הדובדבן שבקצפת כתב:רופאו האישי של הגראי"ל שטינמן: "מצבו משתפר לפי כל הפרמטרים"
העולם היהודי ממשיך לעקוב בדאגה אחרי מצבו הרפואי של מנהיג הדור, מרן רבי אהרון יהודה לייב שטיינמן שליט"א. לאורך כל היום נערכו תפילות לרפואתו בכל הריכוזים החרדים בארץ ובעולם, כשע"פ הוראת הרבנים, כל חזן מוסיף מספר פרקי תהילים מיד לאחר התפילה לרפואת רבי אהרון יהודה לייב בן גיטל פייגא בתושחו"י.
רופאו האישי של מרן הגרא"יל שטיינמן, פרופ' וינברגר, אומר הערב ל'קול ברמה' כי מצבו של מרן משתפר לפי כל הפרמטרים, "אך מוקדם עדיין לדבר על שחרור". פרופ' ויינברג חשף במהלך הראיון שבעבר הוא המליץ למרן לשנות את תזונתו המצומצמת "אך בנושא הזה הוא לא מקשיב לרופאים".
מוקדם יותר אמר מנהל מחלקת טיפול נמרץ של בית החולים 'מעייני הישועה', הפרופסור אליהו סורקין, כי: "יש שיפור במצב אבל עדיין הוא זקוק למעקב צמוד, כרגע עדיין אין שחרור". סורוצקין אף הגדיר את תפקודו של מרן ככזה ש"הוא מעל לדרך טבע".
לדבריו, "צדיקים כמו מרן כולם רוחניים. אנשים במצבו של הרב היו נמצאים בהנשמה והרב לעומת זאת באותו גיל יושב ומתפלל, זה מעל דרך הטבע, זה לא משהו שאנחנו הרופאים רגילים אליו".
התפללו: רבנו אהרון יהודה לייב בן גיטל פייגא בתושחו"י
יאיר כתב:ט"סהדובדבן שבקצפת כתב:רופאו האישי של הגראי"ל שטינמן: "מצבו משתפר לפי כל הפרמטרים"
העולם היהודי ממשיך לעקוב בדאגה אחרי מצבו הרפואי של מנהיג הדור, מרן רבי אהרון יהודה לייב שטיינמן שליט"א. לאורך כל היום נערכו תפילות לרפואתו בכל הריכוזים החרדים בארץ ובעולם, כשע"פ הוראת הרבנים, כל חזן מוסיף מספר פרקי תהילים מיד לאחר התפילה לרפואת רבי אהרון יהודה לייב בן גיטל פייגא בתושחו"י.
רופאו האישי של מרן הגרא"יל שטיינמן, פרופ' וינברגר, אומר הערב ל'קול ברמה' כי מצבו של מרן משתפר לפי כל הפרמטרים, "אך מוקדם עדיין לדבר על שחרור". פרופ' ויינברג חשף במהלך הראיון שבעבר הוא המליץ למרן לשנות את תזונתו המצומצמת "אך בנושא הזה הוא לא מקשיב לרופאים".
מוקדם יותר אמר מנהל מחלקת טיפול נמרץ של בית החולים 'מעייני הישועה', הפרופסור אליהו סורקין, כי: "יש שיפור במצב אבל עדיין הוא זקוק למעקב צמוד, כרגע עדיין אין שחרור". סורוצקין אף הגדיר את תפקודו של מרן ככזה ש"הוא מעל לדרך טבע".
לדבריו, "צדיקים כמו מרן כולם רוחניים. אנשים במצבו של הרב היו נמצאים בהנשמה והרב לעומת זאת באותו גיל יושב ומתפלל, זה מעל דרך הטבע, זה לא משהו שאנחנו הרופאים רגילים אליו".
התפללו: רבנו אהרון יהודה לייב בן גיטל פייגא בתושחו"י
פעמון זהב ורימון כתב:לפלא שאין כאן דיווח שכבר שוחרר לביתו..
כך שמעתי מכמה מקורות. מסופקני אם הם טעו, ומה בדיוק התרגיל פה.
אחד ויחיד כתב:מה המצב כרגע
יוסי גרין כתב:למה לא מעבירים את מרן לביה''ח הדסה וכדו' למה משאירים אותו בסנדלריה שהדלת היציאה משם זה ל....
חבצלת השרון כתב:יוסי גרין כתב:למה לא מעבירים את מרן לביה''ח הדסה וכדו' למה משאירים אותו בסנדלריה שהדלת היציאה משם זה ל....
לאן?
יוסי גרין כתב:למה לא מעבירים את מרן לביה''ח הדסה וכדו' למה משאירים אותו בסנדלריה שהדלת היציאה משם זה ל....
חויזר כתב:חבצלת השרון כתב:יוסי גרין כתב:למה לא מעבירים את מרן לביה''ח הדסה וכדו' למה משאירים אותו בסנדלריה שהדלת היציאה משם זה ל....
לאן?
תל השומר למשל...
יוסי גרין כתב:חויזר כתב:חבצלת השרון כתב:יוסי גרין כתב:למה לא מעבירים את מרן לביה''ח הדסה וכדו' למה משאירים אותו בסנדלריה שהדלת היציאה משם זה ל....
לאן?
תל השומר למשל...
לכל בית חולים יש שתי יציאות אחד הביתה ואחד ל...(מועדון השיש)
יוסי גרין כתב:נדמה לי שבחסידות גור זה נקרא סנדלרייה
חויזר כתב:חבצלת
יישר כח על העדכונים!
פך שמן כתב:פעמון זהב ורימון כתב:קנולה??
מה רצית?
פעמון זהב ורימון כתב:למיטב ידיעתי, מבירורים שערכתי הכי קרוב שאפשר ובלי רשמיות: לא מורדם ולא מונשם, בהכרה אך חלש.
אני פה כתב:חסדי השם: מרן הגראי״ל שטינמן שוחרר לביתו • ״הציבור נקרא להמשיך להתפלל״
פך שמן כתב:אני כבר מתחיל להאמין ששלחו את מרן הגראי"ל מביתו כיון שהיו צריכים לשפץ את הבית
לוי כתב:אני פה כתב:חסדי השם: מרן הגראי״ל שטינמן שוחרר לביתו • ״הציבור נקרא להמשיך להתפלל״פך שמן כתב:אני כבר מתחיל להאמין ששלחו את מרן הגראי"ל מביתו כיון שהיו צריכים לשפץ את הבית
איך היה ההתרגשות של מרן על השיפוצים?
חויזר כתב:'יש לנו אב זקן'
בדקות האחרונות פורסם בכינוס לב לאחים בבני ברק הסרטה מביקורם של ראשי 'לב לאחים' במעונו של מרן ראש הישיבה שליט''א
בהסרטה נראה מרן רה''י חד וצלול
הוא מברך בקולו (!) את ראשי ומנהלי לב לאחים
'אשרינו שזכינו'
לא שמן כתב:שלום לכולם. וסליחה אם אני מבקש במקום הלא מתאים
אפשר בבקשה להביא עדכונים גם על מצבו של הר ש.י. בורנשטיין שליט"א
תודה רבה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אבן הפינה, גאליציאנער, יהיה טוב, מקצועי, משה 10, עלה זית, שיינע איד ו־112 אורחים