אחד ויחיד כתב:שיך, סליחה שגנבתי לך את הקרדיט של הגשת החדשות
ממתי התפקיד שייך לי

אחד ויחיד כתב:שיך, סליחה שגנבתי לך את הקרדיט של הגשת החדשות
אחד ויחיד כתב:בני ברקים המשטרה מבקשת את עזרתכם בחיפוש אחר זקן חרדי שנעדר.
המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר חיים ברושטיין, תושב בני ברק שנעדר מאז אתמול בבוקר. משפחתו דיווחה כי נהג מידי בוקר ללכת לבית הכנסת ואולם אתמול הוא לא שב לביתו.
משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הנעדר בסיכון חיים בועז ברושטיין בן ה - 60 המתגורר ברחוב חתם סופר בני ברק.
ברושטיין יצא מביתו אתמול בבוקר בשעה 6:00 לערך ומאז נעלמו עקבותיו. לרוב נוהג להסתובב באזור בתי כנסת.
תאורו: גובה 175 סמ, מבנה גוף רזה, שיער שיבה, עיניים בצבע חום. לבש חולצה לבנה ומכנס שחור.
כל היודע דבר אשר יכול לסייע באיתורו מתבקש ליצור קשר עם המשטרה בטלפון 036104618 או לחייג למוקד המשטרה 100.
יצחק הספרן כתב:אחד ויחיד כתב:בני ברקים המשטרה מבקשת את עזרתכם בחיפוש אחר זקן חרדי שנעדר.
המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר חיים ברושטיין, תושב בני ברק שנעדר מאז אתמול בבוקר. משפחתו דיווחה כי נהג מידי בוקר ללכת לבית הכנסת ואולם אתמול הוא לא שב לביתו.
משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הנעדר בסיכון חיים בועז ברושטיין בן ה - 60 המתגורר ברחוב חתם סופר בני ברק.
ברושטיין יצא מביתו אתמול בבוקר בשעה 6:00 לערך ומאז נעלמו עקבותיו. לרוב נוהג להסתובב באזור בתי כנסת.
תאורו: גובה 175 סמ, מבנה גוף רזה, שיער שיבה, עיניים בצבע חום. לבש חולצה לבנה ומכנס שחור.
כל היודע דבר אשר יכול לסייע באיתורו מתבקש ליצור קשר עם המשטרה בטלפון 036104618 או לחייג למוקד המשטרה 100.
גאליציינער כתב:אתה גם היית מאלו שחיפשו אותו ?
גאליציינער כתב:קודם כל כן, נראה לי שאתה גר שמה...
שנית כל, אולי עברת לשם במיוחד בכדי לחפש אותו.
הרי יש לך אופנוע, אופס רכב...
![]()
![]()
גאליציינער כתב:תכל'ס, חיפשת או לא ?
אחד ויחיד כתב:יצחק הספרן כתב:אחד ויחיד כתב:בני ברקים המשטרה מבקשת את עזרתכם בחיפוש אחר זקן חרדי שנעדר.
ב"ה הנעדר נמצא בריא ושלם :
לאחר יממה של חיפושים, נמצא הנעדר בועז ברושטיין מבני ברק כשהוא בריא ושלם. משפחתו ומכריו מודים לכל מי שהשתתף בחיפושים
שיך כתב:הוגשה תלונה למשטרה נגד אמנון אברמוביץ'
ביום ו' 11.8.17 הוגשה במשטרת חיפה תלונה כנגד אמנון אברמוביץ', פרשן חדשות 2, בחשדות חמורים לנסיון למתן שוחד, מרמה והפרת אמונים, שימוש לרעה בכוח המשרה, עובד ציבור שיש לו זיקה פרטית ועוד. מדובר בעבירות של שחיתות ציבורית ברמה החמורה ביותר. התלונה הוגשה על ידי עו"ד אביעד ויסולי, יו"ר נאמני ארץ ישראל בליכוד.
התלונה מתייחסת לשלושה נושאים:
1. ביום 10.8.17 פרסם מר יוסי וידר, חקיין מוכר, בעמוד הפייסבוק שלו הקלטה של שיחה שערך עם אמנון אברמוביץ', באותה שיחה חיקה וידר והציג את עצמו כאהוד ברק. במסגרת השיחה אמר אברמוביץ' לוידר/ברק, בין השאר:
יוסי וידר : "אני שוקל לרוץ, אני ממש על הקשקש להודיע וכמובן אתה תקבל את זכות הראשונים. ...
אברמוביץ': אז קודם כל בוא, תביא לי, אני אנסח את הידיעה ואף אניח אותה במקום בולט, הבולט האפשרי בתקשורת הישראלית, אז בוא תבוא יום ראשון בוא נדבר. ...
וידר / ברק: דברנו כבר בעברשחייבים לשים סוף לשלטון המוזר הזה של בנימין נתניהו למען מדינת ישראל חייבים להעיף אותו ואתה הסכמת אתי
אברמוביץ': על זה אין ויכוח, אני גם חושב שיש לך אשמה תורמת לקיומו של ביבי...
וידר / ברק: אתה תעזור לי?
אברמוביץ': בוא תבוא נדבר אני אראה מה אפשר לעשות עם קליינט קשה כמוך
וידר / ברק: אני, אני יש לי תחושה שאתה רוצה לעזור לי
אברמוביץ': אה.. נוני מוזס אמר לביבי כל מה שאברמוביץ' רוצה זה שברק יחזור
וידר / ברק: נכון נכון
אברמוביץ': אני יכול לשבור אבחנה שכזו?
וידר / ברק: בסופו של דבר הדבר הנכון שכולנו נתגייס ונעיף אותוכי זהו זה מספיק
אברמוביץ': כן"
בשיחה זו קורא אברמוביץ' לברק "קליינט", מציע לו שירותי יחסי ציבור תוך שימוש במשרתו בחברת החדשות של ערוץ 2 ("אני אנסח את הידיעה ואף אניח אותה במקום בולט, הבולט האפשרי בתקשורת הישראלית"). בהמשך, אברמוביץ' קושר קשר עם ברק, כביכול, ל"העיף" את ראש הממשלה בנימין נתניהו ולהחליפו בברק ומודה שהוא פועל לקדם מטרות אלה מזה תקופה ארוכה, במסגרת תפקידו הציבורי כפרשן בחברת החדשות של הערוץ השני.
יש בדברים של אברמוביץ' משום ניסיון למתן שוחד לברק, עבירת מרמה והפרת אמונים הפוגעת בציבור, עשיית שימוש במשאב ציבורי לקידום האינטרסים הפרטיים הפוליטיים של אברמוביץ' ("להעיף" את נתניהו ולהחליפו בברק) ועשיית שימוש לרעה בכוח המשרה כדי לקדם את האינטרסים הפרטיים של אברמוביץ' לסילוק נתניהו מראשות הממשלה.
2. ביום 10.8.17, בשעה 18:17לערך, במסגרת התכנית חדשות 6 בערב בערוץ השני עם המגישה סיון רהב מאיר ועמית סגל, אמר אברמוביץ' בין השאר כדלקמן:
אברמוביץ': "לא לא, תקשיב תקשיב, יוסי וידר הוא חקיין מאד חינני. בזמנו הוא התקשר אלי כרב המזמין אותי בחוג סוכות לסוכתו וזה היה קטע באמת חביב והיה לנו ניסיון טוב. במקרה הזה אמרתי מייד שזה הוא ושמדובר במתיחה. לכן הקטע ששמענו הוא קטע לא אותנטי וערוך. זאת אף זאת, אמרתי לו, יוסי אני מחבב אותך אני רוצה לעזור לך לפרנסתך בו נקליט את זה מחדש. לכן הקטע כפי שפורסם היום הוא קטע תפור"
...
עמית סגל: אפשר לעלות למטה כותרת: אברמוביץ': ידעתי שזה חיקוי?
אברמוביץ': כן, ודאי, איזו שאלה, הצעתי לו להקליט שוב מהתחלה. "
בדבריו אלה, שהיו כוזבים לחלוטין כפי שיתברר להלן, אברמוביץ' שיקר במצח נחושה בשידור כאשר טען שהקטע המוקלט אינו אותנטי, ובתוך כך הודה אברמוביץ' כי הוא הציע לוידר שוחד כדי שלא יפרסם את הדברים. יש בדברים לכאורה משום מרמה והפרת אמונים והודאה בהצעת שוחד לוידר.
3. ביום 10.8.17 כמה דקות לאחר השעה 23:00 התראיין יוסי וידר לתכנית החדשות של ערוץ 20 עם אמיר אבגי, ואמר את הדברים הבאים:
"אחרי השיחה התקשרתי לעשות גילוי נאות אז אמרתי לו אמנון זה אני יוסי וידר הייתי אהוד ברק. אז הוא ניסה לשכנע אותי לרדת מזה ואמר תשמע "המתיחה הזו היה לי חשד זרמתי אתך אבל תשמע בוא נעשה דבר כזה תתקשר אלי כמו ביבי ואני אשתף אתך פעולה" אז אני אומר לו אמנון אתה שומע את עצמך שאני אביים מתיחה? אני יוסי וידר אביים מתיחה? כל המתיחות שלי מושלמות בחיים אני לא מביים. הוא אומר "למה, אני אזרום אתך, זה לא טוב, אני מביע שם דעות, לא דעות, הוא מביע ואז הוא מבין שהוא טעה שאמר שהוא מביע, הוא ניסה לדבר אלי כמו אל ילד מטומטם, סליחה על הביטוי, ואתה יודע מה, השקר הזה, כנראה שאני צריך לחשוף אותו."
ואכן, ביום 11.8.17 פורסמה הקלטת במלואה והתברר כי וידר אמר אמת.
הדברים האמורים לעיל מצביעים על כך שאברמוביץ' שיקר בתכנית החדשות ביחס לאותנטיות של ההקלטה, וכן כי אברמוביץ' הציע שוחד ליוסי וידר כדי לא יפרסם את ההקלטה.
יש במעשיו של אברמוביץ' בהקשר זה, מעבר לעבירות שפורטו לעיל, עבירות נוספות לכאורה של מרמה והפרת אמונים, ניסיון למתן שוחד ועוד.
אחד ויחיד כתב:הונאה בינלאומית: [b][size=150]מיליארדר ישראלי ובכירים במשק נעצרו[/size][/b]
היחידה ארצית של המשטרה עיכבה הבוקר חמישה חשודים לחקירה באזהרה בגין חשד לביצוע עבירות על חוק איסור הלבנת הון, זיוף מסמך, שימוש במסמך מזויף, רישום כוזב במסמכי תאגיד ועוד. בין העצורים: דמויות מפורסמות מאוד
היחידה ארצית של המשטרה עיכבה היום (ב) בשעות הבוקר חמישה חשודים לחקירה באזהרה בגין חשד לביצוע עבירות על חוק איסור הלבנת הון, זיוף מסמך, שימוש במסמך מזויף, רישום כוזב במסמכי תאגיד, מרמה והפרת אמונים בתאגיד, שיבוש מהלכי משפט ומתן שוחד.
ביזנעס שימושי
משעות הבוקר המוקדמות חוקרת המשטרה מספר מעורבים בחשד כי פעלו יחד באופן שיטתי עם החשוד העיקרי, אחד המיליארדים המפורסמים בארץ שכבר נחקר בעבר לא פעם, וזאת על מנת לייצר ולהציג חוזים ועסקאות פיקטיביים, בין היתר בתחום הנדל"ן במדינה זרה וזאת לצורך העברות כספים והלבנת הון.
החקירה מנוהלת בשיתוף פעולה בינלאומי וכן עם הרשות לאיסור הלבנת הון ומימון טרור ובליווי פרקליטות מיסוי וכלכלה והמחלקה הפלילית והבינלאומית בפרקליטות המדינה. על פי החשד, לכל אחד מהמעורבים מיוחסות עבירות שונות ובמהלך הפעילות הבוקר בוצעו חיפושים בבתיהם ובמשרדים המשמשים את חלקם. בהמשך להתפתחויות בחקירה יוחלט האם להביא את מי מהמעורבים לבית המשפט לדיון בעניינו.
שיך כתב:אחד ויחיד כתב:הונאה בינלאומית: [b][size=150]מיליארדר ישראלי ובכירים במשק נעצרו[/size][/b]
היחידה ארצית של המשטרה עיכבה הבוקר חמישה חשודים לחקירה באזהרה בגין חשד לביצוע עבירות על חוק איסור הלבנת הון, זיוף מסמך, שימוש במסמך מזויף, רישום כוזב במסמכי תאגיד ועוד. בין העצורים: דמויות מפורסמות מאוד
היחידה ארצית של המשטרה עיכבה היום (ב) בשעות הבוקר חמישה חשודים לחקירה באזהרה בגין חשד לביצוע עבירות על חוק איסור הלבנת הון, זיוף מסמך, שימוש במסמך מזויף, רישום כוזב במסמכי תאגיד, מרמה והפרת אמונים בתאגיד, שיבוש מהלכי משפט ומתן שוחד.
ביזנעס שימושי
משעות הבוקר המוקדמות חוקרת המשטרה מספר מעורבים בחשד כי פעלו יחד באופן שיטתי עם החשוד העיקרי, אחד המיליארדים המפורסמים בארץ שכבר נחקר בעבר לא פעם, וזאת על מנת לייצר ולהציג חוזים ועסקאות פיקטיביים, בין היתר בתחום הנדל"ן במדינה זרה וזאת לצורך העברות כספים והלבנת הון.
החקירה מנוהלת בשיתוף פעולה בינלאומי וכן עם הרשות לאיסור הלבנת הון ומימון טרור ובליווי פרקליטות מיסוי וכלכלה והמחלקה הפלילית והבינלאומית בפרקליטות המדינה. על פי החשד, לכל אחד מהמעורבים מיוחסות עבירות שונות ובמהלך הפעילות הבוקר בוצעו חיפושים בבתיהם ובמשרדים המשמשים את חלקם. בהמשך להתפתחויות בחקירה יוחלט האם להביא את מי מהמעורבים לבית המשפט לדיון בעניינו.
מדובר בבני שטיימץ
זאבי כתב:שיך כתב:אחד ויחיד כתב:הונאה בינלאומית: [b][size=150]מיליארדר ישראלי ובכירים במשק נעצרו[/size][/b]
ביזנעס שימושי
מדובר בבני שטיימץ
מי הוא זה ואיזה הוא?
זרעא דיוסף כתב:גשר קוקה קולה להולכי רגל קרס
זרעא דיוסף כתב:גשר קוקה קולה להולכי רגל קרס
אחד ויחיד כתב:זרעא דיוסף כתב:גשר קוקה קולה להולכי רגל קרס
יש פצועים ?
אחד ויחיד כתב:אחד ויחיד כתב:זרעא דיוסף כתב:גשר קוקה קולה להולכי רגל קרס
יש פצועים ?
ע"פ השמועות הגשר קרס בגלל תאונה ממשאית שנתקעה בו אין פצועים מלבד נהג המשאית
יעבץ כתב:יהודים???
למה כתב:נתניהו הגיע לחדר המצב שנפתח במשרד החוץ בעקבות הפיגוע בברצלונה
שיך כתב:דיווחים: מוחמד אל-בוזם, שהיה כלוא בישראל ושוחרר, נרצח בדירתו בשבדיה. הנסיבות בבדיקה
אריה זקן כתב:האם מישהו יודע על תאונה שהרב גרוסמן היה מעורב בה?
שיך כתב:אירוע דריסה במרסיי, צרפת
חויזר כתב:אריה זקן כתב:האם מישהו יודע על תאונה שהרב גרוסמן היה מעורב בה?
אכן,הוא נפל מקולנועית ביום ו'
ונפצע קל.
שיך כתב:שיך כתב:אירוע דריסה במרסיי, צרפת
מכונית התנגשה בתחנת אוטובוס בעיר הציורית מארסיי, שבריביירה הצרפתית.
המשטרה לא יודע לומר אם מדובר בתאונת דרכים רגילה או בפעולה של אנשי המדינה האסלאמית.
לפחות אדם אחד מטופל ע"י שירותי ההצלה המקומיים.
שיך כתב:זכרון יעקב: דרך הקרנות דיווח ראשוני על אירוע דקירה/ירי
פעמון זהב ורימון כתב:ממתי שהייתי ילד לימדו אותי שכמרים לא מתחתנים, והנה - בת של כומר!
אריה ענק משער האריות כתב:אם הוא (או היא) יעדיפו לקבל את סכום הזכייה במזומן ומייד, הפרס יעמוד "רק" על 443 מיליון דולרים, מהם יופחתו מסים פדרליים ומסי מדינה שלרוב מהווים כ-30% מהרווחים.
שיך כתב:בני זוג חרדים נספו בשריפה שפרצה בביתם שבבורו פארק
שני ההרוגים, בשנות ה-60 לחייהם, נלכדו בלהבות בשריפה עזה שפרצה בביתם שבברוקלין. כוחות הכיבוי ניסו במשך זמן רב לכבות את האש, אך רק בתם של ההרוגים הצליחה להימלט ממנה
מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:באיזה איזור בב"פ מי שיודע הכתובת נא לעדכן
מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:שיך כתב:בני זוג חרדים נספו בשריפה שפרצה בביתם שבבורו פארק
שני ההרוגים, בשנות ה-60 לחייהם, נלכדו בלהבות בשריפה עזה שפרצה בביתם שבברוקלין. כוחות הכיבוי ניסו במשך זמן רב לכבות את האש, אך רק בתם של ההרוגים הצליחה להימלט ממנה
באיזה איזור בב"פ מי שיודע הכתובת נא לעדכן
שיך כתב:דוברות המשטרה (לכיש):
אשקלון- ברגעים אלו פועלים כוחות משטרה בעקבות דיווח על הימצאות שוהה בלתי חוקי חשוד באיזור. משטרת ישראל פועלת יחד עם גורמי הביטחון על מנת להזים את החשד.
במשטרה קוראים לציבור להגביר ערנות בכל הקשור לאנשים וחפצים חשודים ולדווח על אלו ללא דיחוי למוקד 100 של משטרת ישראל.
שיך כתב:בחודשים האחרונים המשטרה ניסתה לעצור את קרויס פעמים רבות בבית הוריו, בית סבו, ומשרדי הארגונים הפעילים נגד הגיוס - אך הוא הצליח לחמוק
שיך כתב:שיך כתב:בחודשים האחרונים המשטרה ניסתה לעצור את קרויס פעמים רבות בבית הוריו, בית סבו, ומשרדי הארגונים הפעילים נגד הגיוס - אך הוא הצליח לחמוק
פרסום ראשון: מיד ב@Channel2News - קרויס דור ההמשך: דוד, בנו של קמבץ העדה החרדית לשעבר יואליש קרויס הסגיר עצמו למשטרה על רקע המאבק נגד הגיוס
שיך כתב:ארבעה רבנים חשודים במרמה
המשטרה עצרה (יום ד', 6.9.17) ארבעה רבנים מערים שונות, בחשד שהשיגו בדרכי מרמה את "תעודת הכושר" הנחוצה על-מנת להתמודד למשרת רב עיר. המשטרה מייחסת לארבעה עבירות של מרמה, הפרת אמונים, זיוף והתחזות. משרת רב עיר מעניקה תנאי שכר משופרים, יוקרה וגם יכולת כלכלית רבה - בעיקר בתחומי הכשרות והנישואין.
מדובר בתעודה שמעניקה הרבנות הראשית לאחר מבחנים. על-פי החשד, הארבעה כלל לא השתתפו במבחנים, אלא השיגו את התעודות באמצעות זיוף הרישום של ציוני המבחן, שליחת אדם אחר שהתחזה להם ונבחן במקומם, ואף פנייה ישירה לבודק המבחן בבקשה שיקל עליהם לקבל את הציונים הדרושים.
החקירה מתקיימת ביחידה הארצית לחקירות הונאה, שבלשיה עצרו את הארבעה וערכו חיפושים בבתיהם. המשטרה ציינה, כי החשד הוא רק כלפי אותם ארבעה רבנים ולא כלפי הרבנות הראשית והממונים על הבחינות, וכי היא זכתה מראשית הדרך לשיתוף פעולה מצד הרבנות. בשלב זה לא נמסרו שמותיהם של החשודים והערים בהם מדובר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G] ו־89 אורחים