המורה כתב:בדיסטריקט אין שום בעיה להצביע מרקוביץ. אין בזה שום השפעה על שום נושא ושמה מרקוביץ יושב במקום הראשון. רק בGEMEENTERAAD יש להם השפעה אם ינצחו ושם ברשימה הוא מספר 20 ורק על הזה אומרים שזה קצת בעיותי. אבל בדיסטריקט; להיפך! מרקוביץ כבר פעל הרבה בעבר מהמקום שלו שמה ועשה הרבה טובות לכלל ישראל באנטווערפן ומצוה גדולה היא להצביע בשבילו.
חמו כתב:אל תשכח לעדכן.
יש כמה מקומיים או מקומיים לשעבר שאינם מנויים על ה"למען תדע", או שלא יכולים לחכות עד ערב שבת.
חמו כתב:תודה.
קוראים בשקיקה.
מה עם VLAAMS BELANG באנטווערפען ?
זלמן1 כתב:לא כ"כ מובן עבור מה היו הבחירות. עיריות? פרלמנט?
ואיך הבחירות שם? מה בוחרים? מפלגות? אנשים?
moshe chaim כתב:מתי היה הבחירות?
אתמול ביום א'?
אנא עבדא כתב:אני מבין שאלו שבחרו במרקוביץ בוחרים בו בגלל אישיותו ולא בגלל מפלגתו.
אז שאלת השאלות היא - למה המרקוביץ הזה מתעקש להיות נציג של מפלגה שמלאנית?
למה אינו נכנס למפלגה שהיא טובה ליהודים?
המורה כתב:בדיסטריקט אין שום בעיה להצביע מרקוביץ. אין בזה שום השפעה על שום נושא ושמה מרקוביץ יושב במקום הראשון. רק בGEMEENTERAAD יש להם השפעה אם ינצחו ושם ברשימה הוא מספר 20 ורק על הזה אומרים שזה קצת בעיותי. אבל בדיסטריקט; להיפך! מרקוביץ כבר פעל הרבה בעבר מהמקום שלו שמה ועשה הרבה טובות לכלל ישראל באנטווערפן ומצוה גדולה היא להצביע בשבילו.
חמו כתב:אל תשכח לעדכן.
יש כמה מקומיים או מקומיים לשעבר שאינם מנויים על ה"למען תדע", או שלא יכולים לחכות עד ערב שבת.
דובבער כתב:חמו כתב:אל תשכח לעדכן.
מעניין, שמר קורנפלד כבר שלח לפני יומיים "למען תדע" מיוחד על תוצאות הבחירות, ו"כ-ו-ל-ם" קיבלו את זה, לא רק המינויים. האם נפל לו האסימון שמוטב אלפי קוראים בחינם מכמה מאות בתשלום (מקווה שיש לו כמה מאות מינויים, אני לא בטוח שיש לו יותר ממאה)
2018 כתב:דובבער כתב:חמו כתב:אל תשכח לעדכן.
מעניין, שמר קורנפלד כבר שלח לפני יומיים "למען תדע" מיוחד על תוצאות הבחירות, ו"כ-ו-ל-ם" קיבלו את זה, לא רק המינויים. האם נפל לו האסימון שמוטב אלפי קוראים בחינם מכמה מאות בתשלום (מקווה שיש לו כמה מאות מינויים, אני לא בטוח שיש לו יותר ממאה)
והוא גם טעה בדיווח שלו כשכתב שאיזבל זנזר לא נבחרה. היא כן נבחרה.
אין לי מושג כמה מנויים יש לו, אבל בטוח שהוא ירד בהמון ! בבחירות זה הזמן שבו ההשפעה שלו הייתה אמורה להיות בשיאה אז הוא שלח את זה גם ללא מנויים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G] ו־79 אורחים