משולש כתב:חרדים 10:
לידיעת מפגיני הפלג הירושלמי: המשטרה קיבלה 9 סוסים חדשים מבלגיה • צפו
http://www.ch10.co.il/news/330840/#.WElIyGIrKUk
עם זנבות, או בלי?
משולש כתב:חרדים 10:
1010 כתב:משולש כתב:חרדים 10:
עם זנבות, או בלי?
1010 כתב:הזנבות לא חמקניים?
שיך כתב:חיים אהרן יוספי שנעצר בחשד לקבלת כסף עבור פטורים מהצבא מבקש בקשה מיוחדת מהרב שטיימן: שהוא יימלט לחול באמצעות דרכון מזוייף. הרב מקשיב ומסרב!
כך חושפת אילה חסון בערוץ 10
גאליציינער כתב:שיך כתב:חיים אהרן יוספי שנעצר בחשד לקבלת כסף עבור פטורים מהצבא מבקש בקשה מיוחדת מהרב שטיימן: שהוא יימלט לחול באמצעות דרכון מזוייף. הרב מקשיב ומסרב!
כך חושפת אילה חסון בערוץ 10
וואו, עצרו את יוספי ??
אם בארזים נפלה שלהבת...
====
הוא קשור לפרשיית שישא ??
גאליציינער כתב::lol::![]()
![]()
אבן הפינה כתב:גאליציינער כתב::lol::![]()
![]()
מדובר בבן דודו
הוא בן אחותו של האדמו"ר בעל הישועות משה
לאמו קוראים מרת צפורה,
אביו הוא אדמו"ר שכחתי איך קואים לו
נחמן כתב:
גאליציינער כתב:נו, בכיף סעו לוויליאמסבורג, אף אחד לא יזיל דמעה על ירידתכם מן הארץ...
יש לי כמה אתרים שמוכרים טיסות זולות [גם לצד אחד...]
נחמן כתב:מדברי מרן הרב שך זצ"ל
כל זכות קימנו בארץ ישראל, המוקפת באויבים ושונאים נוראים, הוא לימוד התורה, ע"י הישיבות הקדושות בית חיינו. ויתכן שבעוונות ח"ו נצטרך לקחת את מקל הנדודים, כממקום שכופים להעביר על הדת, ולעזוב את נחלת ה', ולקבוע מושבנו במקום אחר, ואין לנו שום בטחון אף בארץ הזאת.
גאליציינער כתב:התורה כבר קדמה לך ולדיבוריך: "ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה", הבעיה שאתם מחליטים על גזירות שלא היו וממילא אתם בונים על זה בנינים ע"ג בנינים - מגדלים הפורחים באוויר...
נחמן כתב:גאליציינער כתב:התורה כבר קדמה לך ולדיבוריך: "ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה", הבעיה שאתם מחליטים על גזירות שלא היו וממילא אתם בונים על זה בנינים ע"ג בנינים - מגדלים הפורחים באוויר...
בצלמו לרוח יפוצץ סלול גן נטע לאצלו כל, ליל סערה העמיד, הרוח תאמר לנפש בהעיפם שובי, למנוחיכי פועל נהם סכוך, אברים פשע בלא, דעת חטאת נפש ועש, זמת מעשיך סככת גיד כעם, מלך מה, רחש מנשואי רחם קוממו עולמים.
נחמן כתב:מדברי מרן הרב שך זצ"ל
כל זכות קימנו בארץ ישראל, המוקפת באויבים ושונאים נוראים, הוא לימוד התורה, ע"י הישיבות הקדושות בית חיינו. ויתכן שבעוונות ח"ו נצטרך לקחת את מקל הנדודים, כממקום שכופים להעביר על הדת, ולעזוב את נחלת ה', ולקבוע מושבנו במקום אחר, ואין לנו שום בטחון אף בארץ הזאת.
משולש כתב:הרי אלו שהיום דואגים לכל בחור ואברך ספרדי, מעולם דגלו בהתבדלות מהציבור,
יש לדעת שכוונתם אינה להציל יהודים מרדת שחת אלא למלחמה הפוליטית הידועה.
רצון חזק כתב:https://app.box.com/s/5ledobw9sompadzj9ivdorht964hm80j
גאליציינער כתב:רצון חזק כתב:https://app.box.com/s/5ledobw9sompadzj9ivdorht964hm80j
מה אני אמור לראות בצו התייצבות שצירפת ??
גם אני קיבלתי כזה, זה לא אומר כלום, וזה לא גזירה ולא שום כלום, בסה"כ צו התייצבות - שתידע להיכן לפנות לקבל את הדיחוי \ פטור.
הא ותו לא...
אל תאמין לכל מי שמנופף מולך עם מסמכים וסמלים.
גאליציינער כתב:רצון חזק כתב:https://app.box.com/s/5ledobw9sompadzj9ivdorht964hm80j
גם אני קיבלתי כזה, זה לא אומר כלום, וזה לא גזירה ולא שום כלום, בסה"כ צו התייצבות - שתידע להיכן לפנות לקבל את הדיחוי \ פטור.
הא ותו לא...
רצון חזק כתב:משולש כתב:הרי אלו שהיום דואגים לכל בחור ואברך ספרדי, מעולם דגלו בהתבדלות מהציבור,
יש לדעת שכוונתם אינה להציל יהודים מרדת שחת אלא למלחמה הפוליטית הידועה.
ח"ו להעליל כן על רבנים וגדולי תורה
אוי לכם לבריות שבוזים ומבזים רבנים ויהודים הרוצים להציל נפשות ישראל מרדת שחת
פרטים אודות המצב
https://drive.google.com/file/d/0B4nERO ... ljaDA/view
אחד ויחיד כתב:גאליציינער כתב:רצון חזק כתב:https://app.box.com/s/5ledobw9sompadzj9ivdorht964hm80j
הא ותו לא...
חשבתי שכבר עברת את גיל הצבא .
משולש כתב:סיפור שהיה אצל הרבי מבעלזא שליט"א לפני כשנה או שנתיים
הרבי שליט"א מאוד מקרב את הנכד של ה"ברך משה", זה שנשר והגיע לארץ והתגייס לצה"ל.
פעם כשהרבי שאל אותו למה הוא עזב את דרך ישראל סבא... ענה הנכד, שהוא רצה לנקום בהורים ובמשפחה שלו.
שאל אותו הרבי שליט"א, אם כך, למה התגייסת לצבא וכו', היית יכול להפוך ולהיות חסיד בעלזא...
ענה הנכד: לא רציתי לצער אותם עד כדי כך...
גאליציינער כתב:משולש כתב:סיפור שהיה אצל הרבי מבעלזא שליט"א לפני כשנה או שנתיים
פעם כשהרבי שאל אותו למה הוא עזב את דרך ישראל סבא... ענה הנכד, שהוא רצה לנקום בהורים ובמשפחה שלו.
שאל אותו הרבי שליט"א, אם כך, למה התגייסת לצבא וכו', היית יכול להפוך ולהיות חסיד בעלזא...
אני מכיר את הנכד הנ"ל שכיום מגיע מידי תקופה לשבת בבעלזא ועומד בטיש...
אחד ויחיד כתב:תוריד דציבל בעצבים שלך
יעבץ כתב:גאליציינער כתב:משולש כתב:סיפור שהיה אצל הרבי מבעלזא שליט"א לפני כשנה או שנתיים
כנראה שבסוף כן החליט לצער את הוריו עד הסוף...
אולי הם מתפללים שעדיף שיחזור לצבא, מאשר יסתופף אצל מי שהעיז לקבל את נתניהו לניחומים, ו'מתחבר לרשעים'...
יעבץ כתב:גאליציינער כתב:משולש כתב:סיפור שהיה אצל הרבי מבעלזא שליט"א לפני כשנה או שנתיים
yehuda כתב:TPMH אני ממש לא מבין אותך, איפא חוש ההומור שלך? יעב"ץ הוא חסיד בעלזא או משהו בסביבה, המגין בתוקף על כבודם של חסידי בעלזא (עיין אשכול התינוק וקרית גת), וגם כאן לא התכוין לבזות את האדמו"ר מבעלז אלא ההיפך וד"ל ואכמ"ל.
מורה כתב:יעבץ כתב:גאליציינער כתב:משולש כתב:סיפור שהיה אצל הרבי מבעלזא שליט"א לפני כשנה או שנתיים
כנראה שבסוף כן החליט לצער את הוריו עד הסוף...
אולי הם מתפללים שעדיף שיחזור לצבא, מאשר יסתופף אצל מי שהעיז לקבל את נתניהו לניחומים, ו'מתחבר לרשעים'...
שמעתי שהסטמארים עשו פאשקווילים נגד נתניהו על זה שהוא הלך לציוני מפורסם לנחם אותו...![]()
![]()
גאליציינער כתב:yehuda כתב:TPMH אני ממש לא מבין אותך, איפא חוש ההומור שלך? יעב"ץ הוא חסיד בעלזא או משהו בסביבה, המגין בתוקף על כבודם של חסידי בעלזא (עיין אשכול התינוק וקרית גת), וגם כאן לא התכוין לבזות את האדמו"ר מבעלז אלא ההיפך וד"ל ואכמ"ל.
גם אני הבנתי ככה...
[רק שזה קצת לא מתאים]
גאליציינער כתב:משולש כתב:סיפור שהיה אצל הרבי מבעלזא שליט"א לפני כשנה או שנתיים
משולש כתב:מסמכים נדירים היסטוריים חושפים: דרישות מועצת גדולי התורה לגיוס חרדים לצה"ל
רצון חזק כתב:משולש כתב:מסמכים נדירים היסטוריים חושפים: דרישות מועצת גדולי התורה לגיוס חרדים לצה"ל
אז מהו הבושה ובזיון כבוד התורה אם הרב שטיינמאן עושה פעלים לגייס בחורי ישראל לצבא הציוני
TPMH כתב:יעבץ הגבוה, אני מתנצל על התגובה שלי אתמול, כי לי משום מה היה נראה שהתכוונת ברצינות, אך כשגאליציינער הבהיר שגם לו זה נראה בדיחה אך היא לא התאימה, אז השתכנעתי שכוונתך היה רק בהומור, על כן קבל נא את התנצלותי גם באשכול הזה וגם באשכול אחר שהגבתי לך בחריפות.![]()
![]()
נחמן כתב:
נחמן כתב:
לפי התגובה שלך נראה שהיום נולדת.טשולנט כתב:הכל טוב ויפה אבל הם חייבים לעבוד על פי חוק אחרת יכולים לתבוע אותם וכו'
לא חסרים עורכי דין אצל החרדים.
נחמן כתב:
אני פה כתב:בעוד כ10-13 שנים כשליש ממחזור הגיוס יהיו חרדים ואז באמת לצבא תהיה בעיה קשה לא לגייס חרדים.
מזהב ומפז כתב:נחמן כתב:
איך אפשר להשוות בין מרן ר' משה פינשטיין שהיה גדול היהדות החרדית לבין רבני אמריקה דהיום שהם כקטני תלמידיו של מרן הגראיל הגרג והגרד ומרנן האדמורים מגור ויזניץ סלונים ועוד שילחו ויתעסקו בקילקול הנוראי שיש בארהב ולא יעזו לומר מילה לגדולי הדור וגדולי האדמורים בארצינו