הרב 'זרעא דיוסף' שליט"א - רגל בואו ל-500 הודעות.
חזק וברוך!
יאיר כתב:מזל טוב עמוס!
תתחדש על תמונת סיכות המהדק!
יאיר כתב:אתה יודע מי זה עמוס?
זרעא דיוסף כתב:יאיר כתב:אתה יודע מי זה עמוס?
לא שידוע לי
זרעא דיוסף כתב:זרעא דיוסף כתב:יאיר כתב:אתה יודע מי זה עמוס?
לא שידוע לי
אני לא יודע מי זה אף אחד פה בפורום ...
סבא קשישא כתב:רבותיי... מגיע לו מזל טוב!
הבה נאחל מכל הלב ברכות עד אין קץ לידידינו (וחברו שרכב עליו - viewtopic.php?f=1&t=10084&start=40#p265780) שחזר כעת אחרי תקופה ארוכה (למרות שביקר כאן כחלק מהאורחים - ראה שם) הלוא הוא - הרב 'זרעא דיוסף' שליט"א - רגל בואו ל-500 הודעות.
חזק וברוך!
זרעא דיוסף כתב:אני מבקש מחילה מכולם על כל השטויות שמרחתי הלילה כדי להגיע ל600
סבא קשישא כתב:600 הודעות! - שיא חדש - החלפת קידומת באותו יום!
מוריד בפניך את הכובע....זרעא דיוסף כתב:אני מבקש מחילה מכולם על כל השטויות שמרחתי הלילה כדי להגיע ל600
viewtopic.php?f=1&t=9615&start=80#p265963
גאון הגאונים כתב:נהנתי מהדו קיום אפי' שכל אחד מאיתנו בעל דעות שונות באופן בולט בכ"א זכיתי בברכתו של חויזר הלמדן
סתם גם אני פתחתי למענו אשכול כשהוא הגיע להודעה 1000 רק שזרעא דיוסף לא יחשוב שאנחנו ניק כפול......
זרעא דיוסף כתב:וואו החברה כאן ממש מתקרבים אלי
בכ"א ממש ממש מזל טוב
נ.ב יאיר היקר שליט"א
היות ואני פתחתי כאן את האשכול שהביא מלא תגובות מן הראוי שתמצא דרך להעלות לי את כמות ההודעות
יאיר כתב:זרעא דיוסף כתב:וואו החברה כאן ממש מתקרבים אלי
בכ"א ממש ממש מזל טוב
נ.ב יאיר היקר שליט"א
היות ואני פתחתי כאן את האשכול שהביא מלא תגובות מן הראוי שתמצא דרך להעלות לי את כמות ההודעות
???
אדם לא משקר במילתא דעבידא לאגלויי...
viewtopic.php?p=240101#p240101
יאיר כתב:מזל טוב עמוס!
תתחדש על תמונת סיכות המהדק!
זרעא דיוסף כתב:אז תגיד עמוס בן הימיני
הוא תותח על עם כל הדיווחים שלו בעניני צו"ב
ולכן הוא צריך סיכות (ביטחון) [מהדק]
גאון הגאונים כתב:אישית אני עומד לנטוש פה סופית היות ואני רואה שאני נגרר יותר מידי
אבל ע"כ הודעה נפרדת בימים הקרובים
סבא קשישא כתב:ברכות מאליפות לידידינו החשוב רבי 'גאליציינער' שליט"א עם בואו להודעת ה-500!
מזלט" מזל"ט!
מנאי,
סבא קשישא.
סבא קשישא כתב:מזל"ט מזל''ט לידידנו היקר רבי 'עזר' שליט"א לרגל הגיעו להודעה ה- 400 במספר!
בברכת הצלחה כפולה בכל מלאכת הקודש!
מנאי,
סבא קדישוא
זרעא דיוסף כתב:שיך
עוד רגע במידה 100![]()
![]()
גאליציינער כתב:זרעא דיוסף כתב:שיך
עוד רגע במידה 100![]()
![]()
עוד אירוע אחד והוא 'שר המאה'...
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], אני פה, בצלאל_כהן, יעבץ, עברי אנוכי, עלה זית ו־87 אורחים