אני פה כתב:דיווחים במקורות סורים: האיראנים החלו לפרוס רקטות ארוכות טווח בשטח סוריה במהלך הלילה האחרון ככל הנראה לקראת תגובה איראנית אפשרית בקרוב
הם רוצים להפחיד ולעכב את ה'טראמפ' מלבוא לחנוכת הבית.
אני פה כתב:דיווחים במקורות סורים: האיראנים החלו לפרוס רקטות ארוכות טווח בשטח סוריה במהלך הלילה האחרון ככל הנראה לקראת תגובה איראנית אפשרית בקרוב
אני פה כתב:בשעה שהקבינט מתכנס לדיון דחוף בקריה בעקבות המתיחות מול איראן וסוריה, ועדת חוץ וביטחון של דיכטר קיימה דיון מהיר במטרה להעביר עוד היום בקריאה שנייה ושלישית חוק המסמיך את הקבינט להחליט על פתיחה במלחמה במקום הממשלה.
מקור ראשון
ישיבת הקבינט הביטחוני נערכת בקריה ללא שר הביטחון, אביגדור ליברמן, שנמצא בדרכו לארץ מניו יורק ואמור לנחות בעוד מספר שעות. מעניין שלא חיכו לו
יוסי יהושוע
שיך כתב:דיווח סורי: בתקיפה אתמול אין הרוגים איראנים. 13 חיילי צבא סוריה נהרגו ומעל ל40 נפצעו
מקורות סורים מדווחים שלא היתה פעילות איראנית חריגה במקומות שנפגעו, ועיקר התחמושת שנפגעה היו פצצות מרגמה ורקטות גראד.
אני פה כתב:פרסום ראשון: נתניהו מתכנן הערב נאום לאומה ״עם מידע דרמטי על איראן״
ראש הממשלה נתניהו צפוי לשאת נאום בשעה שמונה בערב ולחשוף מידע דרמטי בנושא הגרעין האיראני. שרי הקבינט עודכנו בפרטים בישיבתם בצהרים
אני פה כתב:פרסום ראשון: נתניהו מתכנן הערב נאום לאומה ״עם מידע דרמטי על איראן״
ראש הממשלה נתניהו צפוי לשאת נאום בשעה שמונה בערב ולחשוף מידע דרמטי בנושא הגרעין האיראני. שרי הקבינט עודכנו בפרטים בישיבתם בצהרים
שיך כתב:מדדי המניות בישראל עברו לירידות שערים של כ-1% לאחר פרסום ההודעה של נתניהו
שיך כתב:בשל ההתפתחויות נתניהו ביטל את נאומו בישיבת המליאה המיוחדת לרגל יום הרצל. במקומו ינאם יריב לוין.
1010 כתב:אני פה כתב:פרסום ראשון: נתניהו מתכנן הערב נאום לאומה ״עם מידע דרמטי על איראן״
מניסיון, אנחנו מכירים כבר את האיש ואת ההצהרות
וגם את המידע הדרמטי שלו...
נחיה ונראה.
יאיר כתב:1010 כתב:אני פה כתב:פרסום ראשון: נתניהו מתכנן הערב נאום לאומה ״עם מידע דרמטי על איראן״
נחיה ונראה.
מה אתה חושב שהוא יגיד?
יאיר כתב:1010 כתב:אני פה כתב:פרסום ראשון: נתניהו מתכנן הערב נאום לאומה ״עם מידע דרמטי על איראן״
נחיה ונראה.
מה אתה חושב שהוא יגיד?
אני פה כתב:לפי המידע שקיבלתי עכשיו צריכים הרבה רחמי שמים.
אני פה כתב:לא תהיה הסלמה.
אני פה כתב:לפי המידע שקיבלתי עכשיו צריכים הרבה רחמי שמים.
אני פה כתב:ראיתי באחד המקומות שמועות על גזירת גיוס לא יודע כמה זה נכון.
משתמש אנונימי כתב:למי שכתב על הצדיקים שאמרו שהמדינה תחזיק רק 70 שנה
בקום המדינה אמר אחד מהצדיקים דאז שהמדינה לא תתקיים הרבה זמן. סיפרו את זה לבית ישראל מגור שהגיב אני אומר שהיא תתקיים עד
ביאת המשיח
משתמש אנונימי כתב:למי שכתב על הצדיקים שאמרו שהמדינה תחזיק רק 70 שנה
בקום המדינה אמר אחד מהצדיקים דאז שהמדינה לא תתקיים הרבה זמן. סיפרו את זה לבית ישראל מגור שהגיב אני אומר שהיא תתקיים עד
ביאת המשיח
אני פה כתב:איזה ס"ד יש לציונים נגד האיראנים לא יאומן מדינה שקטנה בעשירית מאירן מצליחה להוציא ים של חומר מתוך המדינה ולהכות בה בסוריה כל כמה ימים והם שותקים כמו דגים.
חזן כתב:אני פה כתב:איזה ס"ד יש לציונים נגד האיראנים לא יאומן מדינה שקטנה בעשירית מאירן מצליחה להוציא ים של חומר מתוך המדינה ולהכות בה בסוריה כל כמה ימים והם שותקים כמו דגים.
ח"ו לציונים אין סייעתא דשמיא, אלא הקב"ה ברוב רחמיו שומר אותנו השותו"מ.
זעיר שם כתב:חזן, למה אתה חושב שאם הינך סובר שיש להם סייעתא דשמיא אתה ח"ו נהפך לציוני, אני סובר שיש להם סייעתא דשמיא ועכ"ז אני מתבדל מהם.
מה גם שלדעתי אתה בלב יותר ציוני ממני, שהרי לא יעזור מה תגיד ומה תכתוב, באמת בתוך לבך אתה יודע וסבור שיש להם סייעתא דשמיא מיוחדת והצלחתם מופלאת בין כל העמים, ואי אפשר להתכחש לזה, ואם זה אמור להפוך אותך לציוני אתה בבעיה.
חזן כתב:זעיר שם כתב:חזן, למה אתה חושב שאם הינך סובר שיש להם סייעתא דשמיא אתה ח"ו נהפך לציוני, אני סובר שיש להם סייעתא דשמיא ועכ"ז אני מתבדל מהם.
מה גם שלדעתי אתה בלב יותר ציוני ממני, שהרי לא יעזור מה תגיד ומה תכתוב, באמת בתוך לבך אתה יודע וסבור שיש להם סייעתא דשמיא מיוחדת והצלחתם מופלאת בין כל העמים, ואי אפשר להתכחש לזה, ואם זה אמור להפוך אותך לציוני אתה בבעיה.
הציונים אין להם סייעתא דשמיא כלל, אלא הס"מ מנהיג אותם, כמובא בחז"ל הבא לטמא פותחין לו.
ומה שיש להם הצלחה במלחמתם, הוא אך ורק שהקב"ה מרחם על השומרי תורה ומצות, כמובא בתנא דבי אליהו: "במה הקב"ה מושיע את ישראל מבין האומות, בבנים שהן משכימין ומעריבין לבתי כנסיות ולבתי מדרשות ועוסקין בדברי תורה בכל יום תמיד".
זעיר שם כתב:איני מתכחש לכך שלנו יש הרבה יותר סייעתא דשמיא ובוודאי שגם אני תולה את הצלחת ההגנה בזכות עוסקי התורה ויראי ה', אבל למה אתה מערב כאן ס"מ, למה אתה לא מרגיש בנוח שה' עוזר לנו באמצעותם.
וגם מה תענה לי לגבי הסייעתא דשמיא שיש להם בפיתוח במדע וטכנלוגיה בהתפתחות מתקדמת.
אני פה כתב:באיפוק
יוסף בן יוסף כתב:איך מגיבים באירופה לנאום ראש הממשלה?
אני פה כתב:אירן ע"י מיליציות שעיות בחסות חיזבאללה תכננו לירות הערב מטח טילים כבדים (פתח 110) לעבר רמת הגולן, צה"ל זיהה את ההכנות והפציץ את מחסן הטילים על כל יושביו טרם שיגורם לעבר ישראל
שימי התימני כתב:אני פה כתב:אירן ע"י מיליציות שעיות בחסות חיזבאללה תכננו לירות הערב מטח טילים כבדים (פתח 110) לעבר רמת הגולן, צה"ל זיהה את ההכנות והפציץ את מחסן הטילים על כל יושביו טרם שיגורם לעבר ישראל
אני לא מבין למה הם מנסים בכלל הם לא רואים שהכל שקוף ומה שהם רק ינסו להכין יתקיפו אותם
טירון פלוס כתב:שימי התימני כתב:אני פה כתב:אירן ע"י מיליציות שעיות בחסות חיזבאללה תכננו לירות הערב מטח טילים כבדים (פתח 110) לעבר רמת הגולן, צה"ל זיהה את ההכנות והפציץ את מחסן הטילים על כל יושביו טרם שיגורם לעבר ישראל
אני לא מבין למה הם מנסים בכלל הם לא רואים שהכל שקוף ומה שהם רק ינסו להכין יתקיפו אותם
המחיר שהם משלמים מבחינתם של כמה חתיכות בשר, לא מפריע להם.
שימי התימני כתב:אני פה כתב:אירן ע"י מיליציות שעיות בחסות חיזבאללה תכננו לירות הערב מטח טילים כבדים (פתח 110) לעבר רמת הגולן, צה"ל זיהה את ההכנות והפציץ את מחסן הטילים על כל יושביו טרם שיגורם לעבר ישראל
מנחם כתב:שימי התימני כתב:אני פה כתב:אירן ע"י מיליציות שעיות בחסות חיזבאללה תכננו לירות הערב מטח טילים כבדים (פתח 110) לעבר רמת הגולן, צה"ל זיהה את ההכנות והפציץ את מחסן הטילים על כל יושביו טרם שיגורם לעבר ישראל
לצערנו אנחנו אותו הדבר, יודעים שהכל שקוף כלפי מעלה וממשיכים לעשות עבירות. ה"י.
אני פה כתב:*- 32 גופות הגיעו הערב לבי"ח בדמשק יחד עם גופת אח"מ.פרטים
לאחר התקיפה הישראלית הערב על מתקן אירני באזור אלכיסווה דרומית לדמשק החלו שמועות כי קצין אירני בכיר מאוד נפגע בתקיפה. שמועות אחרות טענו כי הגנרל קאסם סולימני נפצע בתקיפה הישראלית.
המצפה של מדינות המפרץ לזכויות אדם מדווח כי הערב הגיעו לבית החולים אלמוג'תהד ליד הכיכר המרכזית בכפר סוסא שבבירה דמשק יותר מ-32 גופות . ניסיון הסתרה נרחב היה סביב גופתו של אישיות חשובה שהגיעה יחד עם יתר ההרוגים ואמצעי בטחון חמורים ננקטו בתוך ומחוץ לבית החולים . השומרים מנעו כניסה כלשהי של אנשים כאשר הגיעו אישי ממשל בכירים לבית החולים . כל מכשירי הסלולר של העובדים בתוך בית החולים נלקחו מהם.
(אגב, בכפר סוסא חוסל לפני שנים רבות עימאד מורנייה-קצין המבצעים הראשי של החיזבאללה)
על רקע הידיעה דלעיל מעניין לקרוא את הדיווח הסורי הבא:
מקור לרשת החדשות "מלחק" הסורית: אחד הטילים שישראל ירתה במהלך תקיפותיה הערב היה לעבר מכונית לא מזוהה שנעה על הכביש בין אזור נג'הא ואלחרגלה ליד אזור אלכסורה באזור אלרוטה המערבי. אפשר וידיעה זאת קשורה בדיווח כי הערב חוסל קצין אירני בכיר מאוד בתקיפות הישראליות באזור אלכסורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמעון ווייס ו־86 אורחים