יצחק הספרן כתב:ניסיון "הרעלה" במפעל הפיס : היועצת המשפטית ניסתה "להרעיל" עובדת אחרת.
לפני 4 שנים היועצת המשפטית במפעל הפיס
שפכה כספית רעילה על שטיח בכניסה לחדר
של מנהלת משפטית.
עוברים ושבים ראו משהו מוזר בשטיח
ואחרי כמה שעות המנקה קראה למאבטח
שלקח דגימה ושלח לכימאי.
האירוע צולם במצלמת אבטחה והיועצת
זומנה לשימוע ולטענתה עשתה זאת
בעצה של רב כדי להשכין שלום בית.
היועצת ממשיכה לעבוד במפעל הפיס.
ערוץ 10.
יצחק הספרן כתב:סין: קשישה השליכה מטבעות לתוך מנוע מטוס נוסעים למזל טוב בטיסה
השלטונות פינו את נוסעי הטיסה שהתעכבה למספר שעות.
הקשישה שנסעה בחברת בני משפחתה השליכה 9 מטבעות למנוע המטוס כדי לברכו במזל טוב לפני הטיסה.
רק מטבע אחד חדר למנוע אבל זה כנראה מספיק (לסכן את המטוס על נוסעיו).
פעמון זהב ורימון כתב:יצחק הספרן כתב:סין: קשישה השליכה מטבעות לתוך מנוע מטוס נוסעים למזל טוב בטיסה
הקשישה שנסעה בחברת בני משפחתה השליכה 9 מטבעות למנוע המטוס כדי לברכו במזל טוב לפני הטיסה.
כן הבנתי את הסיפור!שיטה ביזארית להעלאת המונה של התגובות
יצחק הספרן כתב:פעמון זהב ורימון כתב:יצחק הספרן כתב:סין: קשישה השליכה מטבעות לתוך מנוע מטוס נוסעים למזל טוב בטיסה
אכן תגובתך תגובה ביזארית שאינה מכבדת אותך.
יצחק הספרן כתב:גברים יפניים נושאים כלות וירטואליות
חזן כתב:יצחק הספרן כתב:גברים יפניים נושאים כלות וירטואליות
לא יפה להביא כאן מושגים ותאוותם של אנשי עולם התחתון.
אחד ויחיד כתב:חזן כתב:יצחק הספרן כתב:גברים יפניים נושאים כלות וירטואליות
לא יפה להביא כאן מושגים ותאוותם של אנשי עולם התחתון.
צודק במאה אחוז !
יאיר כתב:כפשרה נסכם שזו הדוגמא האחרונה. אין צורך ביותר מאחת. יישר כח.
יצחק הספרן כתב:באופן חריג: חתולה מעזה הועברה במצב קשה לניתוח דחוף בישראל
חתולה מרצועת עזה שהייתה במצב בריאותי קשה הועברה לישראל לקבלת טיפול רפואי. ארגון "PETA" למען יחס מוסרי לבעלי חיים פנה לעמותת "תנו לחיות לחיות" לפני כמה חודשים בנוגע למצבה של החתולה, לאחר שפיה ננעל ולא הייתה מסוגלת לאכול. על מנת לפתור את הבעיה, הדרך היחידה הייתה לבצע בה ניתוח כירורגי מורכב - שאין את המשאבים עבורו ברצועת עזה.
בשל כך, העמותה עבדה על תיאומים מול המנהל האזרחי וגורמים פלסטינים על מנת להעביר את החתולה את הגבול באופן חריג. מנהל יחידת הפיצו"ח של משרד החקלאות בדרום נפתלי דדון נרתם למשימה ועמל על השגת האישורים הנדרשים. לאחר העברתה, שבוצעה הבוקר דרך מעבר ארז באמצעות רכב חילוץ של העמותה, התאשפזה החתולה במרפאת "תנו לחיות לחיות" עד לניתוח שייערך בקרוב.
"אם אפשר לפעול יחד להצלת בעלי חיים – אולי זה הגשר להצלת בני אדם בעתיד. אני קוראת לשיתוף פעולה בין כל הארגונים כי כוחנו בפעולתנו יחד על מנת להציל את בעלי החיים באשר הם", אמרה, דוברת ומייסדת העמותה, אתי אלטמן. "אני מודה לדיאנה מעמותת בעלי חיים בבית לחם, למשרד החקלאות הפלסטיני, לנפתלי דדון, ארגון "PETA" וד"ר אבני על שיתוף הפעולה".
פעמון זהב ורימון כתב:יצחק הספרן כתב:פעמון זהב ורימון כתב:יצחק הספרן כתב:סין: קשישה השליכה מטבעות לתוך מנוע מטוס נוסעים למזל טוב בטיסה
אכן תגובתך תגובה ביזארית שאינה מכבדת אותך.
לא התכוונתי אליך, אלא לתגובה על הסיפור שלפניו. [ויש לנו כבר הסטוריה של תגובות אחד למשנהו, וזה ברוח טובה] סליחה ממי שנפגע, בין אם זה באשמתי ובין אם לא.
יצחק הספרן כתב:רכב שמעביר גופות הביא את הכריכים לילדים בקייטנה
פרסום ראשון • הורה תיעד רכב של החברה המטפלת בגופות פורק כריכים לילדים בקייטנה בגבעת שמואל • אחד האבות צילם את הרכב ובו המשלוח הלא שגרתי • ההורים מזועזעים: "זוועה, אתמול העבירו גופה והיום חילקו ברכב אוכל לילדים"
את היום הראשון של הקייטנה בגבעת שמואל ההורים לא ישכחו. אחד ההורים שעבר ליד בית ספר מורשת זבולון ביישוב, שם התקיימה קייטנה עירונית, הבחין כי הרכב שפורק את ארוחת העשר עבור הילדים הוא לא אחר מאשר הרכב של חברה קדישא שמעביר גופות לקבורה. ההורה צילם את הרכב ובו הכריכים והעביר את התמונה בקבוצות וואטסאפ - ובתוך דקות הנושא הפך לשיחת היום בעיר.
אחת האימהות הייתה כל כך מזועזעת שהלכה לרכוש עבור הילדים לחמניות אחרות מהסופר הקרוב.
אחת האימהות סיפרה ל"ישראל היום": "זה נורא, אוטובוס שמעביר גופות צריך להעביר סנדויצ'ים של ילדים לקייטנה? חשבנו שזה בדיחה, לא האמנו שזה אמיתי.זה נורא, זה מזעזע. מיניבוס שאתמול אולי העביר גופה היום חילק את האוכל לילדים שלנו. זה לא ראוי, לא אסתטי ומאד הזוי".
ממתנ"ס גבעת שמואל נמסר:" הספק שמביא את הלחמניות בבוקר, נתקל בבעיה טכנית ברכב החלוקה, ולצערנו ולא פחות לתדהמתנו, מצא לעצמו פתרון לא ראוי ולא מקובל. אנו רואים את הדברים בחומרה רבה והם טופלו לאלתר, לרבות החלפת הספק בו במקום".
אריה ענק משער האריות כתב:דיווח באתר סאטירי בדרום אמריקה צוטט ברחבי העולם והגיע למיליונים. לפי הפרסום, המוסד תפס קשיש בכפר במדינה וחילץ ממנו הודאה בכך שהוא אדולף היטלר,
שיגעון הפייק ניוז: ידיעות ברחבי העולם ביומיים האחרונים מדווחות על בן 128 שחי בארגנטינה וטוען כי הוא אדולף היטלר. נראה כי הטענה המופרכת מתבססת על דיווח סאטירי בארגנטינה - שצוטט בהרחבה ויצא משליטה. דבר ראשון, יש להבהיר כי מדובר בשקר: היטלר מת ב-1945 ומעולם לא תועד אדם שחי יותר מ-122 שנים (אם היטלר היה חי היום, הוא אכן היה צריך להיות בן 128).
הדיווח, שהחל בדרום אמריקה והכה גלים בכל העולם, גם באתרים "מכובדים", החל כאמור כנראה באתר סאטירי, שטען כי "היטלר" הוא אדם בשם הרמן גוטנברג שחי עד היום בכפר בארגנטינה לאחר שהשיג לפני יותר מ-70 שנים דרכון מזויף מהגסטפו. עוד המשיך הדיווח וטען כי גוטנברג הודה בזהותו האמיתי אחרי שהמוסד תפס אותו בתום מבצע מיוחד של הרחבת חיפושיו אחרי אחרוני הפושעים הנאצים.
ייתכן כי הרקע לדיווח הוא סדרה דוקומנטרית בערוץ ההיסטוריה, בשם "Hunting Hitler", שניסתה לברר אחת ולתמיד את תיאוריית הקונספירציה שטוענת שהיטלר שרד את מלחמת העולם השנייה. בין היתר, נמצאות בסדרה ראיות מסוימות לכך שייתכן שלנאצים הייתה אפשרות להבריח את היטלר לאזור מסוים בארגנטינה – ראיות שייתכן שהיוו את הכר הפורה לדיווח השקרי שיצא משליטה.
יצחק הספרן כתב:רכב שמעביר גופות הביא את הכריכים לילדים בקייטנה
פרסום ראשון • הורה תיעד רכב של החברה המטפלת בגופות פורק כריכים לילדים בקייטנה בגבעת שמואל • אחד האבות צילם את הרכב ובו המשלוח הלא שגרתי • ההורים מזועזעים: "זוועה, אתמול העבירו גופה והיום חילקו ברכב אוכל לילדים"
את היום הראשון של הקייטנה בגבעת שמואל ההורים לא ישכחו. אחד ההורים שעבר ליד בית ספר מורשת זבולון ביישוב, שם התקיימה קייטנה עירונית, הבחין כי הרכב שפורק את ארוחת העשר עבור הילדים הוא לא אחר מאשר הרכב של חברה קדישא שמעביר גופות לקבורה. ההורה צילם את הרכב ובו הכריכים והעביר את התמונה בקבוצות וואטסאפ - ובתוך דקות הנושא הפך לשיחת היום בעיר.
אחת האימהות הייתה כל כך מזועזעת שהלכה לרכוש עבור הילדים לחמניות אחרות מהסופר הקרוב.
אחת האימהות סיפרה ל"ישראל היום": "זה נורא, אוטובוס שמעביר גופות צריך להעביר סנדויצ'ים של ילדים לקייטנה? חשבנו שזה בדיחה, לא האמנו שזה אמיתי.זה נורא, זה מזעזע. מיניבוס שאתמול אולי העביר גופה היום חילק את האוכל לילדים שלנו. זה לא ראוי, לא אסתטי ומאד הזוי".
ממתנ"ס גבעת שמואל נמסר:" הספק שמביא את הלחמניות בבוקר, נתקל בבעיה טכנית ברכב החלוקה, ולצערנו ולא פחות לתדהמתנו, מצא לעצמו פתרון לא ראוי ולא מקובל. אנו רואים את הדברים בחומרה רבה והם טופלו לאלתר, לרבות החלפת הספק בו במקום".
אריה ענק משער האריות כתב:נמחק
אחד ויחיד כתב:קודם כל למה פעמיים דבר שני מי שמבין מה זה שליסל יבין שגם אתה לא כתבת משהו מתאים לרוח הפורום
אחד ויחיד כתב:קודם כל למה פעמיים דבר שני מי שמבין מה זה שליסל יבין שגם אתה לא כתבת משהו מתאים לרוח הפורום
פעמון זהב ורימון כתב:נראים תאומים לבית וייס, בטח הכלות הן תאומות לבית ביקל.
א חסידישער כתב:לפני כשנה התפרסם כזה שידוך בארה"ב בקהילת סאטמר של שלש משפחות שהשתדכו
אבל זה באמת נדיר
משולש כתב:א חסידישער כתב:לפני כשנה התפרסם כזה שידוך בארה"ב בקהילת סאטמר של שלש משפחות שהשתדכו
אבל זה באמת נדיר
כשזה שתים זה נקרא "אחד פלוס אחד".
כשזה שלוש זה נקרא: "נא לא לפרק מארזים"...
לא שמן כתב:חשיפה: האם קלף חדש יתווסף למשחק הטאקי?
אריה שפיר, אחד מהממציאים הגדולים של המשחקים האהובים, משוחח עם טוקר על הכל • ילדים ומשחקים
sop-resize-400-A13_SuperTaki_Front
חיים שפיר, האיש שהמציא את הטאקי, עולה לראיון אצל טוקר לאחר שפתר בעיה סבוכה שהציקה לשחקני טאקי מנוסים וותיקים, לשאלת טוקר כמה משחקים הוא המציא: "בשבעים כבר הפסקתי לספור, יש לי אינסוף משחקים שהמצאתי במטרה אחת לגרום לאנשים להתחבר אחד לשני".
הוא נשאל איך מפתחים משחק?
"בעיקר זה להסתכל על בני אדם ולהסתכל על הצרכים של כל אחד ולנסות לתבנת את זה למשחק", הוא חושף כי "יש שינויים בטאקי וקלף חדש בדרך", "לא הייתי מוסיף סתם קלף לטאקי אלה קלף מאד מקורי שיהפוך את המשחק למעניין, הקלף הכי מעצבן זה פלוס 2 אז החלפתי אותו בקלף המלך".
"המשחק הוא בין 60 ל70 אחוז טקטיקה ושלושים אחוז מזל", ועל החק החדש "אם אני יאמר אחרון לפני שהקלף פגש את ערימת המשחק, יצאתי ידי חובתי ואי אפשר לתבוע אותי על זה שלא אמרתי אחרון.", "המשחק הבא נקרא מישהו לעוף אתו מגיל 4 עד 120 וכן, אפשר להתפרנס מזה, היום כמעט בכל בית יש טאקי"
מתוך אתר רדיו קול חי
א חסידישער כתב:לפני כשנה התפרסם כזה שידוך בארה"ב בקהילת סאטמר של שלש משפחות שהשתדכו
אבל זה באמת נדיר
א חסידישער כתב:מה זה מקובל ?
אני לא שמעתי על מישהו שעשה כזה שידוך בישראל
אולי יש כאלה אבל מקובל - קצת רחוק......
אחד ויחיד כתב:איך קורה כזה פדיחה
פעמון זהב ורימון כתב:אתה גנוב!
יצחק הספרן כתב:בבקשה עזרו לי'': אדם שנתקע בתוך כספומט ניצל בזכות פתקים ששלשל ללקוחות
"בבקשה עזרו לי": אדם שנתקע בתוך כספומט ניצל בזכות פתקים ששלשל ללקוחות
קבלן מטקסס שבארה"ב נזקק לחילוץ, לאחר שנכנס לתקן תקלה במכונה ולא הצליח לצאת מהחדרון הקטן. רק באמצעות פתקים שהעביר דרך המכשיר בהם כתב "עזרו לי, אני תקוע בפנים", הצליח להשתחרר כעבור שעתיים.
"עזרו לי, אני תקוע בפנים". כספומט Photos/ASAP Creative
קבלן מטקסס שבארה"ב שהגיע לתקן מכשיר כספומט תקול, נתקע בחדרון קטן בפנים בלי שאף אחד ידע על מיקמו, במשך שעתיים. "לא הייתה לו אפשרות להודיע לאף אחד שהוא תקוע כי השאיר את הטלפון הסלולארי שלו במכוניתו", אמר ריצ'ארד אולדן, השוטר שחילץ אותו.
רק באמצעות פתקיות ששלשל ללקוחות דרך הפתח ממנו יוצאת פתקית הקבלה, הצליח להשתחרר מהמכונה. בפתקים היה כתוב "בבקשה עזרו לי. אני תקוע בפנים והטלפון שלי לא אצלי. תתקשרו בבקשה למנהל שלי".
מרבית העוברים והשבים חשבו כי מדובר במתיחה, אך בסופו של דבר אדם אחד לקח את הפתק ברצינות והתקשר למשטרה. השוטרים חשבו גם הם כי מדובר בבדיחה, אך כעבור זמן קצר שמעו את קולו בוקע מתוך המכשיר ופרצו את דלת המכונה.
"זה אירוע של פעם בחיים, שלעולם ככל הנראה לא אראה יותר", אמר השוטר אולדן.
המורה כתב:יצחק הספרן כתב:בבקשה עזרו לי'': אדם שנתקע בתוך כספומט ניצל בזכות פתקים ששלשל ללקוחות
"בבקשה עזרו לי": אדם שנתקע בתוך כספומט ניצל בזכות פתקים ששלשל ללקוחות
קבלן מטקסס שבארה"ב נזקק לחילוץ, לאחר שנכנס לתקן תקלה במכונה ולא הצליח לצאת מהחדרון הקטן. רק באמצעות פתקים שהעביר דרך המכשיר בהם כתב "עזרו לי, אני תקוע בפנים", הצליח להשתחרר כעבור שעתיים.
"עזרו לי, אני תקוע בפנים". כספומט Photos/ASAP Creative
קבלן מטקסס שבארה"ב שהגיע לתקן מכשיר כספומט תקול, נתקע בחדרון קטן בפנים בלי שאף אחד ידע על מיקמו, במשך שעתיים. "לא הייתה לו אפשרות להודיע לאף אחד שהוא תקוע כי השאיר את הטלפון הסלולארי שלו במכוניתו", אמר ריצ'ארד אולדן, השוטר שחילץ אותו.
רק באמצעות פתקיות ששלשל ללקוחות דרך הפתח ממנו יוצאת פתקית הקבלה, הצליח להשתחרר מהמכונה. בפתקים היה כתוב "בבקשה עזרו לי. אני תקוע בפנים והטלפון שלי לא אצלי. תתקשרו בבקשה למנהל שלי".
מרבית העוברים והשבים חשבו כי מדובר במתיחה, אך בסופו של דבר אדם אחד לקח את הפתק ברצינות והתקשר למשטרה. השוטרים חשבו גם הם כי מדובר בבדיחה, אך כעבור זמן קצר שמעו את קולו בוקע מתוך המכשיר ופרצו את דלת המכונה.
"זה אירוע של פעם בחיים, שלעולם ככל הנראה לא אראה יותר", אמר השוטר אולדן.
תודה על הסיפור.
איזה פחד...
ברי עדיף כתב:מרתק באופן לא נורמלי האשכול הזה.
למה בהתחלה היו הרבה תמונות כמעט בכל סיפור ובאחרונים כבר אין?
אחד ויחיד כתב:ראש הממשלה ישן על ריצפת המטוס בדרך לצרפת:
ראש הממשלה יצא לביקור מדיני בפריז, אך עקב עומס הנוסעים בתקופה זו, העמידו לרשות נתניהו ופמלייתו מטוס קטן, בו לא ניתן להרכיב מיטה. נתניהו, הסובל מכאיבי גב, נאלץ לישון על רצפת המטוס • בקרוב ייכנס לפעילות מטוס מיוחד לראש הממשלה והנשיא
ראש הממשלה בנימין נתניהו יצא ביום ראשון לפנות בוקר לצרפת לביקור בינלאומי של חמישה ימים, אך הטיסה לשם לא עברה עליו בנינוחות. כך מדווח אריאל כהנא באתר NRG.
כתוצאה ממחסור במטוסים מתאימים בחברת אל על בשל העומס בחודשי הקיץ, הועמד לרשות ראש הממשלה מטוס קטן יותר, מדגם בואינג 737, שלא ניתן להתקין בו מיטה. נתניהו, הסובל מבעיות גב, העביר לפיכך חלק משעות הטיסה בשינה על רצפת המטוס.
בדרך כלל חכר ראש הממשלה מטוסים מדגם בואינג 767, שבהם ניתן להתקין מיטות, אך במטוס 737 הקטן יותר לא ניתן היה לעשות זאת. בחודשים הקרובים צפוי הפרויקט השאפתני של רכישת מטוס לראש הממשלה לצאת לפועל, וכשהוא יתממש סביר להניח שלא נשמע שוב על ראשי ממשלה שנאלצים להעביר לילות בשינה על הרצפה בדרכם לנסיעות מדיניות חשובות.
לפני כשנה אושר עקרונית פרויקט שייתכן שבעתיד ימנע מצבים מביכים כאלה. לפני כחצי שנה התקבל האישור מוועדת הכספים להקצאה של 182 מיליון שקלים לצורך רכישת מטוס לראש הממשלה – "אייר פורס 1" ישראלי, וכן לנסיעות של נשיא המדינה. עד עתה נאלצה הפמלייה של כל ראשי הממשלה לחכור מטוסים מחברת אל על.
יצחק הספרן כתב:רופאי עיניים מזהירים משתמשי עדשות מגע בעקבות תגלית מדאיגה
רופאי עיניים מזהירים משתמשי עדשות מגע בעקבות תגלית מדאיגה
אישה ניצלה מנזק בלתי הפיך בעין אחרי שרופאת עיניים מצאה אצלה לא פחות מ-27 עדשות מגע שנשכחו בתוך העין. הרופאה מבקשת ממרכיבי עדשות המגע לרוץ להיבדק
רופאה ומנתחת עיניים מבית החולים סוליהול שקרוב לברמינגהם, אנגליה, מצאה לא פחות מ-27 עדשות מגע שנותרו בעין של אישה בת 67 - שכלל לא ידעה שהן שם. ד"ר רופאל מורג'ריה הזדעזעה לגלות כמות בלתי הגיונית של עדשות המגע שכנראה נשכחו בעינה של המטופלת, רגע לפני שזו נכנסה לניתוח קטרקט. צוות המנתחים, שכלל גם רופא עיניים עם 20 שנות ניסיון שכבר חשב שראה הכל, לא ידעו איך לעכל את הגילוי, "אף אחד מאיתנו לא ראה דבר כזה לפני", אמרה מורג'ריה ל- Optometry Toda, "זה היה בלגאן גדול. כל 27 עדשות המגע היו תקועות יחד. היינו ממש מופתעים שהחולה לא שמה לב לזה, כי הן אמורות ליצור גירוי רב שם".
17 עדשות מגע נמצאו בבדיקה הראשונה. עוד 10 נמצאו בשלב מאוחר יותר (קרדיט: Rupal Morjaria)
בבדיקה ראשונה נמצאו 17 עדשות ובבדיקה נוספת עוד 10. ניתוח הקטרקט נדחה לאחר שהרופאים חששו שעדשות המגע האבודות יכולות להוות סיכון לאנדופתלמיטיס - דלקת חמורה בעין. מורג'ריה הוסיפה: "בגלל שהמטופלת הייתה עם עדשות מגע בעיניה מי יודע כמה זמן, אם היינו מנתחים אותה היא הייתה צוברת הרבה חיידקים סביב הלחמית שלה". המטופלת הרכיבה עדשות מגע חד פעמיות במשך 35 השנים האחרונות אך לא הגיעה לבדיקות שגרתיות עם אופטומטריסט. היא גם לא דיווחה על שום סימפטומים הקשורים לראייה שלה, מלבד חוסר נוחות. מורג'ריה הוסיפה: "היא הייתה המומה. שבועיים אחרי שהסרתי לה את העדשות, היא אמרה שנוח לה יותר בעיניים. היא חשבה שאי הנוחות היא חלק מהזקנה ומעיניים היבשות שלה".
עדשות מגע מחוברות (קרדיט: Rupal Morjaria)
המקרה שאירע בנובמבר שנה שעברה דווח לראשונה ע"י BNJ, אולם פורסם שוב בכתב העת הרפואי British Medical Journal ורופאים התקשו להאמין שמקרה כזה בכלל אפשרי, "בגיל הזה ובתקופה הזאת, כשכל כך פשוט לרכוש עדשות מגע באינטרנט, אנשים מוותרים על בדיקות שגרתיות", אמרה מורג'ריה, "אנשים משתמשים בעדשות מגע כל הזמן, אבל אם הם לא בודקים את זה, יכולים להיווצר זיהומים חמורים בעיניים שיכולים לגרום אפילו לאיבוד הראייה. חשוב להיבדק".
יצחק הספרן כתב:לחילוץ יונה (בפתח תקוה).
יצחק הספרן כתב:מייסד פייסבוק הרוויח לא פחות מ-3.5 מיליארד דולר בחמישה ימים
מארק צוקרברג רשם את ההישג המכובד, זאת לאחר שמניית הרשת החברתית עלתה בימים האחרונים. הונו מוערך כעת ב-66.7 מיליארד דולר
חיים איסרוביץ 17/07/2017 06:21
מעטים האנשים שזוכים להרוויח 3.5 מיליארד דולר בחמישה ימים. אחד מהם הוא מייסד פייסבוק מארק צוקרברג, שרשם לעצמו הישג מכובד זה בעקבות העלייה במניית הרשת החברתית בימים האחרונים. הונו מוערך כעת ב־66.7 מיליארד דולר – מה שמציב אותו כאדם השישי בעושרו בעולם.
גאליציינער כתב:ברצינות, מאוד מעניין אותי איך מרוויחים על זה, יש למישהו תשובה נורמלית על שאלתי ??
משתמשים הגולשים בפורום זה: משיב., מתלמידיו של אהרון ו־68 אורחים