מנהל: יעל טוקצ'ינסקי
בריא לדעת כתב:הרצאה מדהימה ביותר.
בעקר אימצתי את הפתגם של דר' רוזנטל: "ילד בריא - לא חולה". אם אתה רואה ילד (או מבוגר - ב.ל.) שחטף ווירוס או חיידק, דע לך שהוא ילד לא בריא. כי ילד בריא [נפשית], הווירוסים והחיידקים לא יכולים עליו.
השאלה הגדולה היא, האם אנו כאנשים קטנים יכולים ליישם את התכנית של דר' רוזנטל. נולד לנו ילד חמוד בבית החולים. יש לנו מצב לקבוע עבורו את תכנית החיסונים?
בדוח כתב:מה דעתך על יובל אשרוב?
שמעתי את ההרצאות שלו והם ממש באותו סגנון.
יעל טוקצ'ינסקי כתב:בדוח כתב:מה דעתך על יובל אשרוב?
שמעתי את ההרצאות שלו והם ממש באותו סגנון.
אין דיעה.
לאה כתב:לחסומים העלתי לכאן
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.a ... 3838673D3D
לאה כתב:חלק אחד
היות ואני חסומה בנטפרי ביקשתי פתיחה לפי הלינק שהבאת בהודעה הראשונה
אם תביאי לי לינק להרצאה השניה ונטפרי יפתחו, אני אוכל להעלות גם את ההרצאה השניה
בהחלט שווה לשמוע את זה
בריא לדעת כתב:מעניין, אני שלחתי את הסרטון לבדיקה בנטפרי והם אישרו לי אותו, ומאז הוא פתוח לכולם.
לאה כתב:בריא לדעת כתב:מעניין, אני שלחתי את הסרטון לבדיקה בנטפרי והם אישרו לי אותו, ומאז הוא פתוח לכולם.
כנראה שביקשנו בערך באותו זמן...
בריא לדעת כתב:כל סרטון שלא נבדק עדיין על ידי הצוות של נטפרי, כשמנסים לפתוח אותו, הוא נותן אפשרות לשלוח אותו לבדיקה.
כאשר הצוות בדק אותו ומצא שהוא כשר, השולח מקבל הודעה במייל, כולל קישור לאותו סרטון, ומאז הסרטון הזה נשאר פתוח לכולם.
לכל אחד יש 14 נקודות חינמיות מידי חודש. בכל שליחה יורדת בין נקודה אחת לשלוש לפי בחירה. גובה הנקודות קובעת את הדחיפות בה יטפלו בבקשה.
אם המנוי כבר בזבז את כל הנקודות ורוצה לשלוח סרטונים נוספים לבדיקה, עליו לרכוש נקודות נוספות תמורת תרומה קטנה מאוד לנטפרי.
בריא לדעת כתב:אם לא מתחברים אליהם על ידי אחד הספקים שעובדים אתם אלא על ידי VPN, התשלום הוא 20 ש"ח לחודש, ואם מתחברים אליהם על ידי אחד הספקים שעובדים אתם, יש תשלום נוסף לספק, בסביבות ה- 50 ש"ח.
יעל טוקצ'ינסקי כתב:לאה כתב:בריא לדעת כתב:מעניין, אני שלחתי את הסרטון לבדיקה בנטפרי והם אישרו לי אותו, ומאז הוא פתוח לכולם.
לא הבנתי איך פונים אליהם?
זה חינם?
כל אחד יכול לפנות?
יאיר כתב:יעל טוקצ'ינסקי כתב:לאה כתב:בריא לדעת כתב:מעניין, אני שלחתי את הסרטון לבדיקה בנטפרי והם אישרו לי אותו, ומאז הוא פתוח לכולם.
לא הבנתי איך פונים אליהם?
זה חינם?
כל אחד יכול לפנות?
ד"ר, פתוח לכולם הכוונה לכל מנויי 'נטפרי' [סינון אינטרנט כמו אתרוג ונתיב (יותר מחמיר)].
בריא לדעת כתב:הרצאה מדהימה ביותר.
בעקר אימצתי את הפתגם של דר' רוזנטל: "ילד בריא - לא חולה". אם אתה רואה ילד (או מבוגר - ב.ל.) שחטף ווירוס או חיידק, דע לך שהוא ילד לא בריא. כי ילד בריא [נפשית], הווירוסים והחיידקים לא יכולים עליו.
השאלה הגדולה היא, האם אנו כאנשים קטנים יכולים ליישם את התכנית של דר' רוזנטל. נולד לנו ילד חמוד בבית החולים. יש לנו מצב לקבוע עבורו את תכנית החיסונים?
בריא לדעת כתב:דר' רוזנטל כמו רופאים נוספים (אני מכיר גם רופאים ממסדיים) מתנגדים כליל לחיסון נגד שפעת, האם החיסון הזה לא היה יכול לחסוך מאתנו את השמועות אודות נשים שנמצאו על סף מוות בגלל הסתבכות שפעתית?
יאיר כתב:מלח ומים לא עולים כסף (בנוסף ל"מאמץ")?!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים