אחד שאכפת לו כתב:על רקע החשש מהתערבות חיצונית בבחירות, רדיו "קול דוד" המשדר בעברית מטהראן פרסם שידורי תעמולה ואיחל הצלחה בבחירות לבני גנץ- כך פורסם היום (שלישי) בתכנית "השעה הבינלאומית" בכאן רשת ב. בשידור נאמר: "הרמטכ"ל לשעבר בני גנץ הציב אלטנטיבה ממשית לנתניהו. יש לקוות שיצליח במשימה הזו. יש לקוות שראשי מפלגת העבודה ויש עתיד ימחלו על כבודם, ויחברו לגנץ. ישראל זקוקה למהפך כמו אוויר לנשימה".
אייל זיסר מזרחן מאוניברסיטת תל אביב, הסביר בריאיון לערן סיקורל כי "הגישה של איראן היא שהם לא רוצים בקיומה של מדינת ישראל. זה מה שדובריה אומרים, ולכן לא משנה מי יהיה בשלטון. אבל הם רוצים מבחינתם את ישראל חלשה ולא יציבה, מכיוון שזה משרת אותם".
ויקיפדיה על רדיו קול דוד
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7 ... 7%99%D7%93
יוסף בן יוסף כתב:אחד שאכפת לו כתב:על רקע החשש מהתערבות חיצונית בבחירות, רדיו "קול דוד" המשדר בעברית מטהראן פרסם שידורי תעמולה ואיחל הצלחה בבחירות לבני גנץ- כך פורסם היום (שלישי) בתכנית "השעה הבינלאומית" בכאן רשת ב. בשידור נאמר: "הרמטכ"ל לשעבר בני גנץ הציב אלטנטיבה ממשית לנתניהו. יש לקוות שיצליח במשימה הזו. יש לקוות שראשי מפלגת העבודה ויש עתיד ימחלו על כבודם, ויחברו לגנץ. ישראל זקוקה למהפך כמו אוויר לנשימה".
אייל זיסר מזרחן מאוניברסיטת תל אביב, הסביר בריאיון לערן סיקורל כי "הגישה של איראן היא שהם לא רוצים בקיומה של מדינת ישראל. זה מה שדובריה אומרים, ולכן לא משנה מי יהיה בשלטון. אבל הם רוצים מבחינתם את ישראל חלשה ולא יציבה, מכיוון שזה משרת אותם".
ויקיפדיה על רדיו קול דוד
הם לא מבינים שהם משרתים את נתניהו???
פונביצ'ער כתב:יוסף בן יוסף כתב:אחד שאכפת לו כתב:על רקע החשש מהתערבות חיצונית בבחירות, רדיו "קול דוד" המשדר בעברית מטהראן פרסם שידורי תעמולה ואיחל הצלחה בבחירות לבני גנץ- כך פורסם היום (שלישי) בתכנית "השעה הבינלאומית" בכאן רשת ב. בשידור נאמר: "הרמטכ"ל לשעבר בני גנץ הציב אלטנטיבה ממשית לנתניהו. יש לקוות שיצליח במשימה הזו. יש לקוות שראשי מפלגת העבודה ויש עתיד ימחלו על כבודם, ויחברו לגנץ. ישראל זקוקה למהפך כמו אוויר לנשימה".
ויקיפדיה על רדיו קול דוד
הם לא מבינים שהם משרתים את נתניהו???
אולי זה העניין...
פונביצ'ער כתב:סקר דרמטי מתפרסם ב'ישראל היום' ועוד, לפיו:
יהדות התורה---9(!)מנדטים!
אחד שאכפת לו כתב:ברק: "לא אתמודד בבחירות הקרובות".
"הייתי כבר בכל התפקידים, ולא בטוח שזה נכון להציע לי. לא חושב שהצורה הכי טובה בשבילי לעזור תהיה להיות במקום השני בעבודה. מעולם לא ביקשתי דבר, ובטח שלא אתחיל לבקש היום", אמר ברק בראיון לרשת ב.
הוא הוסיף: "אני חושב שאני אחד האופוזיציונרים היחידים בשנתיים וחצי האחרונות. זה לא סוד שאני פועל ככל יכולתי כדי שייווצר גוש שישיג את שני הדברים – גם גוש חוסם של 61, וגם מפלגה בגודל של המפלגה של נתניהו או יותר גדולה… כל דיון בי מקטין את הסיכוי שיתקיים הגוש ומזיק לסיכוי שזה יקרה".
JDN
אני פה כתב:עמית סגל: הרבנים דרוקמן ומלמד זימנו אליהם את פרץ וסמוטריץ לפגישה דחופה עוד שעה. הערכה: יכפו עליהם לחתום הסכם איחוד.
פעמון זהב ורימון כתב:יהדות התורה שווה 9. אם כולם ילכו לקלפי כולל הר הזתים והר המנוחות, והם יודעים טוב לעשות את זה.
אני פה כתב:התוצאות הרשמיות בפריימריז במרצ: 1. גילאון 2. מיכל רוזין 3. פרייג' 4. סלאלחה 5.מהרטה 6. מוסי רז
ערבי ודרוזי ברביעיה הראשונה הזוי. פלא שלא שמו גם סודני, לא מתאים להם האפליה הזאת.
אני פה כתב:אני מאמין שעכשיו יעשו סקרים ואם יראו שהם מקבלים 5 מנדטים ויותר הם יוותרו על ישי ועוצמה.
אני פה כתב: המתנחלים והחרדלי"ם לאיחוד הלאומי.
חויזר כתב:תכל'ס,
לא ברורה לי ההגמונות וההתנשאות שפרץ הפגין כלפי סמוטרי'ץ.
יש למישהו הסבר?<
2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
מי זה כתב:2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
מוקדם מדי לדעת.
יודעים כבר במה מדובר?
2018 כתב:מי זה כתב:2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
מוקדם מדי לדעת.
יודעים כבר במה מדובר?
התפרסם כבר אתמול,( זה נושא רגיש לדבר עליו בתקשורת נקייה ), הטענה שעזר למלכה לייפר שברחה לארץ מאוסטרליה לאחר שהואשמה "שטיפלה" בתלמידותיה הקטינות כמנהלת בית ספר שם, לקבל כאן חוות דעת פסיכיאטרית שאינה כשירה לעמוד לדין.
צפויים לו ולנו תקופה לא פשוטה.
חויזר כתב:2018 כתב:מי זה כתב:2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
מוקדם מדי לדעת.
יודעים כבר במה מדובר?
התפרסם כבר אתמול,( זה נושא רגיש לדבר עליו בתקשורת נקייה ), הטענה שעזר למלכה לייפר שברחה לארץ מאוסטרליה לאחר שהואשמה "שטיפלה" בתלמידותיה הקטינות כמנהלת בית ספר שם, לקבל כאן חוות דעת פסיכיאטרית שאינה כשירה לעמוד לדין.
אני לא חושב,
לא מדובר כאן בגניבת מיליוני שקלים מקופת המדינה או משהו כעי''ז , אלא בסך הכל שימוש בסמכותו שלא כדין.
את ליצמן הספידו 80 פעם...
2018 כתב:חויזר כתב:2018 כתב:מי זה כתב:2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
מוקדם מדי לדעת.
יודעים כבר במה מדובר?
אני לא חושב,
לא מדובר כאן בגניבת מיליוני שקלים מקופת המדינה או משהו כעי''ז , אלא בסך הכל שימוש בסמכותו שלא כדין.
הלוואי ויצא מזה ללא סריטה, הוא נכס עצום למערכת הבריאות וליהדות החרדית.
אבל לדינמיקה מהסוג הזה יש חוקים משלו, ברגע שאתה רק חשוד מתחילה מחול שדים נגדיך, הדלפות מרושעות, התקושרת צמאת הדם לא מרפה מהטרף ומוצצת לו את הדם טיפין טיפין, והדבר הכי חכם ( ולא צודק ) זה פשוט להגיד יפה שלום ולפרוש.
נתניהו שעוד לא עושה זאת, חוטף פגיונים מדממים מידי יום במסע יסורים שאף אחד אחר לא היה עומד בזה.
חויזר כתב:2018 כתב:חויזר כתב:2018 כתב:מי זה כתב:2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
מוקדם מדי לדעת.
יודעים כבר במה מדובר?
אני לא חושב,
אבל לדינמיקה מהסוג הזה יש חוקים משלו, ברגע שאתה רק חשוד מתחילה מחול שדים נגדיך, הדלפות מרושעות, התקושרת צמאת הדם לא מרפה מהטרף ומוצצת לו את הדם טיפין טיפין, והדבר הכי חכם ( ולא צודק ) זה פשוט להגיד יפה שלום ולפרוש.
נתניהו שעוד לא עושה זאת, חוטף פגיונים מדממים מידי יום במסע יסורים שאף אחד אחר לא היה עומד בזה.
לאחרונה יש קמפיין מתוזמן כנגד משרד הבריאות והעומד בראשו..
כתבות מסמרות שיער על קריסת מערכת הבריאות וכו' כו',
בכל מקרה,ליצמן טוען שזו הקדנציה האחרונה שלו אז מן הסתם הוא שוקל להקדים קצת את הפרישה.
לפרוש בגיל שבעים זה לכתחילה.
חויזר כתב:תכל'ס,
יש למישהו הסבר?<
מי זה כתב:חויזר כתב:תכל'ס,
יש למישהו הסבר?<
ממה ששמעתי והבנתי פרץ מצידו הוא איש הגון וראוי אבל לא ממש פוליטקאי משופשף כמו סמוטריץ
ולכן יש סביבו טבעת של יועצים ויחצנים שלא נתנו לו להיות עם סמוטריץ לבד בחדר אחד
מאידך סמוטריץ הוא אמנם פוליטקאי משופשף אבל הוא הגון ולא פרובקטור, כך לפחות התדמית שלו
וזה מה שיצא
מה שיקרה מעכשיו
או שפרץ יתנתק מצוות כלבי השמירה שלו ויעבוד יחד עם סמוטריץ כמו שצריך
או שסמוטריץ יבין את כללי המשחק וישיב מלחמה שערה
2018 כתב:חויזר כתב:2018 כתב:חויזר כתב:2018 כתב:מי זה כתב:2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
מוקדם מדי לדעת.
יודעים כבר במה מדובר?
אני לא חושב,
לאחרונה יש קמפיין מתוזמן כנגד משרד הבריאות והעומד בראשו..
כתבות מסמרות שיער על קריסת מערכת הבריאות וכו' כו',
בכל מקרה,ליצמן טוען שזו הקדנציה האחרונה שלו אז מן הסתם הוא שוקל להקדים קצת את הפרישה.
לפרוש בגיל שבעים זה לכתחילה.
נחיה ונראה איך שכל זה יתפתח, מה שברור שאלקטוראלית זה לא טוב כי אם יש מישהו ביהדות התורה שמביא קולות מחוץ לציבור החרדי זה ליצמן כהוקרה על פועלו במשרד הבריאות, ובציבור החילוני שר חשוד זו לא סחורה...
פונביצ'ער כתב:שבוע הבא יש מועצת של דגל.
2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
א יודעלע כתב:2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
על הציבור של יהדות התורה לא ישפיע
כי הם מצביעים למפלגה ולא לח"כים
על המצביעים מבחוץ-
להערכתי במצב הנוכחי אין השפעה על קמפיין נגד חרדים
מקסימום קולות השמאל ינדו במקצת בין המפלגות הקיימות
איך אמר נתניהו?
אני לא מתערב באיך שהשמאל מחלק את הקולות שלו
עקיב'לה כתב:אכן אני חסידי ואני סבור שראוי שנציגי אגו"י יהיו רהוטים ודוברי עברית טובה, ולא חסרים כאלו אצלינו
עוקר הרים כתב:א יודעלע כתב:2018 כתב:איך משפיעות חקירות ליצמן על מערכת הבחירות ?
על הציבור של יהדות התורה לא ישפיע
כי הם מצביעים למפלגה ולא לח"כים
על המצביעים מבחוץ-
להערכתי במצב הנוכחי אין השפעה על קמפיין נגד חרדים
מקסימום קולות השמאל ינדו במקצת בין המפלגות הקיימות
איך אמר נתניהו?
אני לא מתערב באיך שהשמאל מחלק את הקולות שלו
לדעתי זה עלול להשפיע.
כי זה מצטבר לדברים נוספים. ויתכן שיהיה בגדר קש שישבור את גב הגמל. מאחר ומדובר כאן בחילול השם נורא ואיום.
כידוע פרוש נפגש מעת לעת עם מנהיג 'שובו בנים' לאחר שהורשע בעברות חמורות בעניינים שאין ראוי לדון בהם בציבור.
כמו כן יש הרבה דיווחים על הח"כ המיועד טסלר שסייע לאנשים שהואשמו בעברות חמורות מהסוג הנ"ל.
ועכשיו ליצמן מואשם שסייע לאישה שמואשמת בעברות חמורות מהסוג הנ"ל.. ויש רמזים בתקשורת שהחקירה תתפתח לכיוונים נוספים..
ובנוסף לכל הנ"ל פרוש ליצמן אינם דוברים רהוטים. למאזין הלא חרדי הם נשמעים עילגים ונרגנים..
מאחר ואין כרגע חשש מלפיד בגלל שגנץ גונב לו הרבה קולות
לדעתי הרבה יישארו בבית וג' עלולה לרדת ל5 מנדטים.
א יודעלע כתב:עקיב'לה כתב:אכן אני חסידי ואני סבור שראוי שנציגי אגו"י יהיו רהוטים ודוברי עברית טובה, ולא חסרים כאלו אצלינו
תכל'ס,
יש נציג חסידי שאתה כן מרוצה ממנו?
ליצמן ופרוש לא, כי הם לא רהוטים
אייכלר לא, כי בעלזא חסידות קטנה מדי ולא מגיע לה יצוג
מי כן?
עקיב'לה כתב:ולשאלתך, ר' יודהלע, שיש בה שמש של עוקצנות, אענה בשיא הרצינות: אכן כן! הציבור החסידי שואף שנציגיו יהיו יותר ממלכתיים ופחות מתלהמים. יותר רהוטים ויותר ייצוגיים. מה יש בה בהערתך שיש בה הרבה התנשאות ויוהרה בכדי לתת מענה לשאיפה זו? זו, אם כן תמצית הבעיה שלנו. כופים עלינו ''נציגים'' מכל המינים ובסוף שואלים אותנו ב''ציניות'' כביכול, ''אז מה אתה כן רוצה'', כאילו אין בתוכינו אנשים ראויים. סתם, אם כן תרצה להבין, הרי שיוסי דייטש כמשל, יכול לשמש כנציג טוב.
אינני חסיד סלונים
עוקר הרים כתב:גם אני אינני חסיד סלונים ואשמח מאוד עם יוסי דייטש שועשה קידוש ה' גדול בכל פעם שמופיע בתקשורת ייצג אותי בכנסת
אני פה כתב:עוקר הרים כתב:גם אני אינני חסיד סלונים ואשמח מאוד עם יוסי דייטש שועשה קידוש ה' גדול בכל פעם שמופיע בתקשורת ייצג אותי בכנסת
עדיף חבר כנסת עם זקן ארוך ועילג מתלהם ומתבדל מאשר חבר כנסת מתייפף ומנסה למצוא חן בעיני החילונים
א יודעלע כתב:עקיב'לה כתב:ולשאלתך, ר' יודהלע, שיש בה שמש של עוקצנות, אענה בשיא הרצינות: אכן כן! הציבור החסידי שואף שנציגיו יהיו יותר ממלכתיים ופחות מתלהמים. יותר רהוטים ויותר ייצוגיים. מה יש בה בהערתך שיש בה הרבה התנשאות ויוהרה בכדי לתת מענה לשאיפה זו? זו, אם כן תמצית הבעיה שלנו. כופים עלינו ''נציגים'' מכל המינים ובסוף שואלים אותנו ב''ציניות'' כביכול, ''אז מה אתה כן רוצה'', כאילו אין בתוכינו אנשים ראויים. סתם, אם כן תרצה להבין, הרי שיוסי דייטש כמשל, יכול לשמש כנציג טוב.
אינני חסיד סלונים
ואני אענה לך ברורות
שבדיוק כמו שנציגי אגו"י, לפחות כמו בדגל אם לא יותר, נבחרו ע"י האדמו"רים.
אם יש לך טענות- אתה יכול לפנות אליהם בבקשה.
מה קרה לנו שאיבדנו את 'ועשית' לטובת הליטאים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־87 אורחים